lauantai 26. helmikuuta 2011

Chinatown bling bling-kynnet ja kuulumisia

Photobucket
Tällä kertaa tälläistä. Kynsinauhat ovat edelleen erittäin talvisessa kunnossa. Kynsiin on käytetty Nfu-ohin sävyä 069 ja leimat on konad laatasta m15 ja fauxnad laatasta bm07. Strassit on fräulein38 kiekosta ja kynsilävärikoru on ebaystä.

Keväällä jostain syystä tulee hirmuinen himo kaikkiin japanilaisiin ja kiinalaisiin teemoihin. Esimerkiksi kirsikan kukat tuovat hyvin vahvasti mieleen itämaiset puutarhat. Tästä kantoliinasta lähti taas himotus tehdä erilaisia itämaisia teemoja.

Meillä ollaan edelleen toipilaina. Tai ei oikeastaan enää muut, mutta minä. Tauti on poskionteloissa ja varmaan jossain keuhkoputkissa, kun on hankala hengittää. Päivisin ei ole autoa käytössä, joten olen oikeastaan nyt ollut aika pitkälle päivät sisätiloissa lukuunottamatta lyhyttä happihyppelyä pihalla kunnes taas alkaa hengitystiet niin paljon särkeä, että pakko mennä sisätiloihin. Mutta eiköhän tämä tästä. Kyllä mä vielä nää jälkitauditkin selätän. Yhtä pientä synttärisankaria tarvitsisi päästä onnittelemaankin, mutta tämä on ollut sen verran hurja tauti ainakin meidän poppoossa, ettei kauhean mielellään lapsiperheeseen tätä tautia viedä tuliaisena. Odotamme siis malttamattomina munkin kuntoutumista.

Lähiaikoina on tulossa tänne blogiin pitkästä aikaa neulomuksia. Neidillä on kova tarve villahousuille ja sellaiset olisi tarkoitus väkästää kuhan saan uudet 3 1/2 puikot, kun sen kokoisista puikoista on yksi jonnekkin kadonnut :( . Ja vaippatarvekkin taas olisi eli niitäkin olisi tarkoitus hurruutella. Kohta alkaa olla myös aika varautua hellevaippailuun eli ohkaisille merinoneulosvilliksille tulee taatusti tarve. Mutta niitä sitten myöhemmin, kuhan saan niitä ensin valmiiksi asti.

Reilu kuukauden päästä tulee jo vuosi siitä, kun prinsessaisemme syntyi. Hurjaa vauhtia nuo lapset kasvaa. Meidän perheen isoveikalla jää hurjaa vauhtia vaatetta taas pieneksi ja pienempi piipertäjä oppii niin hurjasti taitoja, ettei meinaa perässä pysyä. Useampia sanoja ja sanan tynkiä on jo varastossa neitokaisella. Äittä on se tyypillisin, ja titti tai tissi suhahtavalla s:llä. Puuro sanaa ei tule vielä kokonaan, mutta "puu" tarkoittaa puuroa neidin kielellä. Puuta myöden mennään kovaa ja tukea vasten pönötetään erittäin tomerasti. Liikkumisessa seuraava virstanpylväs lienee tukea vasten käveleminen ja ensiaskeleet. Niitä odotellessa <3 .

3 kommenttia:

 1. Haluaisitko vähän linkata tosta kynsikorukohteesta? :33 mäkin haluan tommosen =D
  Olis niin pitänyt kuunnella sua! Aamulla oli enää 36 lämpöö ja kurkku kipee, olin tyhmä menin rinteeseen takas tullessa kuumetta 37.7. Olis vaan pitänyt kuunnella loppuun asti viisaampaa blondia :)

  VastaaPoista
 2. Mä voin lähettää sulle meiliä :) . Noi ei ollut pahan hintasia, mutta laatu oli kyllä ihan totaalista shittiä. Sain kyllä korvausta, mutta tostakin korusta putos yhden päivän jälkeen isoin kivi. Onneks se löyty ja pääsen liimaan sen takas.

  VastaaPoista
 3. Niin ja paranemisia sulle, Suvi. Toivottavasti paranet pian. Mutta ehkä se yks rinnepäivä on kuitenkin sen arvosta, että sen jälkeen vähän sairastelee :) .

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !