keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Joulun odotusta

Luvassa ei nyt ole vähään aikaan kynsipostauksia, koska kynnet on rempassa. Laitetaan nyt, ettei kynsiaihe kokonaan kuole, parit vanhemmat kynnet.

Photobucket
Nämä kynnet ovat jo marras kuulta.

Photobucket

Tässä on "wanna be indio"- kynnet :D . Olin kantoliinakoulutuksessa muutama viikko takaperin ja koitin epätoivoisesti sävyttää asuun ja kantoliinaan kynnet. Mulla oli siis harmaa Lipsyn paita ja Hennesin bolero. Bolero oli joskus alkusyksystä silloin vitosella ja lastenvaatetilauksen mukana tilasin itselleni sen marjapuuroon vivahtavana pinkkinä. Tyttäremme asu näytti kutakuinkin tältä (editoin kuvasta kasvonpiirteet lapsukaiselta tunnistamattomiksi). Tuo body on kyllä ollut pitkän aikaa pieni, mutta alla taisi olla vaaleanpunainen benettonin paita. Oltiin siis ihan sävy sävyyn, äidin kynsiä myöden :) .

Paikallisen MLL:n toimintaan tein myös kortteja tuossa tämän kuun alkupuolella. Pari korteista valmistui todella kiireessä, joten kuva on nopeasti kamerakännykällä näpätty. Ja laatu sen mukainen. Laitan kuvan tähän klikattavaksi, koska laatu on niin surkea.

Photobucket

Meillä on joulun odotus kovasti käynnissä. Kaksi adventtikynttilää on jo syttynyt ja sunnuntaina syttyy kolmas. Koti on myös saanut hiukan jouluilmettä. Niitä ihania pieniä yksityiskohtia.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Poika availee innolla päivittäin kalenteriensa luukkuja. Lelukalenterina on tänä vuonna Playmobilin heppakalenteri. Pian olisi tarkoituksena askarrella pukille lahjatoivekirje ja käydä viemään se kuistille. Joka vuosi meiltä on tontut hakeneet päivää ennen aattoa puuron kulhosta ja kas kummaa kun joka kerta löytyy pienet jäljet puurokulholle (mistäköhän ilmestyneet ;) ). Ja tyhjä puurokulho. Tänä vuonna on niin hienosti lunta, että käydään viemessä pukin kirjekkin kuistille, jonka sitten tontut saa noutaa. Ja voi ihme ja kumma sitä, kuinka niitä pieniä jälkiä ihmetellään.

Photobucket

Tässä on keittiömme sisustusta viime jouluna kuvattuna. Tänä jouluna ei ole vielä kaikki paikalleen laitettuna, mutta tarkoituksena on sisustaa tänäkin vuonna samanlaiseksi.

Hyvää joulunodotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !