sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Halpislakkailua: Ruusuja ja helmiä

Toinen äänestyksessä äänestämänne lakka oli Yves Rocherin Vert Charmeur. Se on metallinen vihreä lakka. Tämä lakka tuotti eniten pään vaivaa minulle, kun tämmöinen tummempi vihreä ei tunnu kovin omalle värille :D . Mulle tulee tästä helposti mieleen armeija ja nyt kuitenkin kaipaan enemmän tyttömäisyyttä ja romanttisuutta.



Ruusukuvio ja peukun perhonen on Konadin laatasta M76. Ruusukuvio on leimattu kahdella värillä: Konadin omalla valkoisella ja Konadin omalla ruusuisella roosalla. Päälle laitoin vielä helmenpuolikkaita tuomaan lisää tyttömäisyyttä ja ehkä jopa hiukan vintage henkeä.


Tämä ei varsinaisesti tähän halpislakkailukuukauteen kuulu, mutta halpislakkailua kuitenkin, niin pistän samaan postaukseen. Löysin eilen paikallisesta halpakaupasta Wild&Crazyn lakkoja. Hinta oli muutamaa kymmentä senttiä Seppälää halvempi, joten olihan sieltä yksi kaunotar pakko ostoskoriin napata.
Eilen ostettu Wild&Crazyn Summer Neon hyppäsi varpaankynsille. Kyseinen lakka on neon pinkki ihan pienellä kultaisella shimmerillä. Sisältää hentoisen kultaisen flashin. Laitoin varpaisiin leimaukset Konadin laatasta m39. Ja vielä juureen vuorottelemaan kirkkaita timantteja ja kultaisia mikrohelmiä. Tykästyin ihan hirveästi näihin varpaisiin. Näistä tulee ehkä jopa hiukan kuninkaallinen prinsessa tyyli mulle mieleen noitten mikrohelmien ja timanttien takia.

Eilen katoin ehkä surullisimman kauhuleffan, mitä olen eläessäni katsonut. Kyseessä on leffa nimeltä Orpokoti, joka tuli eilen telkkarista. Laitoin sen tallennukselle digiboksille ja katselin sen sitten yön pimeinä tunteina. Sinänsä leffa oli aika perus kauhuleffa, mutta se loppu vetosi tosi paljon tämmöiseen äiti-ihmiseen. Pääosaa näytteli Serranon perheessä Luciaa näytellyt Belén Rueda. Sen tarkemmin en nyt loppua avaa, jos tuon leffan joku haluaa katsoa. Mutta hirmuisen surulliseksi se loppu teki ja siinä lopussa se tuska oli niin aidosti näytelty, että tunnelma oli melkein käsin kosketeltavissa.

Serranon perhe on muuten yksi lempparisarjoistani. Sinkkuelämän ohella se on yksi niitä harvoja sarjoja, jotka jaksan katsoa kerta toisensa jälkeen uudelleen ja jaksavat naurattaa aina uudelleen tuhatkin kertaa katsottuna. Täytyisi varmaan ostaa Serranon perheet, etenkin se ensimmäinen tuotantokausi dvd-boksina joskus. Tai sitten tallennella telkkarista ja polttaa dvd:ille.

Meillä muuten on pikkulikan yövieroitus sujunut hienosti. Nyt nukutaan 11,5h ilman syömisiä. Ihan pikkuisen pakko tuulettaa. Aivan mahtavaa! Hyvinhän tämä nukkui tätäkin ennen, jos esikoiseen vastaavassa iässä vertaa. Mutta voi pojat, on tämä silti niin luksusta. Varmaan vielä vähän aikaa menee ennen kuin väsymys katoaa, koska kuitenkin 1v 3kk olen taas heräillyt joka yö yhtä soittoa.

Kaikille lapsen yöheräilyn väsyttämille vanhemmille suosittelen luettavaksi Elizabeth Pantleyn Pehmeä Matka Höyhensaarille -kirjaa. Se antaa runsaasti työvälineitä yöunien parantamiseen. Tämä kirjan esittely on englannin kielisestä versiosta, mutta se on muutaman vuoden ollut suomeksi saatavilla. Noita metodeja olen joiltakin osin kummankin lapsen yövieroituksessa soveltanut. Tämä suomenkielinen versio on tarkoitettu 0-2 vuotiaiden uniongelmien ratkomiseen. Mutta saatavilla on myöskin isommille lapsille suunnattu The No-Cry Sleep Solution for Toddlers and Preschoolers. Helppoa englantia se, joten ei kannata vierasta kieltä pelästyä.

Pantleyltä löytyy joukko muitakin kirjoja ja tykkään tosi paljon tyylistä. Tyyli ei ole tuputtava, vaan enemmänki joukko vinkkejä, joista voi poimia omansa.

Vielä haluan muistutella teitä arvonnasta/äänestyksestä. Mulla kuitenkin on täällä bloggerissa 19 lukijaa, joten on vähän tylsä arpoa palkinto parin ihmisen kesken ;) . Vielä on mahdollista äänestämällä tienata kaksi arpalippua ja 1-2 arpalippua muuten.

6 kommenttia:

  1. Tosi kivat nuo varpaankynnet, täytyykin ottaa vähän ideaa noista hääkynsiini. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Jessica Rabbit! Ja tervetuloa lukemaan!

    Tuon idean mikrohelmien ja strassien vuorottelusta nappasin Konadin ideakirjasta. Siinä se oli nätisti yhdistetty valkoiseen pitsiin, mikä varmaan sopisi ainakin klassiseen hääteemaan :) .

    VastaaPoista
  3. Kyllä helmet ja strassit tuo ylellisyyttä kynsiin. Mahdottoman kauniit, mutta kuitenkin sopivan yksinkertaiset. Ja onnittelut kunnon yöunista!

    VastaaPoista
  4. Oikein kauniit nuo Vert Charmeur -kynnet! Minähän äänestin sitä, joten todella kiva nähdä tuo vihreä hurmaaja myös kynsissä. :)

    Sain tuosta itsellenikin ideoita, miten voi tyttömäistää ja keventää vihreää kynsilakkaa, jota itsekin vähän vierastan. Mulla on muutamia vihreitä, mutta käyttämättä ovat jääneet. Yhdistämällä esim. vaaleanpunaiseen ja helmiin niistä voisikin saada noin nättejä. Ihana väriyhdistelmä noissa sun kynsissä. Kiitos siis!

    Toinen vinkki, jonka aion tästä postauksesta varmaan hyödyntää, on nuo kirjat. Hyvällä ystävälläni on 8 kk vauveli ja toisella 2-vuotias huono nukkuja, joten nuo voisivat olla kivoja lahjaideoita väsyneille äideille. Kivoja vinkkejä, kiitos, ja hyvä kun teillä on yöt alkaneet sujua noin hyvin! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos, Business Woman! Yöunet on kyllä tulleet enemmän kuin tarpeeseen :) !

    VastaaPoista
  6. Pumpulipupu, kiitos! Varmaan vahvempikin roosa menisi vihreiden kaverina. Ja varmaan pirteä keltainen juttelisi myös. Tuota keltaista olen ajatellut kukkasten muodossa joskus koitta Zoyan Applen päälle.

    Tuo 8kk on muuten tosi hankala ikä nukkumisten kannalta, kun usein sillon on eroahdistus päällä. Tämmöisiä isompia kimppalahjoja ajatellen riippukehto voi olla yksi lahjaidea. Meillä on noin 3 vuotiaaksi asti ollut amazonasin riippukehto käytössä ja se on paljon helpottanut uniin. Paljon voimia ystävällesi. Tämän kakkosen kohdalla en voi huonounisesta lapsesta puhua. Mutta esikoisen aikana opin, että mitä tarkoittaa paljon heräilevä lapsi.

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !