keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Romantiikka kukkii keväällä

Meillä on sairastupaa part 2. Vuorossa on esikoinen, joka on ollut koko päivän tosi vaisu. Muita oireita ei ole. Pari kertaa valittanut vatsaansa ja valitteli aamusella, että pää kipeä.

Viime yönä tein kynsihuollon akryyleille ja samalla uudet kynnet. Akryyleistä en ottanut kuvaa, kun tein ihan tylsästi värittömät nyt, kun houkuttaa hirmuisesti kaikki ihanat kevätvärit lakoissa. Ainoastaan ranskis-pinkkiä akryyliä kynsiin, ranskis-tipit alle ja päälle uv-uunissa vielä topcoat geeliä.

Kuhan saan omat kynnet vähän kasvamaan alla, niin luovun taas tipeistä ja siirryn geelauksiin. Tippien kanssa tuntuu akryylit toimivan paremmin, mutta en tykkää tehdä akryylejä yhtä paljon kuin geelejä, koska ne myrkyt haisee ihan kammottavalle ja se haju jää leijailemaan huoneeseen.

Vasuri:
Photobucket

Oikea:
Photobucket

Photobucket
Oikean peukkuun tein freehand kukkasen. Osa pikkuhelmistä kerkesi jo irtoilla enne kuvausta, joten ikävästi keskellä näkyy hiukan vihreää.

Tässä näkyy ehkä paremmasta kulmasta tuo freehand-kukka:
Photobucket

Kynsillä kolme kerrosta OPI:n pink of hearts lakkaa. Viimeisen kerroksen päälle lisäsin hiukan hopeaglitteriä keskelle lakan ollessa vielä kevyestä pintakostea ja sen jälkeen päällyslakkaa kiinnittämään glitterit. Oikean pikkurillissä on lila perhonen. Tuohon orkideaan oikeassa kädessä en jotenkin ole täysin tyytyväinen. Mitäs mieltä muut on, että otanko pois ja laitanko sinnekkin freehand kukkasen tai 3D perhosen tilalle?

Sisutukseenkin on koittanut kevät
Photobucket
Sisustin vasta vähän uudelleen yhtä koristehyllyä. Tekstissä koristeiden takana lukee sweet dreams. Kummakin hyllyn reunalta kurottaa toista kohti pienet enkelit, jotka ovat suukottamassa toisiaan.
Photobucket
Tämä kuva on jo muutaman viikon takaa, mutta tän asetelman lähellä on tää airamin ruusuhäkki. Ruusuhäkissäkin riippuu yksi enkeli, joka ampuu rakkauden nuolta. Verhot eivät ole enää noi mustavalkoset, vaan siellä on uudet pellavan väriset kukkaverhot.

Se on jo ihan kevät nyt! Ei ehkä vielä ulkona, mutta mielessä liitelee jo kevään ensi perhoset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !