tiistai 18. tammikuuta 2011

Tattoo kynsiä ja postipäivä

Viikonloppu meni kipeänä ollessa. Vielä on jotenkin väsy olo, mutta nyt muuten alkaa olla ihan hyvä olo. Kävin tänään iltapäivästä jo lyhyellä kävelyllä ihan rattaiden kanssa, mitkä aina hiukan lisää kuormaa.

Perjantaina ennen kuumeen nousua, kerkesin tehdä yhdet kynnet:

Photobucket

Reunat näissä kuvissa vielä siistimättä. Alunperin olisin halunnut tehdä oranssit kynnet, mutta liikaa kuulsi läpi turkoosit glitterit alta. Kynsinauhat ovat siis näissä kuvissa vielä super suttuiset, mutta parempia en kerennyt ottaa ennen kuin olin pedin oma.

Photobucket

Photobucket

Kuution malliset strassit on frauleinin strassikiekosta. Lakkoina on Wild and Crazyn Ciudad Viktoria (W166) ja saman merkin Wild&Desperate (W71). Leimat on pääosin leimattu Fauxnad laatasta BM02. Toiseen käteen otin vielä pari leimaa Konad laatasta m15. Leimauslakkoina käytetty Konadin special lakkaa Pearl White ja jotain merkitöntä leimauslakkaa marjapuuron sävyisenä.

Sitten tämän päivän herkkuihin, mitä oli postilaatikossa:
Photobucket
Opin start to finish yhdistelmä lakka (joka on siis sekä päällyslakka että aluslakka), Opin pink of hearts ja Zoyan tiffany. Himottaa päästä kokeilemaan, mutta sitä ennen täytyy tehdä pientä huoltoa rakennekynsille, joten iltaan tai huomiseen jää kokeilut :) .

Photobucket
Tälläinen pieni vilautus loppuun. Iso takorautainen kruunu. Ei vielä siitä sen enempää, koska kaikki strassit ei ole kiinni, pieni korjaus täytyy tehdä ja kynttilät täytyy siihen ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !