maanantai 21. helmikuuta 2011

Kuiii, kuiii, kuiii...

Tänään saapui ebay-shoppaus vähän karvaisemmille lapsille. Tämä on tarkoitettu talvikuljetukseen ja sitten ihan pikkuisten vauvojen roudailua varten. Pikkuvauvat kun saattavat tulla tavallisen kovan kopan pinnojen läpi.

Pahoittelen, en vielä saanut veskaa suoristettua kuljetuksessa tulleiden ruttujen jäljiltä.

Photobucket

Sisältä:
Photobucket

Photobucket

Kuten kuvastakin näkyy, niin esikoisella alkoi heti leikit. Haki kuppeja ja kippoja pehmoeläimiä, kun oikeita ei vielä tuonne laiteta. Saa odotella puhtaana sitä, että vauvat saapuu.

Photobucket
Ja tietysti piti vielä pinkin vastapainoksi hommata sininen sydän, jottei vallan kultia tytöiksi mennä luulemaan :D . Meillähän esikoispoikaakin toisinaan puetaan poikien puolelta ostettuihin pinkkeihin ja pinkihtäviin vaatteisiin, joten sopii hyvin perheen tyyliin roudata pojatkin pinkissä kopassa.

Meillä on lähiaikoina valmistumassa hervottoman iso häkki marsuharrastusta varten. Vielä ei ole projekti valmis, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. Marsulaan olisi tarkoitus ommella divaaneja lekotteluun ja tapetit ja verhotkin sinne on tarkoitus toteuttaa kuitenkin sillä tavalla, että kokonaisuus pysyy helposti puhdistettavana ja verhot laitetaan sillä tapaa, ettei pienet nakertajahampaat pääse niihin käsiksi. Marsut saavat aivan ruhtinaalliset tilat. Ikinähän eläimellä ei voi olla liikaa tilaa elää ja asustaa. Lupaan laittaa marsulasta kuvia kuhan saadaan se valmiiksi asti :) . Mutta valmistus tietää vielä runsaasti sahailua, porailua, naulailua ja ties mitä tuunailua.

Katsotaan koska saadaan vauvoja kotiin. Jollei uusi häkkikombinaatio ole sitä ennen valmis, niin sitten tulevan häkin pohjalaatikoista ja taikakuutioista rakennetaan väliaikainen ratkaisu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !