torstai 10. maaliskuuta 2011

Horror mani

Ei mennyt niinkuin strömsössä.

Photobucket

Oli niinsanotusti "bad nail art" -day. Kokeilin paria erilaista nail art lakoilla tehtyä kukkahässäkkää, mutta en saanut noita mun parempi pigmenttisiä nail art lakkoja mitenkään päin sopimaan tän värilakan kanssa. Lopulta päädyin sitten leikkimään glitterillä ja mikrohelmillä. Noita mikrohelmiä en suosittele pikaisiin lakkauksiin. Nimetön näyttää tässä kuvassa aivan hirveälle, mutta oikeasti luonnossa se on se onnistuneempi versio. Lisäksi hileet levisi kynnen ympärille eivätkä lähteneet edes poistoaineeseen kastetulla pumpulipuikolla pois.

Mutta mitä tästä opin taas :D ? Mikrohelmet laitan jonnekkin hyvin syvälle laatikon perälle, ettei tule tämmöisiä hulluja ideoita vähään aikaan. Ja huomenna nämä nail artatut kynnet näistä lähtevät poistoaineella pois ja tilalle tulee ihan vain yksiväriset lakkaukset. Onneksi oli sentään suklaata, sen verran pahasti mökötin tän illan kynsilleni ;) .

Tämä Zoyan Tiffany on valtavan ihana lakka väriltään, mutta ensi kerralla toivottavasti näätte sen kauniimpana versiona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !