perjantai 8. huhtikuuta 2011

Konadeja ja uusia lakkatuttavuuksia

Eilen käväisin postissa ja postilaatikossakin oli odottamassa se viimeinenkin Konad-juttu, joista olen täällä vähän vihjaillut.

Photobucket
Eli Super Image Plate, Demo Plate, Large Image plate... rakkaalla lapsella monta nimeä. Ja siis kyseessä se ykkösosa. Eli nyt mulla on kaikki konadit lukuunottamatta kahta uusinta ja niitä special plateja. Ja lisäksi tuli konadin inspiraatiokirja.

Poimin teille hiukan niitä eniten ihastuksen huokailuja aikaansaaneita kuvia. Laitan tällä kertaa kuvat ihan tänne bloggeriin, niin näkee paremmin nuo pienet kuvatkin näistä.

M28 levy on kyllä todella monipuolinen. Saa luotua satumaisia yksisarvisia että hyvin rokahtavia ötökkä kynsiä. Ja tuo California-palmu on myös tosi sopiva kesään.

Tämä laatta myös näyttää tosi ihanalle. Kyseessä siis M54.

M69 inspiraatio-kuvat oli todellista herkkua.

Löysin Prismasta ihan uuden lakkatuttavuuden. Pullon korkissa lukee Technic ja värisävyn nimi on Cactus Flower.


Inspiroiduin heti kokeilemaan lakkaa. Nämä kynnet ovat vielä duunin alla eikä muita ole valmiina kuin peukku. Mutta tykkään näistä jo nyt tosi paljon. Näinköhän maltan tehdä vielä viikonloppuna sitä geelihuoltoa ;) .

Valkoista taas pari kerrosta pohjalle ensin. Näissä on siis cactus floweria keskellä. Sitten töpöttelin sienellä sopivan väristä nail art lakkaa sivuille ja lisäsin vielä hiukan Color Clubin What A Shockia. Leimaukset on vihreällä ja keltaisella konadin leimauslakalla. Perhonen on laatasta M26 ja kukkaköynnos laatasta M6. Perhonen on saanut päälleen Ebayn keltaisen vihreää nail art lakkaa ja köynnöksiin lisäsin hiukan Konadin omaa hopeaglitteristä nail art lakkaa. Viimeisenä perhosen päälle vielä helmenpuolikas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !