keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Rakennekynnet ja luonnollisen kynnen kuluminen

Tyypillisin väite mitä kuulee usein rakennekynsistä, että sitten jos haluat eroon rakenteista, on omat kynnet pilalla.

Toinen puoli totta. Vääränlaisilla huolloilla sekä tosi usein tehdyillä huolloilla voi tehdä omista kynsistä paperia. Jos onnistut usein repimään rakennekynnen irti, niin se kuluttaa. Tipit mun kokemuksen mukaan lentelee helpoimmin irti.

Kynnen jatkamisesta geelillä en oo hyvä puhumaan, kun se ei oo mun vahvimpia puolia :D .

Jos kävisin ammattilaisella, niin aloittelijan en välttämättä antaisi kynsiini koskea sähköviilalla. Sähköviila on yksi kompastuskivi siis. Omalla hommauslistalla sähköviila on. Olen tutkaillut näitä sähköviilajuttuja ja ajattelin, että käytän sitä vain suurimman urakan helpottamiseen. Etenkin, jos käytät värillisiä geelejä keskikerroksessa, niin se helpottaa kummasti huollon tekemistä.

Primeriä on hyvä käyttää kynnen pohjalla. Minä käytän Fräuleinin geelejä. Ne on hinta-laatu suhteelta ihan kohtuullisia. Ajattelin kylläkin tässä harrastuksen edetessä jossain kohtaa panostaa merkkigeeleihin.

Jos haluat rakennekynnet kokonaan pois, niin se kuluttaa kynttä tosi paljon. Poistoa varten täytyy viilauksen jälkeen liottaa kynsiä asetonissa. Parempi tapa on viilata geelikerros mahdollisimman ohueksi (mutta ei siis kokonaan pois) ja lyhentää mahdollista tippiä. Tai jos kynnet on jatkettu geeli, tai akryylimassalla, niin viilalla voi myös viilata pituutta pois kuhan on ensin ohentanut massakerroksen mahdollisimman lyhyeksi.

Photobucket

Olisikos kiinnostusta videopostaukseen omien kynsien geelauksesta? Olen vähän sellaista suunnitellut. Muistakaa myös tuo viikon kynnet äänestys. Sunnuntaihin asti aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !