keskiviikko 3. elokuuta 2011

Lisää vaatetta pienille armaille

Tänään postilaatikosta tuli lasten Gymboree tilaus. Tämä oli toinen tilaus, kun tein kyseiseen firmaan. Tällä kertaa kesti hiukan kauemmin tilauksessa perille tulo. Mutta ah, ihanaa, se ei jämähtänyt tulliin. Edellinen ei ollut tullirajan ylittävä summa, mutta tämä oli. Alvit olisi tulleet makseltavaksi. Vältän tilaamasta jenkkilästä sellaisia tilauksia, joihin tulisi vielä tullit sen alvin päälle.

Tässä näkyy mitä tyttöselle ostin. Hän sai super söpön leppistopin. Lisäksi farkkuhameen, joiden takataskuja koristi ihanat perhoset. Kokojen puolesta noiden pitäisi mennä ensi kesänäkin. Kengät eivät tänä kesänä mene ollenkaan, mutta pidän sormet ja varpaat ristissä, että koko olisi oikea ensi kesälle. Asuste osastolta tuli kaksi paria tuommoisia kierteisillä nauhoilla varustettuja pinnejä. Toiset pinkkinä ja toiset hameen värisenä turkoosina. Ihania vaikka sivupompuloiden päälle. Leppistoppiin sopiva rusettipinni tuli myös. Lisäksi ensi kesää varten aivan ihanat söpöstely aurinkolasit.

Esikoiselle puolestaan tuli kaksi teepaitaa ja shortsit. On muuten älyttömän hyvälaatuisen oloista tuo teeppareiden trikoo. Änkesin samaan kuvaan aijemmin Suomesta Kuperkeikan alesta ostetun hauskan kauluspaidan. Huppu on kiinni neppareilla, joten sen saa tarvittaessa irti. Kun hupun irrottaa, niin paita menee semmoisena rentona siistinä vaatteena.

Tänään löytyi kaupunkireissulla vielä meidän pikkuiselle neitokaiselle yksi ihana asukokonaisuus. Kuolasin jo tätä aijemmin kaupassa, mutta jätin sen silloin vielä harkintaan. Mekko on Kinderitin ja neuletakki on Sucre D'orgen.

Uudet kynnetkin on taas työn alla. Mutta katsotaan saanko tämän vuorokauden puolella niitä kokonaan tehtyä, kun on taas tuhat rautaa tulessa :D .

8 kommenttia:

  1. Hei, ojensin palkinnon sinulle ja blogillesi :)
    http://lepikossakuhisee.blogspot.com/2011/08/kynsia-palkinto-virkkausta-ja-muuta.htmal

    VastaaPoista
  2. Taittiin olla melkein yhtä aikaa linjoilla :) ! Kiitos paljon, Mirja!

    VastaaPoista
  3. Heipä hei! Eksyin sattumalta blogiisi ja ihastuin, koska blogisi sisältää kynsien lisäksi lapsiin liittyvää... ihana ja virkistävä blogi muiden joukossa. :) Nii itse olen melkein 2,5-vuotiaan tytön äiti, joten on mukava lueskella lapsellisen bloggaajan juttuja ja elämää. ;)

    Ihan mielettömän ihania vaatteita olet tilannut! Itse en ole tilannu vaatteita ulkomailta, mutta nyt hieman kyllä kiinnostuin tyttärelleni vaikka tilaamaankin.

    VastaaPoista
  4. Hei, Minna! Todella kiva saada lisää "lapsellisia" lukijoita :) . Me lapsiperheelliset taidetaan olla aika murto-osa kynsibloggaajissa.

    Voisikin jossain vaiheessa tehdä pienen infopostailun ulkomailta tilaamisesta, vaikka en vielä mikään konkari olekkaan siinä asiassa :) .

    VastaaPoista
  5. Joo, taidamme olla harvinaisia, sillä en hirveämmin tiedä kynsi- ja meikkiblogeja joiden kirjoittajilla olisi lapsi/a.

    Äippä energiaa!!! :D

    VastaaPoista
  6. Syy taitaa olla osaksi myös siinä, että arjen keskellä monelle ei jää aikaa huolehtia itsestä. Kyllä välillä on päiviä itelläkin, ettei peiliin paljoa ehdi kurkata ja helposti sellainen vaihe jäisi varmasti päällekkin, jollei koe minkäänlaista intohimoa kosmetiikkaan. Todellakin, äippäenergiaa tarvitaan :D . Lisää paljon sitä, kiitos, Suomen maahan :) !

    VastaaPoista
  7. Te ootte niin ihania te äidit!

    Itselläni ei lapsia (ainakaan vielä) ole, mutta minustakin on hauska lukea näitä sun lapsijuttuja. Kirjoitat niitä aina niin kivasti. Sanoisin, että tässä blogissa on sopivassa suhteessa kynsiä, muotia ja lapsosia, niin herttainen blogi!

    Ja nuo on tosi suloisia nuo Gymboreen vaatteet! Ehdin jo toivoa, että tuollaisia voitaisiin tehdä aikuisillekin, kun löysin sattumalta Stockalta vapaa-ajanvaatteita myyvän uuden Gwynedds-merkin.

    http://www.gwynedds.com

    Gwynedds tekee aikuisille samanlaisia söpöjä ja pehmoisen mukavia vaatteita joita lapsenakin oli. Ostin heti alesta persikanvärisen teddyverkkapuvun (vähän kuin Juicy Couture), vaikka hinnat olivatkin aika kalliit. :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos, Pumpulipupu, ihanasta kommentistasi <3! Olipas ihanan näköisiä vaatteita tuolla Gwyneddsillä.

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !