keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Teemakuukausi: Halpislakkailu

Pitkään ollut hiljaista bloggailun osalta, niin nyt ajattelin taas pitää teemakuukauden. Aiheena on jälleen kerran kynnet ja teemana halpislakkailu.

Teemakuukauteen liittyy myös miniarvonta.

Eli homma toimii näin:

1. Esittelen aina uudessa postauksessa ensin äänestyksessä olevien lakkojen värit swatch-kiekoilta. Koska kyseiseen kisaan liittyy arvonta, niin kommentoinnilla äänestyspostauksen alle äänestetään. Jokaisesta äänestyksestä eniten saaneita kolmea lakkaa käytän viikon lakkauksissa. Poikkeuksena tämä viikko, josta eniten ääniä saanut yksi lakka päätyy kynsille asti. Äänestyksen päättymisen näet kyseisen äänestyksen postauksesta. Jokainen voi äänestää yhtä lakkaa.

2. Vain lukijoiden kesken arvotaan. Eli sinun tulee olla bloggerin kautta lukijana. Muut saavat toki myös äänestää, mutta eivät osallistu arvontaan. Anonyymikommentit eivät siis osallistu arvontaan, vaan sinun tulee olla kirjautuneena sisään.

3. Muista myös liittää sähköpostiosoitteesi kommenttisi alle arvontaa varten, jotta saan sinuun yhteyden, jos voitat.

4. Yhden ekstra-arvan voit ansaita mainostamalla teemakuukautta omassa blogissasi. Voit ansaita vain yhden ekstra-arvan mainostuksesta. Muista laittaa kommenttiisi linkki mainostukseesi.

5. Toisen ekstra-arvan saavat kaikki, jotka ovat olleet bloggerin kautta lukijoitani ja/tai kommentoineet ennen kisan alkua. Ja kisahan starttaa siis tästä päivästä. Muistan aika hyvin entuudestaan tutut lukijat.

6. Äänestyksestä saat aina yhden arvan jokaista äänestystä kohden. Äänestyksiä tulee olemaan neljä, josta jokainen nämä ehdot täyttänyt äänestäjä saa yhden arvan. Eli maksimisissaan kuusi arpaa voit ansaita arvontaan mukaan luettuna äänestyksestä tuleva ekstra-arpa ja vanhojen lukijoiden arpa. Viimeinen mahdollinen päivä hankkia yhdestä kahteen arpaa kisaa kohden on ihanaisen esikoiseni synttäripäivä eli 23.7. ja äänestys päättyy samaan aikaan, kun hän parkaisi ilmoille ensihuutonsa melkein viisi vuotta sitten eli yöllä klo 2.41. Poikani saa arpoa sitten voittajan ja pyrin voittajan ilmoittamaan muutaman päivän sisällä arvonnan päättymisestä.

7. Palkinnon postitan vain Suomeen. Palkinnon postitus tapahtuu viikolla 30. Palkinto pysyy yllätyksenä loppuun asti, mutta siihen liittyy teemaviikon teemaan :) . Ja palkintona on siis kynsituotteita. Palkinnon arvo tulee olemaan noin 10€ eli tämmöisestä miniarvonnasta kyse.

Eli tänään illalla teemakuukausi starttaa. Joten pysykäähän kuulolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !