perjantai 30. elokuuta 2013

Väliaikaraporttia, tietotekniikka tökkii

Pakollinen tauko tuli ihan yhtäkkiä, kun ihan peräkanaa ensiksi kastui iphone ja vielä perään läppärin muuntaja hajosi.. Oli oikein tosi huono tuuri. Esikoista koulutaksista odotellessa tuli taivaalta kaatosade niskaan. No nyt on uusi vitonen, iLuuri siis edelleen.

Läppäri edelleen poissa toiminnasta. Läppäri ei kastunut, vaan siitä kuului vain muuntajasta rits ja ei enää ladannut. Oli muuten ensimmäinen ja viimeinen ostamani asus. Ei saanut virtajohtoa varaosana, valmistus lopetettu. No monen mutkan kautta, viikonloppuna pitäisi olla uusi yritys, että saadaanko läppärille jatkoaikaa.

Kynsikuvia en pääse postailemaan, koska kaikki kuvat on läppärillä. Ja jutut ilman kuvia on tylsiä eikä kynsijuttuja  voi postata ilman kuvia.

Mutta toivottavasti, jos virtajohtoviritykset menee nappiin, niin ensi viikolla pääsen taas jatkamaan. Ihanaa ensimmäistä syksyviikonloppua! Lukijoista löytyy myös irl-kavereita, facebook kavereita jne. Joten tiedoksi kaikille, että meililaatikot tulvii. Jos olet lähettänyt sähköpostia lähiaikoina, niin älä ihmettele vaikkei nyt heti vastausta kuulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !