perjantai 29. heinäkuuta 2011

Halpislakkailua: Sininen glitter ranskis

Toinen tällä viikolla ääniä saanut lakka on Wild&Crazy Wild&Desperate. Se on pullossa keskisinen, läpikuulta glitterlakka. Kynnellä läpikuultava pohja on vaaleansininen ja paljon hailakampi kuin pullossa. Tarvii aika monta kerrosta, jotta sinisyys alkaa näkyä. Kokonaisuudessaan kuitenkin aivan ihana hilulakka.

Näin tässä heti glitter ranskiksen. Talven juhliin tämä on ihana kuorrutuslakka, mutta jotenkin ajattelin nyt jotain keveämpää.

Ensin perus ranskispohja. Sitten töpöttelin sienellä kaksi kerrosta Wild&Desperatea. Ja akryylimaaleilla vähän klassisia freehand kukkasia. Lopuksi vielä dotting tooleilla hiukan palloja ja look oli valmis.

Tänään saapui meidän tyttöselle loppualesta vähän vaatetta. Hame on Phister&Philinan ja paita puolestaan Me toon. Hameessa on kivat taskut, jotka pienet peppi pitkätossut voivat kerätä täyteen ulkoa löytyviä aarteita.

Nämä ovat lähinnä tulevaa kesää ajatellen, mutta teepaidat ja hameet ovat aika armeliaita koon puolesta. Saattavat mennä jo nyt, mutta viimeistään syksyn/talven aikana käyvät sopiviksi. Päälle ei ole vielä koitettu, kun täällä on pirpanoilla sen verran kova meno ollut tänään päällä, että mulla on melkein päätä kylmännyt katsoa vierestä niiden vauhtia ja vaarallisia tilanteita :D .

Aijemmin alesta ostin tuollaisen Me toon neuletakin, joka sopii erinomaisesti näiden vaatteiden kanssa. Tämä tyyli tuntuu iskevän meidän pikku tyttöön. Uskokaa tai älkää, niin tuo 1 v 3kk osaa jo hakea kaapista ne vaatteet, jotka eniten miellyttävät. Mieluiten paljon väriä ja vähän kimalletta, niin se on takuuvarma lempiasun resepti. Sillon, kun on erityisen mieluista päällä, niin tyttönen kulkee rinta rottingilla ja pieni vauvanpyöreä masu kaarella vatsaansa taputellen haltioissaan ja katse niin nauliintuneena vaatteisiin, että matkalla tuleviin pieniinkin esineisiin törmäillään ja kompuroidaan. Kerrassaan herttaista.

Täällä on suurimmaksi osaksi nautittu aurinkoisesta päivästä. Pari kertaa jyrähti ja uhkaavan mustat pilvet kiersi ja pieni sadekuuro saatiin. Mutta muuten ilma ollut kerrassaan nautittavaa. Ja mehän on siitä nautittu :) !

Tämä on nyt viimeinen halpislakkausprojektin lakkaus. Ja ensi viikon puolella jossain vaiheessa teen postauksen ja sivupalkkiin äänestyksen, jossa saatte äänestää projektin parhaat kynnet.

Aurinkoista alkavaa viikonloppua kaikille!

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Shoppailua

Eilen iltasella päästiin pikkutyttösen kanssa pyörähtämään lähikaupungissa. Valtavan kiva tilanne, kun kaupoissa on sekä aletuotteita, että uutta syksykautta. Kesämallistoistakin saattaa toisinaan löytyä kivoja juttuja syksykautta silmälläpitäen.

Tässä näkyy kokonaiskuva löydöistä. Keinonahkainen jakku, laukku, asusteita ja kolme kynsilakkaa.

Kävin ruokakaupan puolelta hakemassa hiukan evästä pikkuselleni ja laukku oli ihan sattumanlöytö, kun kiersin asustepuolen. Tämä oli -40% ja vastaavia siellä oli syksymallistossa. Tämä on siis Citymarketista. Cittarista olen yllättävän kivoja ja edullisia laukkuja usein löytänyt ja monet kengät myös. Siellä mallisto on mielestäni melko aikuista sisältäen kuitenkin jonkun naisellisen jujun yleensä.

KappAhlissa oli aleasusteissa ota kolme maksa kaksi. Ostin aleasusteista tuommoisen ihan syksyväreissä olevan ruusun, joka käy sekä rintakukaksi että hiuskoristeeksi. Ohimolle tuo on mielestäni liian massiivinen, mutta pompulan päälle käy kivasti. Lisäksi aleasusteista löytyi tuommoinen sormus ja kaulakoru. Normaalihinnalla ostin isot korvarenkaat. Isot korvarenkaat on kuuluneet tyyliini teini-ikäisestä asti. Niiden ulkonäkö on vaihdellut muodin mukaan. Millon klassisia ohuita sileitä, milloin kreoleja ja toisinaan taas ollut helmillä varustettuja etnohenkisiä. Olen shoppailut niitä halpiksina, niin sillon niitä on voinut päivittää todella useinkin.

Tätä menin hakemaan. Näin toisessa Seppälässä aijemmin ihan täydellisesti minun mallisen keinonahkajakun. Näin jo ensisilmäyksellä, että tuo istuu minulle täydellisesti ja on tyyliltään just sitä, mitä haen. Kuitenkin jos kyseessä on normaalihintainen tuote, niin suosin mieluummin lähiseudun liikettä. Täällä on ihan hyvällä valikoimalla varustettu Seppälä. Niinpä hain sen täältä. Himoitsen tätä kyllä myös valkoisena, mutta saa nähdä, että täytyykö se jossain vaiheessa senkin värisenä ostaa. Ostin myös ensimmäisessä kuvassa näkyvän mustan vyön, mutta se minun täytyy vielä vaihtaa, joten siitä ei tarkempaa kuvaa. Tulin vahingoissa ostaneeksi liian ison. Metrinen menee melkein tuplakiepille oman vyötäröni ympärille :D .

Pakkohan sitä oli testata päälle vaikka hirmuinen helle on. Istuvuus täysi kymppi, mikä on melko harvinaista, kun olen vartalon mallilta kuitenkin aika syvä vaikkakin hoikka tiimalasi.

Kynsilakkojakin tarttui mukaan kolme kappaletta omiin tarpeisiin. OPI Yodel Me On My Cell, Golden Rose Holographic 103 ja Wet'n Wild Halucinate.

Vinkkinä kaikille ruusujen rakastajille vielä, että tuommoinen jaloruusu tuntuu viihtyvän reilun kokoisessa amppelissa tosi kivasti. Koko kesän toukokuusta asti kukkinut yhtä parin viikon taukoa lukuunottamatta, jolloin se keräsi voimia uuteen kukintaan ja pamahti ihan täyteen nuppuja. Ja kesän lopuksi ajattelin kaivaa sen meidän kukkapenkkiin.

Aivan mahtavat helteet! Näistä nautitaan!

Arvonta suoritettu

Tässä on sitten palkinto. Eli Wild&Crazy Madriel, Wild&Crazy Pink Bikini ja Wet&Wild Halucimate. Lisäksi vielä minitarra-arkkeja neljä kappaletta. Pink Bikini multa iteltä löytyykin ja Halucimaten nappasin samalla toisena kappaleena itsellekkin. Madrielia en tällä kertaa itelle ostanut, mutta se jäi himotuslistalle, sen verran herkun värinen kulta oli. Nämä kaikki ovat siis uusia ja käyttämättömiä.

Laitoin osallistujat taulukolle koneelle. Numeroin arvat.

Numerot kirjoitin lapuille (ja pienen uteliaan varpaatkin kuvaan päässeet)...

... laput taiteltiin nelin kerroin esikoisen Burtonin Cappiin ja sekoitettiin huolellisesti.

Jännitys tiivistyy.

Arvonnan voitti arpalippu numero 7. eli Pulilakka. Paljon onnea voitosta! Otan sinuun yhteyttä parin päivän sisällä sähköpostitse.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Halpislakkailua: 5 v kynnet

Toiseksi eniten ääniä saanut lakka viimeisessä halpislakkailun äänestyksessä on Fräuleinin kynsilakka numero 107. Lakka on täynnä lämmintä hopeaglitteriä. Lisäksi siinä on pieniä turkooseja hippusia. Aivan mahdoton lakka kuvata. Mutta niin ihana. Todella peittävä. Kynsilakkoja ei enää näytä olevan Fräuleinilla myynnissä, mutta linereitä löytyy vielä. Fräulein on mielestäni paraslaatuinen ebay-merkki.

Valitsin tämän lakan ensimmäiseksi, koska tämä on juuri meidän esikoisen tyylinen lakka. Hän kun rakastaa kaikkea kimmeltävää.


Jälleen kerran aivan mahdottomat kynnet kuvat. Kokeilin monessa eri valossa ja monessa eri paikassa sekä kahdella eri kameralla. Menkööt näillä nyt sitten..


Kirjaimet on laatoista M17 ja M18. Tassunjäljet ja hassun pienen sammakon valitsin, koska meidän esikoinen rakastaa eläimiä. Tassun jäljet on laatasta M10. Sammakko taas laatasta M30.

Viikonloppu meni hujahtaen ohi. Vielä ei ole ehditty arpoa voittajaa. Eikä myöskään ottaa 5 vee kuvia. Perinteenä on joka vuosi ollut ottaa kuvat täyttämisen aikohin vähän paremmissa vaatteissa.

Lauantaina esikoinen täytti 5 vuotta. Viimeinen vuosi ihan puhtaasti kotona sillä. Viisi vuotta sitten minusta tuli äiti ihan ensimmäisen kerran. Sain lyhyen synnytyksen päätteeksi pienen 3190g painavan pojan. Näemmä kroppani on suosinut pienikokoisia lapsia. Valtavan ihana pieni mies on paljastunut todella sydämmelliseksi ja temperamentikkaaksi. Hiukan ujoksikkin. Rakastaa eläimiä ja pitää pienempien puolia. Ja tietysti, on maailman paras isoveli sekä minun apulaiseni. Äidin rakas.

Viikonloppuna tein jotain todella radikaalia ;) . Muutuin tummatukkaiseksi. Olen ollut melkein yhdeksän vuotta blondi. Ja nyt päätin vaihtelun vuoksi tummentaa. Oma värini on lähempänä vaaleaa kuin tummaa, joten tämä tukka vaatii vähän meikkipakin avustusta, jotta sopii minulle. Mutta toisalta ihan hauskaa olla vaihteeksi brunette. Alunperin tästä oli tarkoitus tulla vaalean ruskea. Mutta jostain syystä väri otti kovempaa kiinni, kuin olin ajatellut. Mutta menkööt. En ole kovin kovin perfektionisti.

Vielä ei ole voittajaa arvottu, mutta koitan mahdollisimman pian ehtiä arpomaan. Sen jälkeen haen palkinnon, julkaisen sen täällä ja postitan voitajalle.

Ja vielä sitten anonyymeille kommentoijille tiedoksi, että en julkaisen negatiivisia kommentteja :) . Itseasiassa en edes lue niitä, vaan heti, kun huomaan kommentin olevan sellainen, niin se menee välittömästi poistoon. Olen innokas joogaaja ja kunnoitan itseäni sekä omaan hyvän itsetunnon. Kuten jo aijemmin olen todennut, niin tämä on hyvän mielen blogi. Eli teksin suodatan sellaiseksi, että siitä tulee mahdollisimman hyvä mieli lukijoille ja teksti pysyy asialinjalla. Joten, anonyymit, niitä negatiivisia kommentteja, ette tule täällä näkemään, ettekä vastausta niihin saamaan, koska en edes lue niitä :) .

Mutta pidemmittä puheitta, minä menen vielä nauttimaan auringosta ulos. Jaakko on nyt heittänyt kylmän kiven kaivoon, joten täytyy ottaa kaikki irti uimiskeleistä.

Aurikoista maanantaita teille kaikille!

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Arvonta muistutus

Nyt on viimeinen päivä osallistua arvontaan ja samalla vaikuttaa äänestyksen tulokseen. Arvonnassa on sen verran pieni osallistujakunta, että hyvät mahdollisuudet on voittaa.

Käykäähän osallistumassa täällä. Arvonta päättyy tulevana yönä.

Lisäsin äsken myös tunnisteen Konad Salon Pro Casen teksteihin.

Halpislakkailua: Raitakynnet


Toinen äänestämänne lakka on L'orealin Water Shine värillä Exuberant Red. Väriltään se on lämmin perus punainen.

Kyseessä on vanha lakka. Muistelisin, että olen ostanut sen 18-19 vuotiaana. Hiukan nostalgiaa siis ilmassa, kun tällä lakkailee :D . Olen sillä ennen muinoin joskus koittanut super lyhyitä kynsiäni lakkailla. Minähän olen edelleen todella ohut- ja heikkokyntinen. Nuorempana vielä pureskelin kynsiä. Tuossa iässä tosin jo vähemmän. Tuossa iässä muuten pääsin myös kynsinauhoihin muodostuvista lihastikuista eroon kynsinauhatrimmerin avulla. Huippu kuivat kynsinauhani on edelleen ja tasaisin väliajoin räjähtävät halkeilevan kuiviksi.

Punainen on mun mielestä enemmän talvi/syksyväri kuin kesäväri. Viime vuosina olen myös pukeutumisessa jostain syystä rehellistä punaista vierastanut, vaikka väri sopii enemmän kuin hyvin ihon sävyyni ja olemukseen myös.

Tälläiset sitten tuli pienen tuumailun tuloksena:

Raidat on tehty laatalla m19, joka on siis tippikuvio laatta. Hirmuisen vaikeat kohdistettavat oli. Kun toisesta reunasta sai kohdistettua, niin toiselta puolelta jäi ihan hurjan paljon vajaaksi. Käytin Konadin hopeista glitter top coatia päällä. Laitoin vielä Fräuleinin kiekoista strasseja päälle. Kukkasen muotoiset jokaiseen ja sitten kukkasten kaveriksi punaisia.

Ensivilkaisulla tippikuviolaatat saattaa vaikuttaa tylsille, mutta niillä saa kyllä monenlaista aikaan. Kokeilkaahan. Ja tietysti kaikista paras puoli on, että sillä saa täysin moitteettomat tipit kynsiin. Vaikka täydellisen ranskalaisen manikyyrin helposti ja nopeasti.

Täällä on ihan mahtavan lämmin. Oikea viidakko ilmasto. Tänään käydään monta kertaa meidän lammessa uimassa ja ehkä myös jossain varjoisammassakin uimapaikassa. Pieni neiti meni päikkäreille pelkkä vaippa päällä. Ja isompikin tuntuu viihtyvän paremmin sisätilojen viileydessä.

Liviltä tuli eilen Trinny&Susannahissa ihan hyödyllinen jakso. Siitä sai omaankin vaatekaappiin vinkkejä. Siinä oli lyhyille ja lyhytjalkaisille pukeutumisvinkkejä. Olen omien jalkojeni kanssa täysin sinut, joten en epäile käyttää ballerinoja ja caprejakaan :) . Mutta aina välillä haluaa jalkoihin lisäpituutta.

torstai 21. heinäkuuta 2011

H&M:n syksytyyli

Uusi Hennesin kuvasto kopsahti pari päivää sitten postiluukusta.

Poiminkin teille hiukan minua inspiroineita kuvia sieltä.

Kaikki kuvat: www.hm.com/fi
Tämä henkäyksen kevyt puuterityyli iski kaikista eniten. Ihanaa!

Sama tyyli saa kivaa ryhtiä ja räväkkyyttä nahan näköisistä materiaaleista. Kevyt ja tyttömäinen tyyli kuuluu niihin, jotka pukee omia hiukan lapsenomaisiakin kasvoja todella hyvin. Toisalta sitten haluan hiukan särmääkin, joten varmasti puuterityylin sekaan tulee nahka ja keinonahka asusteita.

Inspiroidun usein musiikkivideoista. Alexandra Stanin Mr Saxobeat on yksi niistä. En ole tajunnutkaan miten hyvin tumman sininen sopii rokahtavaan pahis-tyyliin.


Toinen voimakkaasti esillä oleva tyyli oli 60-luvun tyyli
Konjakin ja kamelin väriset mokkanahkaiset asusteet on todella ihania. 60-luvun korkeat korkolinjat myös iskee. Rakastan korkoja. Käytän ballerinojakin, mutta kyllä ne korkeakorkoiset kengät vain ovat niin iso osa minua. Minähän olen todella lyhyt (157cm), joten voin huoletta käyttää vaikka kuinka korkeita kenkiä.

Pienille tytöillekkin oli vaikka mitä ihanaa. Poikien puoli ei niin säväyttänyt, mutta kyllä sieltäkin löytyi meidän isommalle muutama must have juttu. Aijempina vuosina poikien puolella on ollut sellainen kivan persoonallinen ote. Mutta tänä vuonna se jotekin puuttui.



Odottaville äideille hyviä uutisia kerrankin edullisempi ketju on keksinyt tehdä takkeja odottaville äideille. Nyt ei itsellä tarvetta ole. Mutta voi niitä tuskaisia metrejä viime keväänä, kun ei ollut oikean vahvuista takkia. Koko tytön odotuksen ajan palelin ihan hullun lailla. Ja keväällä viimeisillä metreillä ei asiaa ollenkaan auttanut se, ettei ollut oikean vahvuista takkia, jonka olisi vatsaltaan kiinni saanut. Siinä kohtaa, kun ei ollut enää jäljellä kuin muutamia viikkoja, ei tehnyt mieli satsata merkkitakkiin. Viimeiset metrit mulla pelasti poncho ja vähän vahvemmat paidat ponchon alla.

Juuri muuten, kun eilen pääsin linkittämään teille sen maikkarin artikkelin ukkosesta. Niin eiköhän tänään ihan lähelle mua iskenyt ukkonen. En tiedä tarkkaa matkaa, mutta väläys oli hirveä, pamaus vielä hirveämpi.

Olin käymässä postilaatikolla parin sadan metrin päästä kotoa ja pois vetäytynyt ukkonen tuli yhtäkkiä voimalla päälle. Hyi, hyi, hyi miten pelästyin. Ruudin katku oli melkoinen sen jälkeen ja mulle tuli tosi kova kiire kotiin.. Kerkesin jo mielessä kelata, että mitä jos omat lapset jää puoliorvoksi nyt sen takia, että minä idiootti lähdin postilaatikolle sillon, kun kauempana jyrisi. Sen jälkeen kädet täristen soitin miehelle ja äkkiä kotoa sähköt pois, ettei ukkonen riko sähkölaitteita.

En suosittele yrittämään vastaavaa temppua, että lähtee ihan vaan pikaisesti käymään jossain jos vähääkään jyrisee. Ei ole meinaa hauska kokemus, sen voin kertoa. Ja sähkölle herkät nivelet onkin sitten vihoitelleet mulle tänään koko päivän. Nipistelee, vihloo ja tulee kipuaaltoja. Että semmoinen päivä tänään...

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Halpislakkailua: Tecnic meets Opi ja kesäelämää

Toinen äänestämänne lakka tämän viikkoisista on Technic Cactus Flower.

Cactus Flower on tuommoinen läpikuultava syklaamin pinkki lakka. Paljon pieniä mikrohippusia, joiden ansiosta sisältää sinisen flashin. Tämän lakan olen ostanut Prismasta.




Jopas oli vaikeat kynnet kuvata. Sen takia kolme kuvaa kynsistä. Lakkoina on äänestämänne Techic Cactus Flower ja sen yhdistin OPIn Teenage Dreamiin. Teenage Dreamnin laitoin vinottain kynnelle ja rajaan vihreää rajausteippiä. Keskisormeen vielä maalasin vapaalla kädellä tuommoisen hassun, pienen kukkasen.

Ihana, ihana kesä! Nautin aivan valtavasti lämpimistä ilmoista.

Mulle tulee aina ihan kesäloma/mökki fiilis siitä, kun pääsee pyykkinarulle ripustamaan pyykit tai vaippapyykin kuivamaan. Tähänkin on muuten suunniteltuna pieni oleskelupaikka. Sen jälkeen jos tähänkin laitetaan oleskelupaikka, niin pihalla on jo kolme istuma-aluetta. Omppupuutkin ovat jo ihan oksat riipallaan omppujen painosta. Nämä puut muuten tekevät tosi hyviä omppuja :-P . Syksyn omppupiirakkaa odotellessa...

Strassit alkaa olla irtoilleet varpaista, mutta hyvin muuten lakat kestäneet. Mikään ei ole niin ihanaa kuin lilluttaa varpaita helteillä tuossa meidän pienen uimalammen vedessä. Vesi on täysin kirkasta siinä olevien lähteiden ansiosta ja se houkuttelee monia eläimiä kesäisin.



Istumapaikka leikkipaikan läheisyyteen on nyt laitettu valmiiksi. Vielä täytyisi jotain kesäkukkasia siihen saada. Leikkipaikalla on nyt keinut ja hiekkalaatikko. Liukumäkitornia olen katsellut. Katsotaan saadaanko vielä syksyn aikana semmoinen pystyyn, vai jääkö ensi vuoden hommiksi.

Ukkosia taas luvattu. Mä alan olla aika kypsä jo ukkosiin. Pari kertaa ollut jo sähköt poikki pari tuntia. Toivotaan, ettei tänne tule. Olisi niin paljon kivempi, kun ei tarvi kytätä taivasta päivisin. Muutama viikko sitten lähdin meidän pikkulikan kanssa rataslenkille. Kattelin tummia pilviä kauempana ja ajattelin, että tuskin ne päälle tulee. En päässyt kilometriäkään, kun pilvet alkoi tulla uhkaavasti kohti ja salamoida ja jytistä. Rattaathan on pelkkää rautaa ja muovia, niin hyi hitsi, kun pelkäsin tyttösen puolesta. Onneksi oltiin kotona ennen kuin ukkonen oli päällä. Tie kotiin kulkee vielä mäen laidalta ja avarilta paikoilta.

Maikkarissa oli muuten hyviä ohjeita ukkoselta suojautumiseen. Näitä ajattelin käydä läpi myös meidän kohta viis veen kanssa. Kuitenkin se sen reviiri tulee väistämättä tulevina vuosina laajenemaan pitkällekkin kodista, missä ei välttämättä ole niitä sisätilojen suojia lähellä.

Nauttikaa kaikki aurinkoisista säistä. Mutta muistakaa myös hyvä suojautuminen auringolta.

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Taas arvontavinkki

Kuva lainattu Shirleyn blogista

Dashica beautyssä arvotaan isoja leimauslaattoja. Noissa laatoissa on ihan valtavan ihanan näköisiä kuvioita, joten kannattaa käydä koittamassa onneaan :) .

Halpislakkailun neljäs äänestys: Glittereitä ja shimmereitä

Nyt viimeistä äänestystä viedään eli kaikki mukaan. Tämä äänestys nyt huipentuu kaikista kimaltavimpiin ja juhlavimpiin halpislakkoihin. Ensi viikko siis kimmellellään.

Tämän kuukauden loputtua sitten saatte vielä äänestää perinteisellä sivupalkissa sijaitsevassa klikkausäänestyksessä projektin parhaan kynnet.

Mutta nyt suuremmitta höpinöittä äänestettäviin lakkoihin:

Glitterit

Ensiksi Wild&Crazyn glitterit. Ylhäältä alaspäin järjestyksessä. Äänestysnumero 1: Wild&Crazy Purple Glitter. Melko peittävä halpisglitteriksi. Sisältää lilaa ja sinistä glitteriä. Melko isorakeinen glitteri.

Äänestysnumero 2: Wild&Crazy Wild&Desperate. Ihan hailakasti vaaleansininen glitter. Koostumus kuten edeltävässäkin.

Äänestysnumero 3: Fräulein 107. Tämä menisi varmaan isorakeisesta shimmeristäkin. Mutta menkööt nyt glitterinä. Äärettömän peittävä. Kiekolla saanut pienen osuman vieressä olevasta mustasta. Hopea, jossa sinisiä hippusia seassa. Lemppari lakka keskitalven juhliin.


Äänestysnumero 4: La Femme Cosmos. Melko heikosti peittävä glitter. Toimii ranskisten kanssa ja kuorrutuksessa

Äänestysnumero 5: Eveline Party Colors 338. Häkellyttävän identtinen koostumus edellä olevan lakan kanssa. Kylmä turkoosin sininen. Vivahtaa hiukan sähkön siniseen.

Shimmerit

Järjestys ylhäältä alas. Äänestysnumero 6: Wild&Crazy Ticklish Toes. Valkoinen kohtuullisen hyvin peittävä halpisshimmeri. Yhtenä kerroksena toimii ranskiksissa. Kolmena kerroksena toimii koko kynnen lakkana. Ja uskoisin toimivan myös kuorrutuksessa yhtenä kerroksena. Ihana helmen valkoinen.

Äänestysnumero 7: Wild&Crazy Pink Bikini. Koostumus kuten edellisessäkin. Nätti pinkki. Näyttää vähän lilaan vihvahtavalle pullossa. Mutta ihan rehellisen hento vaaleanpunainen kynnellä.

Äänestysnumero 8: Miss Selene 137. Hopeisia ihan hentosia hippusia valkoisella pohjalla.

Äänestysnumero 9: H&M Blue Wave. Vaaleansininen, heikosti peittävä lakka. Kuivuu ihan tuskastuttavan kauan. Mutta väriltään sinänsä ihan hauska. Taittaa nätisti valoa.

Äänestys päättyy 23.7. klo 2:41. Arvonnan säännöt löytyy täältä. Äänestäkäähän ahkerasti. Kauneimmasta lakasta tulee hiukan tähän teemaan liittyvät kynnet :) .

Muistakaa myös, että tänään on viimeinen päivä äänestellä kolmannessa äänestyksessä punaisia sävyjä, jotka päätyvät tällä viikkoa kynsille.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Arvontavinkki

Kuva lainattu Passion for Nailsin blogista

Passion for nailsissa on tosi kiva arvonta. Käykäähän kurkistamassa ja osallistumassa!

Halpislakkailua: Ruusuja ja helmiä

Toinen äänestyksessä äänestämänne lakka oli Yves Rocherin Vert Charmeur. Se on metallinen vihreä lakka. Tämä lakka tuotti eniten pään vaivaa minulle, kun tämmöinen tummempi vihreä ei tunnu kovin omalle värille :D . Mulle tulee tästä helposti mieleen armeija ja nyt kuitenkin kaipaan enemmän tyttömäisyyttä ja romanttisuutta.



Ruusukuvio ja peukun perhonen on Konadin laatasta M76. Ruusukuvio on leimattu kahdella värillä: Konadin omalla valkoisella ja Konadin omalla ruusuisella roosalla. Päälle laitoin vielä helmenpuolikkaita tuomaan lisää tyttömäisyyttä ja ehkä jopa hiukan vintage henkeä.


Tämä ei varsinaisesti tähän halpislakkailukuukauteen kuulu, mutta halpislakkailua kuitenkin, niin pistän samaan postaukseen. Löysin eilen paikallisesta halpakaupasta Wild&Crazyn lakkoja. Hinta oli muutamaa kymmentä senttiä Seppälää halvempi, joten olihan sieltä yksi kaunotar pakko ostoskoriin napata.
Eilen ostettu Wild&Crazyn Summer Neon hyppäsi varpaankynsille. Kyseinen lakka on neon pinkki ihan pienellä kultaisella shimmerillä. Sisältää hentoisen kultaisen flashin. Laitoin varpaisiin leimaukset Konadin laatasta m39. Ja vielä juureen vuorottelemaan kirkkaita timantteja ja kultaisia mikrohelmiä. Tykästyin ihan hirveästi näihin varpaisiin. Näistä tulee ehkä jopa hiukan kuninkaallinen prinsessa tyyli mulle mieleen noitten mikrohelmien ja timanttien takia.

Eilen katoin ehkä surullisimman kauhuleffan, mitä olen eläessäni katsonut. Kyseessä on leffa nimeltä Orpokoti, joka tuli eilen telkkarista. Laitoin sen tallennukselle digiboksille ja katselin sen sitten yön pimeinä tunteina. Sinänsä leffa oli aika perus kauhuleffa, mutta se loppu vetosi tosi paljon tämmöiseen äiti-ihmiseen. Pääosaa näytteli Serranon perheessä Luciaa näytellyt Belén Rueda. Sen tarkemmin en nyt loppua avaa, jos tuon leffan joku haluaa katsoa. Mutta hirmuisen surulliseksi se loppu teki ja siinä lopussa se tuska oli niin aidosti näytelty, että tunnelma oli melkein käsin kosketeltavissa.

Serranon perhe on muuten yksi lempparisarjoistani. Sinkkuelämän ohella se on yksi niitä harvoja sarjoja, jotka jaksan katsoa kerta toisensa jälkeen uudelleen ja jaksavat naurattaa aina uudelleen tuhatkin kertaa katsottuna. Täytyisi varmaan ostaa Serranon perheet, etenkin se ensimmäinen tuotantokausi dvd-boksina joskus. Tai sitten tallennella telkkarista ja polttaa dvd:ille.

Meillä muuten on pikkulikan yövieroitus sujunut hienosti. Nyt nukutaan 11,5h ilman syömisiä. Ihan pikkuisen pakko tuulettaa. Aivan mahtavaa! Hyvinhän tämä nukkui tätäkin ennen, jos esikoiseen vastaavassa iässä vertaa. Mutta voi pojat, on tämä silti niin luksusta. Varmaan vielä vähän aikaa menee ennen kuin väsymys katoaa, koska kuitenkin 1v 3kk olen taas heräillyt joka yö yhtä soittoa.

Kaikille lapsen yöheräilyn väsyttämille vanhemmille suosittelen luettavaksi Elizabeth Pantleyn Pehmeä Matka Höyhensaarille -kirjaa. Se antaa runsaasti työvälineitä yöunien parantamiseen. Tämä kirjan esittely on englannin kielisestä versiosta, mutta se on muutaman vuoden ollut suomeksi saatavilla. Noita metodeja olen joiltakin osin kummankin lapsen yövieroituksessa soveltanut. Tämä suomenkielinen versio on tarkoitettu 0-2 vuotiaiden uniongelmien ratkomiseen. Mutta saatavilla on myöskin isommille lapsille suunnattu The No-Cry Sleep Solution for Toddlers and Preschoolers. Helppoa englantia se, joten ei kannata vierasta kieltä pelästyä.

Pantleyltä löytyy joukko muitakin kirjoja ja tykkään tosi paljon tyylistä. Tyyli ei ole tuputtava, vaan enemmänki joukko vinkkejä, joista voi poimia omansa.

Vielä haluan muistutella teitä arvonnasta/äänestyksestä. Mulla kuitenkin on täällä bloggerissa 19 lukijaa, joten on vähän tylsä arpoa palkinto parin ihmisen kesken ;) . Vielä on mahdollista äänestämällä tienata kaksi arpalippua ja 1-2 arpalippua muuten.