lauantai 30. huhtikuuta 2011

Kortti tyttövauvalle

Mun piti tänään olla postaamatta, mutta kiusaampa teitä nyt kumminkin :) . En kynsillä vaan askartelulla.


Tämä kortti meni pikkuiselle kaverini tyttövauvalle. Valtavan kaunis pikkuprinsessa kuten isot siskonsakkin.

Musteet on distress inkin. Kuva on 3D kirjasta. Tausta on leimattu The Rubber Stamp Tapestryn pitsisetin yhdellä leimalla. Heinikka myy noita settejä täällä Suomessa, mutta tuo käyttämäni setti näyttää olevan kadonnut valmistajankin sivuilta. Reunan kuvio on Martha Stewartin leikkurisetistä. Kukat on leikattu Fiskarsin kahdella eri kokoisella kuvioleikkurilla, koot siis M ja L. Kukka on myös värjätty Distress inkin musteilla.

Distress inkin musteet on hirmuisen pitkäikäisiä ja monikäyttöisiä. Tässä on käytetty sekä reunan värjäämiseen musteita (kahta eri sävyä) sienellä häivyttelemällä että sitten samalla sävyllä kuvion värjäämiseen.

Mutta nyt mä jätän teidät rauhaan ja toivotan kaikille oikein railakkaat vaput!

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Viikontoivekynnet: Vihreää

Mulla ois ollut yks hieno visio vappukynsiin, mutta 3D muotti ei saapunut ajoissa :( . Mutta samat kynnet sopii kesään ylipäänsä, joten toteutan ne sitten myöhemmin.

Eilen hatusta nousi vihreää. Multa oli kamerasta akku loppu, joten en alkanut ottamaan kuvia lappuhattu-systeemistä. Tosi kiva, että nousi juuri vihreä lappu :) . Tänä aamuna meinaa postilaatikossa odotti Zoyan Sunshine-kokoelma.


Mutta niihin kynsiin:
Näissä on kynnellä se vihreä tästä kokoelmasta eli Apple. Tosi metallinen vihreä, jossa on kultaista shimmeriä. Zoyathan on vähempikemikaalisia kuin monet muut kynsilakat. Mm. formalhydenittömiä ja toluenittomia.

Ekaa kertaa vapaalla kädellä muotoilin rusetin. Ihan täydellinen ei vielä tullut, mutta harjoitushan tekee mestarin sitten lopulta. Tää lakka oli vielä semmosta, ettei tykännyt akryylinesteestä, vaan meinas alkaa leviimään sen takia. Reunat on siis vähän epätasaiset, kun en voinut niitä hirveämmin muotoilla.

Mulla ois teille jollekkin päivää esiteltäväksi yksi kortti. Tänään saapui postista myös läjä korttitarvikkeita.

Ja sitten mä haksahdin haaremihousuihin :D . Hihkaiskaa, jos kiinnostaa. Voin tarvittaessa esitellä pari asukokonaisuutta liittyen noihin housuihin, toinen arkipukeutumista ja toinen sitten ihan puhdasta bilepukeutumista.

Ja huomenna onkin sitten virallisesti huhtikuu ohi, niin nyt en vielä laita uutta äänestystä pystyy. Tietysti, jos haluaette samalla systeemillä jatkaa, että viikon toivekynnet ilmestyy jatkossakin, toiveita saa esittää.

Iloista vappua kaikille! Minä lähden tästä nyt munkin paistoon :) .

Iloista vappua kaikille!
Photobucket

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Salon Pro-salkun sisältö

Tämä postaus on roikkunut jo vaikka kuinka kauan luonnoksissa. Tehdäänpä tämä vihdoin viimein valmiiksi. Eli Salon Pro Case 2:n sisältö.

Tälle näyttää näkymä, kun salkun avaa. Ylös kannen sisäpintaan jää Super Image plate ja alempana kahdessa kerroksessa on salkun sisältö.


Tärkein varuste tietysti on nuo kuvat. Eli super image plate 2:ssa on laatat M37-M72.

Suoraan suojakankaan alla on tuommoinen muovikukkanen, joka on tarkoitettu apuvälineeksi liukuvärjäystuputteluun sekä ohje-cd konadointiin.

Aloitetaan ekan kerroksen vasemmasta yläkulmasta. Siellä on tuo mun loistavaksi hehkuttamani kaksipäinen stämperi. Sitten on konadin oma nail art lakka. Tosi hyvä glitterlakka. Tekee riittävän peittävää jälkeä, jotta näkyy kauniisti viivoina. Sitten on kynsinauhaöljypullo.

Hieman alempana on tuommoinen pieni boksi glitterpölyä. Tuo glitterpöly on tarkoitettu pehmentämään lopputulosta, jos noita leimauslakkoja käyttää liukuvärjäyksiin. Siitä oikealle kynsinauhaleikkurit, kynsinauhatyönnin ja kynsinauhojen siitimiseen tarkoitettu korjauspuikko. Kätevä apuväline, kun lakkaukset menee kynsinauhoille. Tällä saa rakennekynsistäkin korjattua kynsinauhoille menneet lakkaukset kohtuullisen hyvin.

Seuraavaksi on viiloja. Noita hiukan bumerangin mallisia on kaksi ja sitten yksi klassinen, suora pyöreäpäinen

Näistä banaaniviiloista toinen on kiillotusviila ja toinen on 240/320 karkeudella oleva hiontaviila.

Alempana on sitten laatapidike/pikkulaatta paketti ja konadin omia strasseja tommoinen pieni rasia.


Välipehmuste kakkoskerrokseenkaan ei mene hukkaan. Siitä saa irrotettua pieniä pyörylöitä liukuvärjäystä varten.

Sitten alin kerros eli lakat. En lähde nyt arvailemaan noiden värejä. Alarivissä on vielä sitten vasemmalla reunassa muutama muukin lakka kuin leimauslakka. Siellä on Konadin Base Coat, Harder, Clear Top Coat ja Silver Glitter Top Coat.

Kysely päättyi muutama tunti takaperin. Tasoihin pääsi lila/violetti, vihreä ja valkoinen. Huomenna siis luvassa taas lappujen nostelua hatusta :) .

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Ripsipidennykset itse tehden

Olen jo pitkään haaveillut ripsipidennyksistä. Kuitenkin, kun olen itse kotiäitibudjetilla, niin tuntuu vähän hurjalle laittaa ripsiin ensin 70-100€ ja sen jälkeen vielä parin viikon välein huollatuskustannukset.

Olen vaalea, joten oma silmäni on melko askeettinen au naturel-tilassa. Silmäni on isot ja pyöreät vielä sen lisäksi, joten todella kaipaavat jotain kehystä.

Sitten näin ebayssä settejä ripsipidennyksien tekemiseen. Päätin testata. Eka testaus oli fiasko. Liima ei sopinut omaan silmään työskentelyyn. Eli silmä avoinna työskentelyyn. Otin alle vuorokauden kuluessa pidennykset pois, kun ne oli niin huonosti. Silmä siis koko laiton ajan vuoti ja ripset meni miten sattuu.

Sitten löysin semmoista pidennyksiin tarkoitettua sensitive-liimaa ebaystä. Edellinen kerta kummitteli vielä mielessä ja varmaan pari kuukautta meni sillä tavalla, että en lähtenyt testaamaan. Kokeilin kyllä pitää avonaista liimapurkkia silmän lähellä moneen otteeseen ja totesin, ettei kirvele.

Eilen sitten innostuin. Nythän on jo melkein kesäkelit :) .

Tässä ilman pidennystä oma silmä.

Tälläinen tuli. Tein eilen vasta yhden silmän valmiiksi koemielessä. Yön nyt olivat ja yksi pidennys oli lähtenyt irti tuolta sisänurkasta. Ja syy siinä, että vahingoissa tulin hieraisseeksi silmää ennen kuin muistin, että nyt ei parane hieroa.

Photobucket
Käytin sekä niitä ripsikimppuja, jotta sain tuuhennusta ja sen lisäksi 10 millisiä ja 8 millisiä irtokarvoja. Aloitin ulkonurkasta 10mm yksittäisillä ripsillä ja sitten laitoin noita tuuhennuskimppuja muutaman. Keskemmällä siirryin 8mm kokoon. Sisänurkkaan vielä leikkaisin lyhyeksi pari tuuhennuskimppua yksittäisten karvojen lisäksi. Heikkohermoisille en kyseistä hommaa suosittele. Oli omatkin hermot koetuksella ja aikaa paloi runsaasti, vaikka aika monenmoista tarkkuutta vaativaa puuhaa olen tottunut käsin tekemään.

Tuossa kuvassa ripset näyttää kauheille hämähäkeille, mutta livenä ovat aika neutraalit. Värittömästä ripsiliimasta myös haaveilen, kun olisi ihana saada pari strassia tuonne ulkonurkkaan. Mulla on semmosia ihan mikrostrasseja kynsikäyttöön, joten niitä voisi ihan huoletta varmasti ripsiinkin laittaa.

Photobucket
Tässä näkyy nyt aamuinen kuva, jossa on toisessa silmässä pidennykset ja toisessa ei. Vielä en ole sitä uutta ripsikimppua laittanut irronneen tilalle.

Alaripsien kanssa pohdin vielä, että laitanko pidennyksiä niihin vai värjäisinkö vain. Oma silmä on kyllä sen mallinen, ettei hirveästi riitele, vaikkei niissä olisi mitään.

Tosi paljon antaa silmälle ryhtiä nuo pidennykset. Ja mikä parasta, meikkaus helpottuu. Ajattelin shopata jonkun mascaran, jota saa pidennysten kanssa käyttää vielä lisäksi juhlatilanteita varten. Mutta arkena riittää nyt joku kevyt rajaus, kasvojen pohjustus, poskiin vähän väriä sipaisten ja jotain neutraalia luomiväriä. Ripsivärin levitys on ainakin omassa meikissä se kaikista hitain operaatio.

Tervetuloa kesä! Täällä ollaan valmiina rantakeleihin :) !

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Äitienpäiväkynnet tutorial

Tämä postaus sisältää nyt sekä videoita että kuvia. Eka kerta videoidessa, joten tuskin olen ihan täysin luonteva vielä kameran takana ;) . Mutta koittakaahan kestää.

Kuvissa vilahtelee vielä eriparikynnet. Huomasitte varmaan, että edellisen postauksen kynsissä ei näkynyt kuin kolme kynttä. Hajotin kesken akryylien teon mun viimesen akryylisiveltimen, joten projekti jäi kesken.

Kaikki valokuvat saa klikkaamalla suuremmiksi.





'
Vikassa loppui yhtäkkiä kameran muistikortin tila, joten lause jäi kesken. Viimeinen lause tähän videoon siis kuuluu, että silloin siitä pallosta muodostuu terälehti.

Akryylimassailun perusteet siis. 1. Kasta sivellin akryylinesteeseen ja sen jälkeen heti värilliseen akryylijauheeseen. Nosta heti sivellin pois jauheesta ja odota noin kaksi sekunttia sivellin ilmassa. 2. Laita pallo kynnelle. 3. Kasta heti sivellin akryylinesteeseen ja pyyhi paperiin. 4. Kasta vielä sivellin puhdistusnesteeseen, joka on tarkoitettu akryylin poistoon. Ja pyyhi paperiin. Tee nämä vaiheet nopeasti. 5. Kasta taas sivellin akryylinesteeseen ja pyyhkäise sitä ihan vähän paperiin. Ja aloita pallon työstäminen.

Ruusua tehtäessä pidä koko ajan siveltimen kärki keskustaa kohden. Viistosti työstä massapalloa. Aloita keskeltä, jossa painat palloa voimakkaammin ja paina reunoille päin. Jos sivellin lakkaa liukumasta kasta taas akryylinesteeseen ja kevyesti pyyhkäise liika neste paperiin.

Laita kaikki terälehdet ympyrän muotoon ja jätä keskelle tilaa. Työ täytyy aloitta uloimmista lehdistä.


Tottahan toki jokaisessa kunnon videossa pitää hiukan draamaa olla ;) . Mulla on vähän kovia kokeneet noi akryylisiveltimet ja siveltimestä lähti kärki. Mutta tässä näkyy hyvin nuo kastamiset ja siveltimen putsaukset. Ja hiukan muotoiluakin.

Kun siirrytään keskemmällä olevaan kerrokseen, jokainen terälehti laitetaan sillä tavalla, että keskemmän kerroksen terälehden kerkusta tulee ulommaisten väliin. Anna välillä kuivaa ja tee aina uusi terälehti pisimpään kuivuneiden väliin.

Sivellinsetissä tuli tosi pieni dotting tool, joka on ihan omiaan keskustan muotoiluun. Keskelle taas tehdään semmoinen pallo kuten aijemmissakin. Mutta nyt tarkkuutta, koska sen täytyy olla nimenomaan pyöreä.

Aloita reunasta ja työstä painelemalla tuolla dottintoolilla tuommoinen kolo keskustaan. Keskustan rengas näyttää paremmalla, jos se ei ole täysin yhtenäinen.

Ruusu valmis!




Jos tuo akryylikukka homma tuntuu mahdottomalle, niin valtavan kauniita ruusuja saa myös leimaamalla. Konadin laatoissa M13 ja M76 on tähän designiin sopivia ruusuja. Lisäksi Bundlemonsterin laatassa BM14 on myös klassinen ruusu-kuvio. Eli tuossa vanhemmassa laattapaketissa.

Tässäkin leimaukseen suosittelen tuota kaksipäistä leimasinta. Hurjan paljon helpompi kohdistaa kuviot. Minähän aloittelin semmoisella klassisella isolla leimasimella. Mutta leimaukset opin kunnolla vasta kohdistamaan, kun testasin tätä. Aijemmin näin tuon ison stämperin Cesarsilla, mutta nyt sitä ei näy nettikaupassa. Kannattaa sieltä sitä kuitenkin tiedustella, kun ovat tämä Suomen maahantuoja.

Tässä tutossa käytin tuota koko kuviota Konad-laatasta M47. Mun kynteni on niin kapeat, että omiin laitoin L:n toiselle kynnelle.

Leimauslakka levitetään kunnolla kuvion päälle ja ylimääräinen lakka vetäistään skräpperillä pois.

Kuva kynnelle. Lopuksi vielä päällylakka, helmenpuolikkaat ja helmenpuolikkaiden päälle vielä kerros päällyslakkaa.

Valmista! Ja tässä näkyy tulos, jos huonosti harjaa liiat glitterit pois viuhkasiveltimellä. Glitterit leviää glitterkärkien ulkopuolelle. Joten huolella kannattaa harjata vaikkapa käsienpesulavuaarin yläpuolella.

Laitan tähän vielä linkkejä tarvikkeisiin:
Edellä on linkki Cesars-shoppiin ja siellä on aika kaikenkattava valikoima kynsitarvikkeita. Sieltä saa nopeasti tilattua laattoja ja konad-tarvikkeita.

Leimauslakan veikkaisin olevan Pink pearl . Konadeissahan ei lue mikä lakka on kyseessä ja omat lakat tuli salkussa. Hiukan hakuammuntaa siis nuo väriveikkaukset, että mitä tuli käytettyä.

Jos kuitenkin haluaa hiukan pihistää eikä ole kiire saada tarvikkeita, niin Suomen ulkopuolelta saa aika kivaan hintaan tuotteita.

Akryylineste

Värillisiä akryylipuutereita

Nail art sivellinsetti, jota käytin akryylin työstämiseen

Helmenpuolikkaita

Dependin lakkaa saa Kickseistä. OPIa myös. Ja OPIa löytyy myös Sokoksen Emotionseilta ja pienemmiltä OPIn jälleen myyjiltä. Jos haluaa pihistää, niin opin päällyslakkaa löytyy myös edullisemmin ulkomailta.

Mielellään otan vastaa palautetta tutosta :) ! Ens kerralla teen kyllä tuton sillä tavalla, että on digivideokamerassa virtaa, koska sillon saa videopostauksen yhteen linkkiin.

Viikontoivekynnet: Äitienpäiväkynnet

Pahoittelut teille kaikille lukijoille. 7 min myöhästyin tämän viikon puolelta. Mutta jos tämän kerran annatte antaaksi, kun meidän pienimmäisemme valvotti mua kuuteen asti aamulla viime yönä.



Mutta tässä siis näitä kynsiä. Ruusu on muotoiltu vapaalla kädellä. Pohjalla on Dependin 136 . Sitten levitin kynnelle vinottain tipin päälle vinottain kirkasta päällyslakkaa ja kastoin lakatun osan tumman punaiseen glitteriin. Lopuksi muotoilin akryylimassasta ruusun. Vielä koko komeuden päälle päällyslakkaa ja glitterin rajaan helmenpuolikkaita. Etusormessa on teksti ove you ja etusormessa on L. Eli etusormesta ja keskisormesta muodostuu teksti Love you.

Ekaa kertaa muotoilun ruusuja vapaalla kädellä ja täytyy sanoa, että olen tyytyväinen, vaikkeivat vielä ihan huikaisevan täydellisiä olekkaan.

Muistakaahan äänestää. Eli loppuviikosta on vuorossa viikon toivekynnet ja tällä kertaa äänestyksessä on siis värit. Käytän päävärinä kynnellä äänestämäänne toiveväriä.

Playing with polish-blogissa on huikea arvonta, johon on vielä tämä päivä aikaa osallistua :) . Käykäähän siellä kaikki kynsilakkafriikit.

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pääsiäiskynnet

Pikkuisen postaukset venyneet. Ihan hirmuinen kiire ollut. Tarkoitus oli alunperin tehdä taas vähän pidennetyt rakennekynnet pohjalle, mutta arvatkaapa vaan olenko ehtinyt :( . Tällä viikolla poikkeuksellisesti viikon kynnet äänestys jatkuu sitten keskiviikkoon asti ja lykkään uuden äänestyksen nyt, jotta ehditte paremmin äänestellä. Viimeistään sunnuntaina lupaan "uunista ulos" ne äitienpäiväkynnet.

Photobucket

Photobucket

Lakkana Wild&Crazyn Twilight. Leimaukset on laatoista M54, M66, M6 ja M68. Leimasin konadin omalla tumman harmaalla leimauslakalla ja osaan lisäilin väriä päälle nail art lakalla ja nail art glitterlakoilla hiukan kimalletta.

Sitten vielä muita juttuja kuin kynsiä. Minähän kyselin teiltä jokunen viikko sitten apuja villahousujen koristeluun. Ette ikinä arvaa kuinka epäonniset villahousut ne on... Ne meinaa katosivat kuin tuhka tuuleen enkä yhtään muista, että olenko ne mihinkä laittanut :( . No kuhan löytyvät niin viimeistelen ne.

Korttiprojekteja on tulossa, kun ensikuussa on monia juhlia. Varmaan teen osan lahjuksista ja osan lahjusten osista itse. Eli oletettavasti konekirjomista, ehkä myös kankaanpainantaa. Saa nähdä mitä kaikkea keksin :) . Lisäksi vihdoin viimein napsuttelin vähän koruntekotarvikkeita. Ensiksi teen pari rannekorua ja jossain kohtaa otan projektiksi tehdä vähän kynsikorujakin :) .

Vielä lopuksi hiukan pääsiäiskuvia:
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Näiden mietteiden myötä haluan toivottaa kaikille lukijoilleni oikein iloista pääsiäistä!

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Geelauskokeiluja ja tikkutelineen uudet tulokkaat

Kattelin tuossa yksi päivä youtubesta nail art videoita. Huomasin parissa videossa että top coat geelin alle laitettiin nail art lakkoja. Päätin tehdä pienen kokeilun itekkin.

Photobucket
Alla on pinkkiä geeliä (kirkas oli loppu) ja päällä hopeista glittergeeliä. Nämä ovat niin haaleat ja vaaleta, että päälle voi lakata. Mutta jos kiireessä huomaa, että kynnellä olevat lakat on kulahtaneet, niin riittää, että kiskaisen vanhat lakat pois ja heitän väritöntä päälle. Tämmöiset siis paljastuu lakkauksien alta.

Photobucket
Tein parit lakkaukset tikuille. Tuon tummansinisen glitterlakkauksen olettekin jo nähneet, mutta muut on uusia.

Photobucket
Hieman parempi kuva tuosta sinisestä vappu/bilehenkisestä manikyyristä. Kuvassa näkyy joku ihmeellinen tumma kökkö kynnellä. Vaikkaan, että se on joku isompi glitterhippu, kun kultainen glitterviiva on tehty niillä ebayn lakoilla, jotka on muutekin tunnettu tästä laaduttomuudesta.

Mun piti tehdä viikonlopun aikana visioidut pääsiäiskynnet, mutta en ehtinyt. Eli alkuviikosta on luvassa pääsiäisteemaa. Puolessa välissä viikkoa toteutan teidän toivekynnet eli äitienpäiväteemaa. Tällä kertaa siinä on luvassa sitten 3D:tä ja hempeitä värejä. Koitan treenata niin, että 3D:t saisin toteutettua vapaalla kädellä. Toivotaan, että mun 3D muotti ehtii tulla vapuksi. Mulla ois yhdet ihanat vappukynnet suunnitteilla. Ja on tuolta maailmata Zoyaakin tulossa.

Ihanaa maanantaita kaikille!

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Viikon toivekynnet: Glittereitä ja strasseja

Alunperin, kun laitoin pystyyn viime viikon äänestyksen, mulla oli mielessä aika selvät sävelet, että mitä päätyy mihinkäkin vaihtoehtoon, jos äänestyksen voittajaksi tulee. Kuitenkin lopulta hylkäsin jokaisen vaihtoehdon.

Lopulta päädyin tekemään todella tummat ja dramaattiset.

Photobucket

Kynsinauhoja en nyt saanut ihan täydellisen puhtaiksi ja nyt, kun geelit ovat taas jonkun verran uloskasvaneet, niin osassa meni tosi pahasti kynsinauhoille. Tämä jälkimmäinen kuva on taas isommaksi klikattava.

Photobucket

Lakkana on W&C Ciudad Victoria, joka on ostettu Seppälästä. Uskomattoman hyvä lakka hintaansa nähden. Peittää kahdella kerroksella. Mutta myös on äärettömän hankala poistettava vastaavasti kynsinauhoilta. Lisäsin hiukan haluttuihin kohtiin OPIn Start-to-Finishiä ja painelin viuhkasiveltimellä glitteriä. Sitten isosta hyrrästä kirkkaita timantteja, pieniä vaaleansinisiä timantteja ja lopuksi mikrohelmiä.

Photobucket
Tänään saapui ebaystä niitä kynämallisia kynsinauhaöljyjä pakkaus. Ja samalla wanna-be-colorpops teline. Originelleja popsejahan saa Cesarssilta .

Sama manikyyri vielä "popsilta" esiteltynä. Klikatkaa isommaksi.

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

50 asiaa minusta

Passion for nailssissa näin jokunen aika sitten tämmöisen ja ajattelin itsekkin tehdä.

1. Ulkonäöltä olen pieni (157 cm) blondi.

2. Äitiys on kaikista tärkein asia elämässäni.

3. Vaikka hemmottelen aika paljon lapsiani, niin lapsillani on silti hyvinkin tarkat rajat.

4. Pysyn luonnostaan hoikkana ja helposti laidun liikaakin.

5. Vaikka söisin mitä, niin vyötärölle en kerää rasvaa.

6. Rakastan vaatteita enkä näytä perinteiselle äidille kovinkaan usein. Ongelmia ei mulle tuota myöskään arkena kulkea goretexeissä ja urheiluvermeissä ilman meikkiä.

7. Rakastan korkeita kenkiä.

8. Asun todella maalla. Lähimmässä naapurissa on lehmiä <3 .

9. Rakastan kotiani todella paljon.

10. Olen ollut yli kahdeksan vuotta yhdessä saman miehen kanssa.

11. Rakastan joogaa ja olen aika aktiivinen ihminen.

12. Vaikka olen perinteinen naishömppä, joka tykkää vaatteista, niin silti olen aika kriittinen ja tiedostava monien asioiden suhteen.

13. Minulle tärkeitä asioita on mm. lasten hyvinvointi, pehmeät perhekeskeiset arvot, pitkä imetys, lasten lähellä oleminen, kotiäitiys ja lasten tarpeet sekä heidän hyvinvointinsa.

14. Jonkin asteiseksi lapsihörhöksi minua voisi nimittää.

15. Vaikka olen kotiäitinä tällä hetkellä, niin silti minulla on tulevaisuuden urasuunnitelmia. Oma tärkeysjärjestys on vain niin päin, että nyt lapset ensin, kun siihen on meillä mahdollisuus ja sitten vasta myöhemmin on aika hommata muuta. En tuomitse työssäkäyviä äitejä, mutta omalla kohdalla pidän hyvin tärkeinä näitä arvoja.

16. Viimeisin työpaikkani on ollut sosiaalipuolella lasten parissa.

17. Kukaan tuskin yllättyy, kun mainitsen yhdeksi tulevaisuuden haaveammatiksi kätilön ;) .

18. Minun on vaikea kuvitella elämää ilman, että talossa on yhtään eläintä. Karvaiset rakkaat ovat hyvin tärkeitä minulle ja myös henkireikä elämässä.

19. Vaikka olenkin aikalailla aktiivinen monien asioiden suhteen, niin en tuomitse ystäviäni enkä muita. Minun tehtävä on rakastaa ihmisiä juuri sellaisina kuin he ovat enkä ole niiden muiden housuissa ollut, joten en ole kelpo arvioimaan heidän elämäntilannetta ja ratkaisuja.

20. Lasten fyysinen kurittaminen ja lasten turvallisuuden laiminlyöminen törkeästi on ainoita asioita, joita vastaan olen niin paljon, että saatan jopa ystävälle asiallisesti ja diplomaattisesti huomauttaa asiasta.

21. Meidän kodissa on tonttia 1,2 hehtaaria, johon sisältyy vanhoja omppupuita, pieni uimalampi, mäkeä, metsää... Ja pihassamme on pieni hiekkaranta, jossa otan kesäpäivisin aurinkoa samalla, kun lapsukaiset leikkii ympärillä.

22. Olen jossain määrin perfektionisti. Etenkin itselleni.

23. Joogaan ja joogan avulla olenkin vähän oppinut hiljentymistä ja hidastumista ja loiventanut perfektionismiäni.

24. Rakastan luontoa ja luonnossa olemista sekä kaikkia vuodenaikoja.

25. Arkiruuanlaitto on välillä pakkopullaa, mutta rakasta pyhäruuan laittamista ja leipomista.

26. Meillä ei ole mitenkään kovin ihmeellisesti sisustettu koti, mutta rakastan juuri sitä sellaisenaan.

27. Tykkään romanttisesta sisustuksesta riippulyhtyineen, korkeine kruunukynttilöineen ja olen oikea kynttilähullu.

28. Kesäisin tykkään hiipparoida ulkona lasten nukahdettua ja kuvata hämärää luontoa pihan kynttiöiden valaistuksessa. Mieluiten seurana fasun sininen levy ja satunnaisesti viikonloppuisin yksi siideri.

29. Olen tosi sosiaalinen ihminen ja tykkään siitä, kun kavereita käy kylässä ja käyn mielelläni kavereilla kylässä tai vietän muuten aikaa heidän kanssa.

30. Olen mukana MLL:n toiminnassa, olen kantoliinatukihenkilö ja myös paljon kestovaippojen tiimoilta tällä alueella vapaaehtoistyötä tehnyt.

31. Meillä ei nuorempi lapsista ole kertakäyttöisiä käyttänyt, mutta isommalla lapsella käytettiin yökertista etenkin silloin, kun voin rajusti pahoin nuorempaa lasta odottaessa.

32. En tuomitse kertakäyttöisiä vaippoja. Mutta tietysti etenkin vapaaehtoistyössä kannustan ihmisiä siihen, että yksi kestovaippa päivässä tekee 365 vaippaa vähemmän vuodessa maatumaan kaatopaikoille.

33. Olen laittanut kynsiä vasta viime kesän lopulta asti.

34. Mun lakkavalikoimani on vielä aika pieni, mutta kasvamaan päin.

35. Sen sijaan mulla on ihan hillittömästi kaikkea silppua liittyen rakennekynsien tekoon.

36. Olen tosi paha nettishoppailija ja outo sekoitus pihiä ja panostavaa.

37. Jotkut ihmiset kuvittelee, että ikinä ole arjessani mitään haasteita, kun en helposti valita ihmisille ongelmista.

38. Olen realisti ja joskus jopa inhorealisti.

39. Harrastan sarkastista ja itseironista huumoria toisinaan.

40. Ymmärrän myös aika mustaakin huumoria.

41. Joskus olen kuullut, että ensivaikutelma ulkonäön perusteella on semmoinen perinteinen blondi, mutta hetken juteltua järkytys on suuri, kun tajuaakin, että blondilla onkin aivot ja vielä terävät sellaiset :D .

42. Itse olen kyllä eri mieltä tuosta aivojen terävyydestä ;D . Vitsailen hyvin mielelläni blondiudestani ja imetysdementiastani.

43. Osaltaan olen huolissani myös siitä kuinka ihmisiltä vaaditaan nykyisin niin hirvittävän paljon ja monet sen takia palavat loppuun.

44. Olen yksilönvapauden kannalla yhteiskunnassa eli pyrin näitä perinteisiä stereotypioita kasvatuksessa kitkemään pois. Naiset saavat olla hellantakana jos haluavat, mutta myös olla raisuja ja villejä moottoripyörä- tai automimmejä. Ja pojatkin saa pukeutua pinkkiin.

45. Olen ollut vuosia pitkätukkainen, mutta nyt taas vaihteeksi on tukka vain olkapäämittainen.

46. En ole ajatellut ikinä mennä naimisiin.

47. Vaikka olin suhteellisen nuori äiti, niin kerkesin kyllä nuoruudessa ne villitkin vuodet viettämään.

48. Käyn nykyisin viihteellä ehkä muutaman kerran vuodessa.

49. Olen juossut pari puolimaratonia.

50. Ikävöin välillä nuoruuden kroppaa, kun silloin urheilin kuutena päivänä viikossa ja lihaskunto oli sen mukanen.

Huh, olipas vaikea. Eteenkin kolmen kympin jälkeen oli vaikea enää keksiä mitään, kun olen niin tylsä tyyppi.

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Viikon kynnet kyselyn tuloksia ja uutta kyselyä

Kuten huomaatte, niin sivupalkkiin on taas ilmestynyt uusi kysely. Tällä kertaa kyselen teiltä teemaa viikon toivekynsiin. Käykäähän taas vastailemassa.

Tämän viikon teema on siis arvottu. Äänestyshän päättyi tasoihin leimattujen ja pelkillä glittereillä ja strasseilla koristeltujen lakkauksien välillä.

Photobucket
Laitoin kumpiakin lappuja kaksi kappaletta, jotta olisi helpompi sekoittaa arvottavat keskenään.

Photobucket
Esikoinen pääsi onnettareksi ja arpomispaikkana oli siskon pipo :) .

Photobucket
Pussista nousi glittereitä ja strasseja lakkaus. Eli tällä viikolla niitä luvassa. Koitan ennen viikonloppua saada kynnet tehtyä, koska lauantai menee siinä, kun olen lapsimessuilla ja petexpossa. Jos joku sattuu minut siellä bongaamaan, niin saa tulla kiskaisemaan hihasta :) . Kantoliina ja korkkarit on melko varma mun tunnistusmerkki ja yksi leikki-ikäinen poika käsipuolessa.

Meidän pienet pojat oli eilisen aamun vielä ihan järkyttyneitä muutosta. Mutta etenkin Frodo osoittautui erittäinkin rohkeaksi tyypiksi. Alkuillasta otin sen syliin siliteltäväksi hetkeksi. Toinen meni ja nukahti syliin <3 . En meinannut raskia sitä siirtää pois sylistä, kun nukkui niin tyytyväisenä. Nukahtaminen toimi myös jonkinnäköisenä jään murtajana ja sen jälkeen alkoi semmoinen tyypillinen höpötys kuulua häkistä, kuten yleensä marsulaumassa kuuluu. Sain kuin sainkin eilen ikuistettua pojat sitten vauvaposeerauskuviin. Photobucket
Domino

Photobucket
Tästä on pikkuherra nimen saanut. Se on kuin kaksi eri marsua, kun eri puolilta katsoo.

Photobucket