torstai 7. heinäkuuta 2011

Aurinkoa kerrakseen

Aivan valtavan upea keli. Käytiin lähikunnassa porukalla vielä iltasella uimassa ja kyllä teki hyvää. Tuo uimapaikka on kansanpuistossa ja on kyllä valtavan ihana paikka. Siellä olen teininäkin käynyt uiskentelemassa.

Aurinkoa on myös kynsillä. Kylläkään en ole ihan varma menikö homma liian bollywoodiksi mun makuun. No ehkä nää yhden päivän välttää.

Zoya Tanzy kynsillä. Leimaukset Konadin laatasta M77. Kärkiin vähän hopeista glitteriä ja rajaan pienempää glitteriä Konadin nail art lakasta.

Iloa on revitty viime päivinä pienistä asioista taas. Tyttöseni täytti 1 v 3 kk, eli neljäsosa taas matkattu seuraavaa 2 v virstanpylvästä kohti. Esikoiseni tässä kuussa täyttää komiat viisi vuotta. Enää vuoden on äidin kulta kotona ja sitten alkaa eskariarki.

Tyttösen tukka on niin paljon kasvanut, että sen saa jo pompuloille sivuille. Lupasin viimeksi niitä kuvia lasten uusista vaatteista. Kaikkea ei ole vielä kuvattuna, mutta tässä yksi kuva. Kaikki muut tyttösen vaatteet on ihan tämän kuun shoppailuja, paitsi valkoiset legginsit. Tuommoinen tyyli sopii kuin nenä päähän meidän peppi pitkätossulle. Ja huomatkaa asun sävyihin mätsäävät rattaat :D .

Lisää rantaelämää on lähipäivinä luvassa, jos vaan säät sallii. Mutta siitä myöhemmin lisää. Hirmuinen kynsi-innostus iskenyt taas päälle, joten koitan saada vielä jotain aikaiseksi ennen tämän viikon halpislakka kynsiä. Halpislakkakynnet olisi tarkoitus sitten lauantaina tekaista heti äänestyksen päätyttyä.

Nauttikaanhan kaikki auringosta, mutta muistakaa ne tuikitärkeät aurinkorasvat :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !