tiistai 2. elokuuta 2011

Karvaisia murheita

Nyt on oltu niin lennossa, että uusia kynsiä ei ole aikaa ollut tehdä. Miehellä on viimeinen lomaviikko menossa. Ihme kyllä nämä siniset glitter-ranskikset on vielä ihan hyvässä iskussa :) .

Meidän pikkupojat, Domino ja Frodo, on aiheuttaneet hiukan päänvaivaa. Poitsut riitautuivat viikonlopun aikana. Aluksi tuntui hiukan hurjallekkin, kun jatkuvasti naksuttivat ja pitivät toisilleen varoitusääntä, joka kuulostaa sille, kun olisi jossain autossa totaalisen rikkinäiset renkaanlaakerit.

Nyt tilanne näyttäisi hiukan rauhoittuneen (*kop kop). Frodolla näyttäisi olevan pieni haava nenän vieressä kahinoista johtuen. Jos kahinat olisi vielä jatkuneet, niin sitten olisi tullut väliseinää pojille. Mutta tällä hetkellä syövät heinää tyytyväisenä vierekkäin.

Ulkona laiduntaessa ruohoa kaikki on hyvin. Mutta kun sisälle tullaan, niin sitten on sota käynnissä. Kumma ilmiö. Paitsi nyt tänään näyttäisi olevan rauha maassa. Eilen jo tilanne olisi hiukan parempi.

Täällä on kukkapenkkiprojektia menossa. Varjoon kukkapenkin suunnittelu ei ole ihan yhtä helppoa, kuin aurinkoon :D . Mutta kyllä tuo varmasti palkitsee sitten, kuhan se saadaan pois alta. Mielessä on useammatkin kynsi-ideat taas, mutta palaan niiden kanssa kuhan ne toteutettua saan :) .

2 kommenttia:

  1. Onkos nää sun poitsut minkä ikäisii? Meinaan vaan että kyllä noi munkin Mauri ja Väinö ottaa yhteen aika tasaisin väliajoin... Tosi ihan haava asteelle ei olla vielä kertaakaan päästy. Meillä helpotti huomattavasti tilannetta kun yhdistettiin kaks isoa häkkiä ja nyt enää naksutellaan jos tulee jostain lempipaikasta riitaa :)

    VastaaPoista
  2. Nää pojat on maaliskuussa syntyneitä eli noin puolivuotiaita. Eli just siinä iässä, että voi tulla noita riitoja. Näiden marsujen kasvattajan kanssa puhuin jo ongelmasta ja kyselin neuvoa. Sillon samana päivänä tein suursiivouksen häkille ja vaihdoin virikkeet ihan toisenlaisiksi. Taikakuutioita ja Ikean laatikoita, kun kävis hakeen lisää, niin sillä saatais tilaa lisättyä aika merkittävästi. Mutta meiltä on vaan semmoset sata kilsaa lähimpään Ikeaan, niin vielä ei oo sinne asti päästy :) . Rakenteilla meillä on semmoinen hervottoman iso marsukerrostalo. Tarkoitus on sisustaa se nukkekodin näköiseksi, mutta sillä tavalla, että se on tottakai toimiva koti marsuille. Mutta se projekti on ollut nyt kevään ja kesän tauolla, kun on keskitytty noihin pihaprojekteihin niin kauan kun vaan säitä riittää. Mutta varmaan syksyn/talven aikana saadaan sitten rakennettua kerrostalo valmiiksi.

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !