perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pääsiäiskynnet

Pikkuisen postaukset venyneet. Ihan hirmuinen kiire ollut. Tarkoitus oli alunperin tehdä taas vähän pidennetyt rakennekynnet pohjalle, mutta arvatkaapa vaan olenko ehtinyt :( . Tällä viikolla poikkeuksellisesti viikon kynnet äänestys jatkuu sitten keskiviikkoon asti ja lykkään uuden äänestyksen nyt, jotta ehditte paremmin äänestellä. Viimeistään sunnuntaina lupaan "uunista ulos" ne äitienpäiväkynnet.

Photobucket

Photobucket

Lakkana Wild&Crazyn Twilight. Leimaukset on laatoista M54, M66, M6 ja M68. Leimasin konadin omalla tumman harmaalla leimauslakalla ja osaan lisäilin väriä päälle nail art lakalla ja nail art glitterlakoilla hiukan kimalletta.

Sitten vielä muita juttuja kuin kynsiä. Minähän kyselin teiltä jokunen viikko sitten apuja villahousujen koristeluun. Ette ikinä arvaa kuinka epäonniset villahousut ne on... Ne meinaa katosivat kuin tuhka tuuleen enkä yhtään muista, että olenko ne mihinkä laittanut :( . No kuhan löytyvät niin viimeistelen ne.

Korttiprojekteja on tulossa, kun ensikuussa on monia juhlia. Varmaan teen osan lahjuksista ja osan lahjusten osista itse. Eli oletettavasti konekirjomista, ehkä myös kankaanpainantaa. Saa nähdä mitä kaikkea keksin :) . Lisäksi vihdoin viimein napsuttelin vähän koruntekotarvikkeita. Ensiksi teen pari rannekorua ja jossain kohtaa otan projektiksi tehdä vähän kynsikorujakin :) .

Vielä lopuksi hiukan pääsiäiskuvia:
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Näiden mietteiden myötä haluan toivottaa kaikille lukijoilleni oikein iloista pääsiäistä!

2 kommenttia:

Kiitos, että jätät kommentin :) !