keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Kevät henkäisi kohti kynsiä

Eilen pulkkamäkireissun päätteeksi käytiin postilaatikolla.

Äitiäkin lapsetti niin paljon, että oli pakko tunkea pojan kanssa rattikelkkaan mäkeä laskemaan ;)

Photobucket

Postien seasta paljastu Cesars shopin paketti, joka sisälsi konad-lakkoja

Photobucket
Kolme konadin erikoislakkaa: Blue pearl, white pearl ja green

Pari päivää ollut visio kevätkynsistä. Eilen aloin iltasella sitä toteuttaa.

Photobucket
Pahoittelen huonokuntoisia kynsinauhoja, kun kynnet ovat olleet täysin luonnontilassa ja vailla hoitoa pitkään. 19.11. olen viimeisimmän lakkauksen tehnyt ennen tätä ja siitä eteenpäin lähinnä luonnontilassa.

Photobucket
Pikkurilliin lisäsin akryyliperhosen. Mustalla nail art lakalla tihrustin perhoselle vartalon ja glitter nail art lakalla lisäsin perhoseen kimalletta.

Photobucket
Leimattuihin perhosiin lisäsin vielä samaisella mustalla nail art lakalla perhoselle vartalon. Nyt mulla on jotain ikivanhaa huonoa päällyslakkaa, kun aluslakka/päällyslakka oli jymähtänyt purkin pohjaa kynsitauolla. Joistakin kohtaa leimaukset vähän levisi, mutta ei niin pahasti, että olisin jaksanut koko lakkausta uusia.

Tässä on vielä perhoslakkauksen tarvikkeet akryylitarpeita ja perustarpeita (leimaukseen tarvittavat stamperi ja skrapperi ja aluslakka sekä päällyslakka):
Photobucket
Eli vasemmalta: Konad blue pearl lakka, joku musta merkitön leimauslakka, vihreä ikivanha yves rocherin vihreä, musta ja sininen glitter nail art lakka, kynsiliima, Wild and Crazy Kilimanjaro (W250) ja Bundlemonsterin laatat BM05 ja BM11 .

Vielä ennen kuin peitin alla olevat akryylit näppäsin lähikuvan peukusta, kun oli otolliset kuvausvalaistukset:
Photobucket

2 kommenttia:

  1. aikas upeat kynnet :) ihan oikeestiko teet ne itse???

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) . Juu, ihan itse teen. Aloitin kynsien teon elokuussa. Akryylien teko on hiukan haastavampaa, mutta tuo konadien ja muiden leimauskuvioiden käyttö on suhteellisen helppoa. Rakennekynnetkin teen itse, koska omat kynnet on ruokavalioista riippumatta paperia ja kotiäidin budjetti ei oikeen anna peräksi käyttää kahden viikon-kuukauden välein sataa euroa käpäliin :) .

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !