perjantai 5. elokuuta 2011

Gymboree himotuksia lisää

Moni varmaan onkin jo huomannut minkä verran olen hulluna mekkohin meidän tyttösen vaatetuksessa. Voi Gymboree, minkä mulle teit taas. Nam, nam, mitä karkkeja kyseinen firma tarjoaa.

Kuvat: www.gymboree.com


Tää on erittäin vakavassa harkinnassa, että pitäiskö ostaa.

Tämä ois aivan oivallinen ensi kesän koossa. Ihanaa fifties henkeä.

Kertakaikkiaan ihana neulemekko!

Seuraavat kuvat on isompien tyttöjen puolelta, eli näitä ei vielä meille edes harkita:
Ah, ihanat! Kertakaikkiaan suloiset.

Nää on myös valtavan upeat.

Mutta meillä mekkobuutsien kohdalla kallistutaan Hennesin valikoimaan:

Isompien poikien puolelta:Mun pitäis katella talvipukua pikkulikalle eikä surffata Gymboreen sivuja :D . Ticketin mallistoja ja Cupcaken mallistoja olen katsellut sillä silmällä. Mutta paljastettakoon, että kyllä sinne Gymboreelle edellisen tilauksen jälkeen läksi taas uusi tilaus. Tällä kertaa tilauksessa ei kuitenkaan ole mekkoja, vaan lähinnä teepaitoja ja asusteita. Ja taisipa sieltä napsua yksi näissä kuvissa vilahtanut takki esikoiselle ja pikkuneitille neuletakki, jota näissä kuvissa ei näykkään.

Moni varmaan ihmettelee sitä, että miksi hamstraan niin paljon mekkoja ja hameita. Syy siinä, että mun mielestäni kiristämätön ja puristamaton mekko on oikeasti mukava vaate. Plus että ovat paljon pitkäikäisempiä kuin housut. Meillä taitaa tällä hetkellä olla viidet farkut pikkutyttösellä ja erittäin harvoin niitä käytetään. Ehkä sitten talvella useammin.

Mutta talvellakin tulee useimmiten valittua legginsit ja laitettua legginsien alle sitten paksummat sukkikset. Aivan oivallisia paksumpia sukkiksia saa muuten Lidlistä ja ovat vielä Ökötexsiä. Kannattaa kurkata aika ajoin niiden valikoimaa. Silloin tällöin bongaan sieltä myös oikein kivoja siistimpia asuja lapsille ja tosi usein siellä on Ökötex yökkäreitä. Etenkin yövaatteissa ja kotiasuissa ostan mieluiten tutkitusti haitta-aineettomia lapsille, koska ne ovat kuitenkin eniten päällä.

Kuva: www.tepsut.fi
Talvipuvun lisäksi mun täytyisi katsella ainakin pikkutyttöselle talvikenkiä. Tyttönen saa luultavimmin Tepsut talvikengiksi. Tepsut on nahkakenkiä, joissa on vettä hylkivä kalvo. Vuori on aitoa lampaanvillateddyä. Tepsut on sen verran reiluja, että en usko, että vielä esikoisella olleet 23 menee ensi talvena. Laatu on aivan erinomainen ja meillä olleet kengät on pysyneet aivan iskemättömän näköisinä. Ja ompa meillä myös erittäin hyväkuntoiset mun siskoni vanhat Tepsut. Tepsut on kotimainen, Suomessa valmistettava merkki. Ja silti hinta on erittäin kohtuullinen.

Esikoinen tarvitsee välikausikengät. Mutta luulen, että vk-kenkien kohdalla tarvitsee olla jonkun muun merkkiset kuin Tepsut, koska kengän koko alkaa olla jo niin iso, ettei enää Tepsuista löydy kokoja. Kavatin puoleen varmaan kallistumme sitten.

Nyt onkin luvattu viilenevää, että kaikkien kannattaa suunnata katse sinne omalle ja mahdollisesti lasten vaatekaapeille. Meidän karvaiset lapsukaiset on muute näköjään solmineet rauhan :) . Hieno homma!

2 kommenttia:

  1. Mä suosin kanssa meidän likalla leggareita ja mekkoa tai hametta. Niissä on vapaa ja hyvä tytön ollaa ja näyttää äidistä sievälle. ;D Farkkujakin on, mutta hyvin, hyvin harvoin tulee käytettyä. Ihania vaatteita! :)

    VastaaPoista
  2. Mekot ja legginsit on kyllä aivan parhaita vaatteita!

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !