perjantai 5. marraskuuta 2010

3D nail art

Kerta kiellon perään. Sanoin jo, että en ala sen tarkemmin kynsistä höpisemään, mutta nyt on täytyy pyörtää vanha lupaus. Ainakin tämän kerran. Valitettavasti mulla on niin huono kamera kuvata tälläsiä pieniä yksityiskohtia, että kuva on epäselvä.

Photobucket
Tässä on nyt sitten tän vuoden halloween kynnet. Kuvittelin, että mustista ruusuista tulisi kovinkin halloween-henkiset, mutta ehkä nämä ovat jo enemmän pikkujouluhenkiset.

Photobucket
Tässä näkyy kutakuinkin tarvikkeet, joilla ne saatiin aikaan. Akryylipuuterit ja akryylineste puuttuu kuvasta. Myös muotit täytyy puhdistaa huolella, eli siihen käytetään yleensä samaa ainetta kun omien luonnollisetn kynsien putsaamiseen ennen rakennekynsien laittoa. Muotit näkyy rhinestone kiekon päällä. Ovat ostettu ebaystä. Tein pitsit valkoisella akryylillä ja mustalla akryylillä ruusut. Akryylisivellin kastetaan akryylinesteeseen ja sen jälkeen puuteriin, jolloin syntyy levitettävää massaa. Akryylikuvoiden annettaa kuivahtaa muutaman minuutin muotissa. Etenkään pitsien kohdalla ei kannata odottaa, että massa on täysin jäykkää. Mutta liian löysän massan kanssa kuvio katoaa kynteen painettaessa, jolloin jäljelle jää vain suora valkoinen kaistale.

Pohjat tein Seppälän Golden Rose Holograpic sävyllä 119, joka on harmaa. Kiinnitin akryylikuviot kynsiliimalla. Jos suoraan geelauksen tai akryylin päälle tekee, niin silloin voi vaikkapa kiinnittää ne topcoat-geelin kanssa uv-uunissa tai värittömällä akryylillä.

Kun pitsit ja ruusut oli kiinnitetty, tein vielä lisäkoristeluita. Tarvikekuvassa näkyy kaksi nailart lakkaa. Kummatkin taitavat olla ebaystä ostettuja. Tuolla hopeisella glitterlakalla tein kimaltelevan pinnan pitseihin. Sitten kiinnitin neliön mallisia rhinestoneja kynsiliimalla pitsin päälle. Ja lopuksi otin vielä ihan hienokärkiseen nailart siveltimeen hiukan tuota hopeista nail art lakkaa ja korostin ruusujen terälehtiä.

Olen oiken tyytyväinen lopputulokseen. Haastetta tietysti riitti, koska taisi olla vasta toinen kerta, kun leikin noiden akryylien kanssa. Olen pikkuhiljaa lähinnä ebayn kautta ostanut erilaisia kynsitarvikkeita ja aika mahtava valikoima niitä nyt alkaa olla :) . Nämä muotit ja akryylitekniikka ovat tuorein aluevaltaus. Tähän mennessä olen lähinnä tehnyt geelauksia kynsiini ja toisinaan rakennekynsiä, jos kynnet ovat kokeneet kovia tässä vauhdikkaassa perheenäidinarjessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !