lauantai 8. kesäkuuta 2013

Auringon laskun kukkaset tai jotain sinne päin

Eilen illalla myöhään tein kynsiä. Tässä projektissa taisi kolmeen asti yöllä mennä.

Täytyy myöntää, että itse en ole ollenkaan tyytyväinen näihin. Hain jotain hawaii-henkeä, mutta näistä tuli kyllä enemmän tunkkaiset. No eipä tässä ole juurikaan tullut kynsiä lakattua viimeiseen reilusti yli vuoteen.

Kuvaa en tarkkaan syynännyt, kynnet voi olla jo paikka paikoin vähän kulahtaneet. Viime yönä tein ne ja jokunen aika sitten kuvasin. Ovat jo kestäneet lennokkaan päivän. Mm. torilla käyntiä, lasten painikentän laidalla olemista ja ties mitä muuta.

Kynsissä on Zoya Gwin. Kärkiin on töpötelty Wet'n Wildin Hallucinatea. Leimaukset on Konadin laatasta M24. Päällä on Konadin hopeahileistä päällyslakkaa ja pikkuisilla strasseilla on päällänsä Konadin kirkasta päällyslakkaa. Strassit on Ebaystä ostetusta strassikiekosta.

Tällä viikolla tuli tehtyä yksi korttikin, tarpeeseen taas:
Kuva on iphone laatuinen, pahoitteluni. Kortti on tehty esikoisen ehdottamista elementeistä ja suunnittelukin on monin paikoin kuus veeni käsialaa. Hiukan hienosäädin joissakin kohden sommitteluja ja ehdotin värejä ja työtapoja, joita voisin käyttää. Tämä kortti meni hänen eskarikaverilleen synttärikortiksi.

Koitan jossain kohtaa ehtiä kurkkimaan kaikkien vanhojen tuttujen blogien sisältöä. Tänäänkin on vielä treeniä tiedossa, niin aikani valitettavasti on vähän kortilla. Kommentteihin vastailuissakin on viivettä. Mutta oma kroppaprojektini menee nyt niin kovaa vauhtia eteenpäin, että siihen menee runsaasti aikaa. Mutta siitä on seurannut niin paljon fyysistä hyvinvointia ja yleistä terveyden parantumista, että se on kaiken sen panostuksen arvoista. Heinäkuussa loppuu Lite-projektini ja sitten pidän loppukuun vähän rennompana, mutta urheilen toki silloinkin edelleen. 

3 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa kuulla Sinusta piiitkästä aikaa! Ja tuo urheilupanostus kuulostaa suorastaan kadehdittavalta, siis tietysti positiivisessa mielessä:) Kumpa itsekin pääsisi moiseen flowhun!

  VastaaPoista
 2. Kiva nähdä leimailua jonkun muunkin blogissa (siis muussa kuin askartelublogeissa)
  ;)

  VastaaPoista
 3. Business Woman, kiitos :) ! Ihan mahtava kuulla sinusta myös. No joo, välillä treenini menee yömyöhille asti, mutta nyt on sellainen fiilis, että treeni hoidetaan, oli vuorokauden aika mikä hyvänsä :) .

  Maiju, oli ihan pakko käydä monta kertaa kurkkaamassa, että ihan oikeasti Korttigallerian Maiju, minun blogissa, vau! Olet usein ollut innoittajani korttiaskarteluissa, vaikka olen tälläinen ihan tavallinen räpeltelijä kortteilussa edelleen :) .

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !