maanantai 15. marraskuuta 2010

Isänpäiväkorttia ja käsinmaalatut kukkakynnet

Meillä vietettiin isänpäivää syöden hyvää ruokaa. Aamiaiseksi mies sai pekonia, paistettuja munia ja hiukan myöhemmin kotitekoisia bageleita täytettynä ja grillattuna pöytägrillissä.

Tällaisen kortin tein:
Photobucket
Älyttömän pikaisesti tehty kortti. Yöllä myöhään aloin korttia suunnitella ja manasin huolella, kun oli kaikki miehiset 3D kuvat loppu. Joten tyydyin sitten leimaamaan ja ja laittamaan leimakuvan kohotarrapaloilla kiinni. Tausta leimattu Inkadinkadon taustaleimasimella, taustapaperi Dovecraftin ja lyhtyleimasin myös Inkadinkadon. Lehdet leikattu x-cutin leikkureilla ja laitettu kohotarrapaloilla kiinni.

Tein myös viikonlopuksi uudet kynnet:
Photobucket

Photobucket

Tällä kertaa käsin maalattuja kukkasia ja pinkkejä strasseja. Pohjalakkana Wild and Crazyn Chynky Chow. Muut yksityiskohdat tehty nail art lakoilla. Maitosuklaan ruskeaa ja mustaa lakkaa aaltoina taustalla. Kukat tehty roosalla, valkoisella ja mustalla nail art lakalla. Tekemiseen käytin dottin toolia ja ihan ohutta nail art sivellintä sekä nail art lakan kynäpäätä. Lisäsin kukkien alle vihreällä nail art lakalla lehtiä. Ja lopuksi samalla, kun lisäsin kultaista glitteriä. Vasurin nimettömään laitoin vielä kynsilävistyksen pinkillä kivellä.

1 kommentti:

  1. Kivat kynnet! :) ja onpas sulla omaperäisen muotoiset kynnet (;

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !