torstai 4. elokuuta 2011

Tähtisumua kynsillä

Kääk, ihan tosi huonosti nukuttu yö takana. Kynnetkään ei ole nyt mitkään huiput, kun tein nämä totaalisen väsyneenä. Mutta otti päähän kulahtaneet lakkaukset. Tyttösellä oli tosi levoton yö ja sitten lopulta hain sille uuden yövaipan. Ja sitten kun kävin jalkeilla, en saanutkaan unta. Noin neljä tuntia pätkissä ehdin nukkua ja sitten tunnin vielä sen jälkeen, kun sain uudelleen unen päästä kiinni.

Kynsillä neljänä kerroksena Golden Rose Holographic 103. Lakkauksen päällä kaksi kerrosta Wet'n Wildin Halucinatea. Leimaukset Konadin laatasta 34. Ja päällä vielä Konadin Silver Top Coatia ja Fräuleinin tähden mallisia strasseja.

Tää ei oo yhtä peittävä halpis holo kuin mun toinen, tummempi harmaa samalta merkiltä. Nyt en numeroa jaksa alkaa kaivella, kun väsyttää niin kipeästi. Holoefektiäkään en nyt saanut kameralla kaivettua esille, mutta ehkä ens kerralla sitten taas.

Sain Lepikossa Kuhisee Mirjalta tunnustuksen. Kiitos! Mä palaan siihen vielä vähän myöhemmin, kun tänään on aivot kahdeksikolla :D . Painun päikkäreille, niin eiköhän se siitä sitten taas :) !

6 kommenttia:

 1. Tosikivat kynnet, tykkäsin noista tähdistä, ovat kuin piste iin päällä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) ! Mun silmään näissä pistää aika monikin virhe, joten omaan suosikkilistan kärkeen nää ei pääse. Näitä tarvis varmaan katella jossain baarin tanssilattian valojen välkkeessä, niin sitten nää vois olla oikeenkin kivat :D .

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään tästä ylellisen yksinkertaisesta lopputuloksesta! Ja kuvauksen mukaan ei vaadi edes vuosien harjoittelua..

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Business Woman! Tämä on tosi yksinkertainen toteuttaa. Ja hyvälaatuisen pikakuivattajan kanssa käy jopa kiireessä toteutettavaksi.

  VastaaPoista
 5. Ihanan blingbling. Pitäisikin itse pitkästä aikaa käyttää jotain hololakkaa :) Tähdet sopii tämmöseen tosi hyvin.

  VastaaPoista
 6. Asetonihuuruja, holot on kyllä ihania. Yksi omia suosikkejani lakkakoostumuksissa. Kiitos kehuista :) !

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !