keskiviikko 31. elokuuta 2011

Tunnustuksia

Tämä eka tunnustus on jo hirmu vanha, mutta ennen kuin tää nettin-ryökäle lakkas toimimasta, niin sitä ennen unohdin sen postata.


Sain tämän tunnustuksen ihanan Lepikossa kuhisee blogin Mirjalta.

Säännöt:
1. Kiitä palkinnon antajaa jakamalla hänen bloginsa linkkiä.
2. Jaa palkinto 10 seuraavalle blogille.
3. Ilmoita palkinnon saajalle palkinnosta.

Tää on jo hirmu monella kiertänyt. Mutta jaan tämän seuraaville:
Glitz&Glam, Business Woman, Passion for Nails, Manicure Maddness ja Pumpulipupu

Sitten seuraava tunnustus:

Tämän sain Glitz&Glamin Minnalta.

Lempivärini?
Kääk, tää on paha, Vaaleanpunainen vai lila... Vastataan nyt vaikka, että vaaleanpunainen, kun sitä näkyy tänä syksynä vaatekaappiini saapuvissa jutuissa entistä enemmän.

Lempiruokani?
Lasagne! Oikein mausteinen, tomaattinen ja todella valkosipulisena.

Haaveideni matkakohde?
Italia on yksi mun ihailemista maista ja kestosuosikki. Mutta jos nyt yhtäkkiä voisin lähteä, niin karkaisin varmaan johonkin turistirysien ulkopuolelle, paratiisisaarelle. Johonkin, missä on paljon kookospalmuja, kirkasta vettä ja upea koralliriutta, johon pääsee sukeltelemaan. Ja totta maar sieltä täytyisi löytyä hyvä paikka, mistä pääsisi hairetkelle, joka on ukkosen ohella asia, jota vähän kammoksun ja samalla suuresti ihailen.

Tämä taitaa olla melkein kaikki kiertänyt. Mutta jaan tämän tunnustuksen kaikille blogiani lukeville bloggaajille. Jollette ole saaneet tätä, niin kopsatkaa vapaasti :) .

Päivän vapaan ajan olen taas käyttänyt meriakvaarioiden tekniikkaan tutustuen. Tällä kertaa valaistukseen ja akvaariotietokoneisiin. Ettäs osaa olla kinkkinen aihealue. Pidän kuitekin luonnosta, niin haluan energiatehkkaan valaistuksen, mutta kuitenkin kivoja efektejä. Koska akvaariohan on nimenomaan visuaalinen juttu. Lisäksi olen enemmän ja vähemmän muita projekteja vienyt eteenpäin. Huh!

Lisäksi meidän lapsukaisilla on ollut hiukan vilkas päivä.


Tämä biisi on aika moneen kertaan soinut. Tähän on kiva purkaa sellaista tuskastumista ja ärtyneisyyttä sillon, kun tuntuu, että hiukan menee yli hilseen touhu :) . Muut äidit ja lapsia hoitaneet varmasti kyllä tietää mitä tarkoitan. Silloin tällöin on niitä päiviä, kun tuntuu, että kahden kiltin lapsen sijaan onkin kaksi seiniä pitkin kattoon kiipeävää apinan poikasta ja melutaso on varmasti kovempi kuin papukaijalaaksossa konsanaan :D . No kuhan pirpanat saadaan nukkumaan asti, niin laitan kynttilän palamaan ja laitan Tony O'Connoria mp3 soittimesta ja rauhassa joogaan. Sellainen rauhallinen, energisoivia harjoituksia välttävä iltajooga on kyllä ehkä parasta mitä tiedän.

Riemuakin riittää. Vihdoin olen saavuttanut 300g vaille tavoite painon. Mullahan on vähän toisenlainen paino-ongelma, kuin keskimääräisella suomalaisella. Omaan niin vilkkaan energian kulutuksen, että laihdun usein liikaa. Ja etenkin imettäessä on todella kiven takana saada menetetty paino takaisin. Tämä on ollut todella juhlan paikka. Eikä siinä kaikki. Olen vielä onnistunut hankkimaan painoa, vaikka kevyt kuntoprojekti ollut päällä. Nyt voi taputtaa itseään olkapäälle ja sanoa, että hyvä minä!

2 kommenttia:

  1. Kiito sulle murunen ihanasta tunnustuksesta! :)

    Ja kiva kuulla sun joogaharrastuksesta! Hyvä kun olet löytänyt rauhallisen hetken jolloin voit keskittyä siihen kaiken hulabaloon jälkeen. :)

    VastaaPoista
  2. Pumpulipupu, oleppa hyvä vaan <3 !

    Jooga on kyllä mulle tosi iso osa päivärytmiä. Valitettavan harvoin löytyy aikaa pitkään harjoitukseen nyt. Aina välillä osuu kohdalle semmoisia hässäkkä päiviä, kun oli se päivä, kun tätä kirjottelin :) . Mutta joogan mudriin on hyvä purkaa tuskastuminen ja lopuilla harjoituksilla rentouttaa koko keho.

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !