keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Green day

Pahoittelu, että julkaiseminen meni näin myöhäiselle. Ollut hiukan tohina päivä ja tämän kirjoitus jäi aamupäivästä pahasti kesken. Huomasin aamupäivästä, että meillähän onkin yövaipat loppu ja vaipat vielä märkänä koneessa. Eli ei kerkeä illaksi kuivaksi. Sitten tyttösellä on vielä tullut peppuihottumaa, niin en mieluusti laita kertakäyttöisiä muovivaippoja ihottumaa hautomaan pahemmaksi edes hädän alla. Ja muutenkin, kun meillä ei ole edes sairaalassa tyttö käyttänyt kertakäyttöisiä, niin mitä sitä hyväksi todettua vaihtaa epämiellyttävämpään :). Jokainen nainen varmasti tietää, että ne muovit ei tunnu kauhean kivoille. Joten päivä on siis vierähtänyt ommellen. Murphyn laki sitten jylläsi vielä ommellessakin, mutta siitä enemmän ompelukuvan kohdalla.

Photobucket
Lakkana Color Clubin What a Shock. Päälle vähän fimoja ja dotting toolilla pisteitä.

Siedätin itseäni myös vihreällä paidalla.
Etenkään armyn vihreä ei ole yhtään värini, mutta ton paidan kivan selkäpuolen takia olen sen ostanut. Pitsi ja vaatteiden korsettinyöritykset todella miellyttävät. Etupuolelta tuo vaate on siis aivan tavallinen teepaita, mutta selän korsettinyöritykset tekevät siitä perinteisestä teepparista poikkeavan. Tukka on kuin petolinnun pyrstö, mutta huomisen jälkeen pitäis olla ehompi, joten älkää välittäkö mun kulahtaneesta kuontalosta :D .

Photobucket
Päivän ompelukset. Vihreä raidallinen vaippa. Cuddlen kaavalla sisätäyttö. Päällinen velouria ja sisäpinta mikrofleeceä. Peppuun kirjottu vaalen sinisellä tuommoiset vanhanaikaiset hevoskiesit. Tässä kuvassa vaikuttaa kovin keltaiselle, mutta livenä ainakin mun silmään vihertävämpi :) . Tän vaipan kanssa lähti murphyn laki jylläämään. Eka saumuri temppuili varmaan tunnin ajan ennen kuin sain sen toimimaan. Mulla on vielä tosi vanha saumuri ja kun se alkaa pottuilla, niin uudelleen langoituksessa menee aina tovi jos toinenkin.

Sitten, kun saumurointi oli saatu kohdilleen, niin nepittäessa huomasin ostaneeni liian pieniä neppisettejä. Loppu sit nepit kesken.

Noh onneksi varastoista löytyi yksi neppejä vajaa oleva yksilö, johon löytyi varastosta nepit :) . Eli tyttö sai yövaippansa kuin saikin.

Huomenna vuorossa olisi sitten ruskeaa. Katsotaanpas mitä kaikkea ruskeaa keksin. Luvassa on ainakin ruskea-sävyiset rakennekynnet :) .

2 kommenttia:

  1. Oi hitsit nyt vasta huomasin tämän suloisuuden :)
    Mä niin harmittelin äitini kanssa kun poitsu oppikin jo vuoden vanhana kuivaksi. Oli juuri tilattu sisävaippoja, kaikkia ihania ulkovaipoiksi kesäksi niin jäi sitten käyttämättä :) Siinä meni se harrastus :( Mutta nyt onneksi pikkuinen Väinö vauva naapurissa kestoilee <3

    http://www.nimenionvaino.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Meillä tyttönen on nyt ottanut takapakkia pottailussa, kun vauhti kiinnostaa niin paljon. Ennen tuli kaikki kakat pottaan. Meillä on siis vielä aika pitkä matka kuivuuteen. Ja myönnettäköön, että oon ollut tosi laiska myös ite vessahätäviesteilemään. Ei voi muuta kuin ihailla sitä, että oot saanut pikkuisen noin nopeasti kuivaksi :) .

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !