keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Vinkki kynsihulluille

Mavalan lakat on tarjouksella Tokmanni ketjun Tarjoustaloissa on tarjouksessa Mavalan Carouselle sarjan lakat.

MUOKKAUS: Olin ilmeisesti nähnyt unta tai jotain vastaavaa, mutta Carousellet ei näyttäneet olevan Vapaa Valinnan tarjouslehtisessä. Ainoastaan siis Tarjoustaloissa.

Toissapäivänä tein uudet kynnet, joista tuli muutaman vahingon kautta uskomattoman överit. Ja oikeastaan aika hauskat övereinä
Photobucket
Bollywood kynnet.

Ajattelin ensin testata Seppälästä ostamaani valkoista Miss Selenen sävyä 137. Pohjalla oli lilat glittergeelaukset. Totesin, että lakan pigmentti ei todellakaan riitä peittämään geelausta, vaan kuultaa todella ikävästi läpi. Sitten laitoin päälle kerroksen La Femmen Ultra Orangea (sävy 130). Orange tuntui liian orangelta. Laitoin lakkaa yhteensä neljä kerrosta. En muista nyt missä järjestyksessä mutta näitä kahta sävyä käytin. Lopulta tuloksena oli ihan kimalteleva outo nudeen vivahtava sävy. Mietin kuumeisesti mitä tehdä, kun sävy ei sellaisenaan miellyttänyt. Selailin kynsikirjaa ja lopulta päätin mitä tehdä. Niistähän tulee ihan selkeästi bollywood kynnet. Hopeista glitteriä päälle ja noita kaapissa seisoneita sekavärisiä rhinestoneja. Vedin ihan kunnolla överiksi.

Ensi kuussa olen virallisesti lähempänä kolmea kymmentä kuin kahta kymmentä. Välillä on tullut olo, että pitäisikö vaatehullun rauhoittua ja käydä ostamassa ne matalat kengät joka käyttöön. Mutta aina kerta toisensa jälkeen tulen siihen tulokseen, että vierivä kivi ei sammaloidu. Mataliakin kenkiä löytyy kaapista. Mutta kyllä ne korkkarit on vain yksinkertaisesti se minun juttu. Tai ehkäpä kaksinkertaisesti, kun kovin yksinkertainen en ole tyyliltäni.Erityisen haasteen kaupunkivaatetusvalintoihin tänä vuonna teki asettamani budjetti. Koska käyttöä on korkeintaan kerran pari viikossa, niin takin täytyy olla sielä edullisimmasta päästä ja samoin kenkien. Asusteet löytyikin entuudestaan. Suurimmaksi osaksi matkustan kuitenkin lapsukainen Mama Jacketin (kantotakin) alla. Lisäksi suurimmaksi osaksi laukkuna palvelee hoitokassi. Eli meidän tapauksessa Storksak. Tälläinen oli lopputulos. Takiksi löytyi punainen, lyhyt ja erittäin hyvin minulle istuva villakangastakki. Se sai parikseen punaisen pashminahuivin ja valkoiset kengät.

Tähän myös sopisi erinomaisesti valkoinen kassini (jonka kuva jostain syystä näyttää luonnonvalkoisena, vaikka on ihan puhtaanvalkoinen kassi), joka on jo useamman vuoden vanha. Mutta hyvin todennäköisesti käytän tätä kassia ehkä pari kertaa tämän talven aikana, koska nuorimmainen lapseni on niin pieni. Oletettavasti matkaan vielä ensitalvenakin hyvin pitkälle hoitokassin kanssa, koska yleensä vaipoista päästään eroon vasta siellä parin-kolmen ikävuoden tietämissä. Mutta eipä se haittaa, koska nykyään saa jo omaan tyyliin sopivia, naisellisia hoitokasseja. Ja vieläpä jos on samanlainen aletarkkailija kuin minä, niin sellaisen voi tuurin osuessa kohdalle, löytää todella edullisesti. Kuten oman Storksakini löysin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !