lauantai 6. elokuuta 2011

Apple Flowers

Idea näihin kynsiin lähti päivän asusta. Halusin paitani väriset kynnet.

Peruspuuvillainen tunika, jossa on pitsikuvio edessä ja paljettirusetti. Ostettu muistaakseni 1,5 vuotta sitten alesta. Kaverina on Hennesin tregginsit, Seppälän keinonahkainen jakku ja isot hopeiset korvikset. Melko casual asu kuitenkin pienellä jujulla. Sekä jakku, että housut sisältää kivasti leikkauksia ja leikkaukset vielä toistuu laukussa. Asun kanssa oli perus mustat satiini ballerinat, joita en nyt kuvaan ottanut.


Kynsinauhat on taas räjähtäneet super kuiviksi. Ja vielä etusormesta huomaa, että lakkaukset menivät rullalle kuivumisvaiheessa. Korjaan kuhan ehdin. Meidän neiti tättähäärä oli vähän ehtiväinen, kun kynsiäni kuivattelin :D .

Mutta lakkaukseen. Eli OPIn Princess Rule kynsillä. Leimaukset laatasta m24. Rion two-way nail art penillä tehty keltaiset keskustat kukkasille. Sitten Konadin hopeisella linerillä tehty kukkaleimauksen sivuille epäsymmetristä raitaa. Lopuksi vielä sinne tänne vähän pienempiä Ebaystä ostetusta kiekosta liloja strasseja ja Fräuleinin kiekosta isompia kirkkaita strasseja.

Meillä karvaiset pikkupojat meni nyt sitten erotukseen :( .

Domino rassukalla puuttuu kunnon palkeen kieli korvasta. Tuo tuskin tulee elämistä haittaamaan, mutta nyt ei sitten enää edes enempää yritetä. Tänään tuli uusi isompi kahakka pojille ja siinä kohtaa huomasin tuon, mitä mamman kullalle on käynyt :( . No toisalta Domino onkin se, joka on suurin syypää näihin tappeluihin, mitä näitä kahta on seurattu. Mutta saa nyt nähdä, että mitä tuleman pitää.. Tuleeko näistä enää koskaan keskenään kavereita, vai joutuuko kummallekkin hommaamaan uudet asuinkumppanit.

6 kommenttia:

 1. No voi ei! Toi ei oo yhtään kivaa kun marsut joutuu erottamaan, mutta kyllä ihan hyvästä syystä. Muuten aikas söpist toi sun Domino :) Melkoinen turkki. Mä oon miettiny kolmannen hommaamista, mut jotenkin mua hirvittää ajatus jos noi ei tuukkaan uuden kanssa sitten toimeen ja siksipä se on sitten jääny. Ja toisaalta jos ottaisin naaraan niin se sitten pitäis kuitenkin pitää omassa häkissään ja se taas tarkoittais sitä että typyjä pitäis ottaa vähintään kaks... niin että ehkä on vaan parempi että meille tulee kissa sitten joskus. ;)
  Ai niin kivat kynnet olit tehny, niitä mun piti tulla kommentoimaan mut joteskin sitten lipsahti tolle marsu puolelle.

  VastaaPoista
 2. Mirja, ei kyllä ole kiva, kun joutu pojat erottamaan. Kummallakin näyttää olevan ikävä toista. Mutta tänään jaetaan häkki kahtia väliseinillä eli sitten saavat näkö- ja hajuyhteyden toisiin. Nyt on kyllä kuuloyhteys, mutta pahvilaatikko estää näköyhteyden kyllä täysin. Kiitos, Domino herraa ei ole parturoitu vielä kertaakaan, joten turkkia löytyy melko paljon jo :) . Kohtaa menee kyllä saksien alle, kun tämä ei ole näyttelymarsu ja sen takia sitä ei ole järkeä alkaa nyytittämään. Täältä löytyy pojista muuten vauvaposeerauskuvat: http://vauhtimammanmatkassa.blogspot.com/2011/04/viikon-kynnet-kyselyn-tuloksia-ja-uutta.html . Marsuharrastajilta olen kuullut kyllä, että uroslaumoja saa pidettyä usein menestykselläkin, jos vaan on sopivat yksilöt kohdalla, selkeästi muita vanhempi pomo ja riittävästi tilaa. Ja kiitos kynsikehuista :) !

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Olipa kiva löytää blogisi. Huomaan että pidät kovasti samanlaisista asioista, mitkä ovat myös omia suosikkejani.
  Mukavaa syksyä sinulle

  VastaaPoista
 4. Hei, Minna! Kiva, kun löytyy muitakin samanlaisia :) . Aurinkoista syksyä myös sinulle ja tervetuloa lukemaan!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Minna! Tässä on ollut blogitaukoa itsellä, mutta otan pikimmiten tunnustuksesi työn alle :) .

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !