torstai 31. maaliskuuta 2011

Chocolate Brown

Photobucket

Geelit päätyi käsiin :) . Tein glitter-tipit. Tummanruskeaa ja kultaista glitteriä. Smile lineen vähän ruskean oransseja rhinestoneja.

Photobucket

Kerrankin vapaalla kädellä onnistuin muotoilemaan akryylistä sellaisen kukkasen, johon olen tyytyväinen :) . Kokeilin ekaa kertaa tehdä dual systemillä kynnen päälliset. Formien kanssa tuli vähän ongelmaa, joten täydelliset kynnet ei ole. Mutta tajusin, että missä meni vikaa. Lähdin eka tekemään vapaalla kädellä formin päälle ja sitten vasta lykkäsin muotin, johon oli laitettu geeliä. Ens kerralla testaan youtubesta opittua systeemiä eli ekana laitetaan geeli muottiin ja sitten vasta formin päälle kynnelle.

Muutama ruskea vaippaompelus olisi. Mutta en ehtinyt niitä tänään ommella loppuun. Kävin meinaa parturissa katkasemassa pitkät kutrini puolipitkiksi :) .

Mutta tyttösen asuun mahdutettiin ruskeaa. Täältä pääsee näkemään vilauksen tyttösen asusta. Raitaa ja palloa yhdistettiin ruskeisiin legginseihin ja mun mielestä super söpöihin pikkuisiin säärystimiin.

Ja tässä vielä pilkahdus meidän makkarin ruskeasta yksityiskohdasta:
Photobucket
Nyt siellä on erivärinen sängynpeite, kun tuo helmalakana hukassa jossain kaappien perällä. Tämä on siis vanha kuva. Mutta kuhan löydän helmalakanan, niin tää peite päätyy paikoilleen taas :) . Nuo tyynynpäälliset on ihanan mummuni virkkaamat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !