torstai 8. syyskuuta 2011

Saapasjalkakissa

Tyypillinen aamu ollut. Lapset katsoneet aamun pikkukakkosta digiboksin tallennuksista. Ian Van Dahl laulelee stereoista, että "Oh tell my why, do we build castles in the sky". Sopusointuinen naisääni rauhoittaa ja konebiitti antaa uutta energiaa ja puhtia alkavaan siivouspäivään. Soijamaitopuuroa aamiaiseksi ja nyt porisee vuorostaan flunssasoppa. Flunssasoppa on oikein tulinen, sipulinen ja tomaattinen tehoruoka. Soppaan voi viskata melkein mitä vaan sekaan ruokaisuudeksi. Mutta sipuli, valkosipuli, tomaatti ja pippuri on oikein tehoruokia vastustuskyvyn kannalta. Lehmän maitoa meillä vältellään flunssan aikaan siitä syystä, että se tekee hengitysteistä entistä räkäisemmät ja voi altistaa mm. korvatulehduksille. Siitäs saatte pöpöt kyytiä!

Ulkona on aivan ihanan kostean kirpeä ilma. Ja rakas ystäväiseni, aurinkokin on näyttäytynyt. Siitä asti, kun minut pari vuotta sitten todettiin kilpirauhasvammaiseksi on entisestään auringon kaipuu lisääntynyt ja pienikin harmaus päivässä tuntuu puuduttavan nuutuvana olona. Rakastan kaikkia vuodenaikoja, mutta tämä viime viikkojen harmaus on saanut mut uhoamaan, että kun olen joskus iso ja rikas, niin minulla on Suomessa pelkkä kesämökki ja alan elää kuin muuttolinnut :D . Tämän syksyn ostoslistalla on ehdottomasti hyvä kirkasvalolaite.

Ihana saada valoa syksyyn. Ja myös asusteisiin. Ebay shoppailuja on saapunut. Nämä ovat hiukan eri aikoihin ostettu, mutta haluisin esitellä nämä kerralla.

Kaikki on siis Ebaystä uutena ostettu. Vaaleat helmen harmaat peeptoe saapikkaat, valkoiset ylipolven saappaat ja pieni käärmenahkakuvioinen valkea laukku. Olkahihnan saa kätevästi piiloon, mutta tarvittaessa tätä saa siis tuolla koruhihnalla kannettua myös. Juhlalaukut varmasti toimisi ilman hihnaa, mutta hippalaukussa mun mielestä täytyy olla hihna, koska baarissa ei tohdi kassista päästää hetkeksikkään irti, kun väkeä liikkuu niin moneen junaan. Valkoiset yli polven saappaat on myös ajateltu hippa käyttöön, mutta toimivat kaupunkikäytössäkin jonkun reilumman yläosan kanssa. Vaikkapa jonkin näköinen poncho voisi sellainen kiva pari näille olla ja alaosaan tummat pillifarkut. Tyllipitsillä varustettu valkea kaulahuivi pariksi ja ponchon värinen baskeri päähän, niin siinä olisi look valmis. Ehkä jotkut herttaisen tyttömäiset helmikorut vielä korviin.

Valkeista yli polven saappaista mulle tulee jostain syystä mieleen aina kissa, jolla on valkeat jalat.

Nyt tänä syksynä on paljon todella isoja, valuvia yläosia. Itse hukun sellaisiin, joten täytyi keksiä joku kikka kolmonen. Jeans.fi:stä tilastin tuommoisen valkoisen vyön. Samaan koriin tarttui lila huivi. Valkoinen sopii vallan mainiosti esim. oranssin tai sinapin keltaisen raikastajaksi. Näillä saa myös hiukan asennetta reiluun yläosaan, jollei ole casual fiilis päivä, mutta kuitenkin värin puolesta haluiaisi käyttää juuri sitä tiettyä yläosaa. Kuvakulma on hiukan hassu. Syy siinä, että halusin kuvata juuri ulkona luonnonvalossa valkeat, koska sisällä salaman kanssa saattavat alkaa näyttää hiukan kellertäville. Kuitenkin armas syksysää päätti heittää vettä niskaan juuri, kun olin saanut nuo aseteltua kivasti samaan paikkaan, missä edellinenkin kuva on otettu :D .

Kuten olen useamman kerran maininnut, niin seuraan tiiviisti Luksusmuotia Kaikille ohjelmaa, joka tulee Liviltä. Siitä onkin kytenyt idea hankkia jotain luksusmerkkejä kaappiin. Esim. YSL:n olkaimeton laukku voisi olla kiva, kuhan omalle budjetille sopiva yksilö kävelee vastaan. Yhdet klassiset Manolo Blahnikit olisi ihan must have kenkäfriikille. LV:n logohuivi... Eikös unelmat olekkin ihania! Ilman unelmia, tavoitteita ja haaveita ihminen olisi kyllä kuin laiva vailla suuntaa. Suunnitelmat ja haaveet tekee elämästä mielekkäämpää kuhan uskaltaa jättää tilaa myös elämän arvaamattomuudelle.

Mutta nyt siivouspäivä alkuun. Vuorossa olisi pyyhehyllyn kasausta ja varmaan olkkarin järjestystä täytyisi fiksailla siivouksen yhteydessä. Sekä ottaa mittoja. Vauhtiin pääsee taas wanna be sisustussuunnittelija :D . Ja arkistot täyttyy taas uusista kurjalla kuviksella piirretyistä kippura häkkyröistä, joista kukaan muu ei ymmärrä mitään paitsi minä itse.

4 kommenttia:

 1. Ihanat saappaat ja laukku ja ja ja...

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Tanja. Paljastettakoon, että hinnat ei missään noissa ebay ostoksissa ole päätä huimanneet. Saappaat maksoi 35€ ja postikuluja ei mennyt. Laukku maksoi alle 20€ postikuluineen. Ebaystä tekee kyllä tosi ihanai löytöjä välillä. Harkinnassa on nyt lila pitsiselkäinen mekko, mustana hiukan gootahtava solkijakku ja punainen kiiltonahkalaukku.

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia, kuten myös unelmia;) Seuraavaksi sitten päälle aseteltuna asukuvien muodossa.. Jooko!

  VastaaPoista
 4. Voin luvata asukuviakin :) . Ainakin poncho löytyisi jo kaapista entuudestaan. Hyvin saman tyylisen ponchon näin eilen Innon Saija Palinin päällä. Mutta mekko, jonka kanssa ajattelin etenkin tuota vyötä on vielä tuloillaan.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !