perjantai 2. syyskuuta 2011

Vauhtimajan syksytyyliä

Juuri sopivasti, kun aloin etsiä vaatteita kuvaamista varten, niin posti koputti ovelle ja toi mulle paketin, jonka sisältö pääsi kuvaan :) .

Vähän uusia syysvaatteita on saapunut, joten nyt on puhtaasti vaatejuttuja tämä postaus.

Inspiroiduin hirmuisesti syksyn hiukan boheemista inkkarityylistä. Paita, vyöt, korut ja saappaat H&M. Laukku on ebay ostos. Farkkujakun puolestaan kaivoin aarrekätköistäni. Olen ostanut sen joskus 19-20 vuotiaana. Tämä farkkujakku istuu mulle aivan mahtavasti ja imartelee kroppaa. Vyöllä sen saa helposti päivitettyä ajantasalle.

Tässä tyyli käytössä. Silmämeikkiinkin on haettu hiukan inkkarityyliä.

Laukkua luukuunottamatta nämä ovat H&M ostoksia. Kukka on parin vuoden takaa. Kun yläosaa vaihtaa, niin samat asusteet taipuu hyvinkin erilaisiin tyyleihin. (Neiti ehtiväinen kerkesi kantaa pari lastenleffojen kantta sopivasti kuvan yläkulmaan :D ).

Pikkuneidille saapui Gymboreelta kivan tyttömäistä tyyliä. Neuletakki, jonka ihana yksityiskohta on pieni taskussa asustava hiiri. Paidassa on teksti Dream Big ja sen vieressä hiirulainen. Puolestaa oikean puoleisen asukokonaisuuden neuletakki on Hennesin kesämallistosta vauvojen puolelta. Teepaita ja hattu on Gymboreelta. Nämä toimii parhaiten melko kapeiden farkkujen kanssa.

Esikoinen puolestaan halusi valkoista. Tällä hetkellä Gymboreen kaupunkiteepaita on pyykissä. Mutta Chief Has Spoken -teeppari on ollut kovin tykätty. Kumpikin käy vallan mainiosti tuon hupulla varustetun kauluspaidan kanssa ja Geggamojan hattu istuu tosi hyvin näiden kanssa. Collegetakki on Hennesin mallistosta muistaakseni kaksi kesää sitten ostettu.

Täällä näkyy lisää esikoisen syksytyyliä. Farkut ja paita on synttärilahjaksi saadut ja samoten housujen ketju. Vakosamettibleiseri on Gymboreelta. Hattu ja huivi vanhoista Hennesin mallistoista. Kengät on Geggamojat.

Täällä näkyy puolestaan tyttösen syksyistä siistimpää ulkovaatetusta. Eli siis lähinnä kauppa- ja kaupunkikäyttöön. Saappaat on Hennesin. Tregginsit on keväällä Lindexin alesta ostetut. Cape (eli hihallinen pontso) ja hattu on Kappahlin tämän syksyn mallistosta.

Vielä on hurjan paljon vaatetta tuloillaan, koska oikeastaan meidän kaikkien vaatekaapit tarvitsevat päivitystä. Ja mulle on tulossa vielä yli polven biletyssaappaat. Itse asiassa postin mukana oleva osoitekortti taisi olla juuri niiden saappaiden hakulappu. Ainut mikä saappaissa voi mennä vikaan on se, että ne saattaa olla liian isot. Teoriassa pituuden puolesta koon pitäisi olla juuri oikea, mutta kun koko on numeroa isompi kuin oma koipi, niin vähän jännittää, että kuinkas käy. Viikonloppuna mennään esikoisen kanssa katsomaan Autot 2. Joten varmaan kynsipäivitystä on sitä ennen luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !