perjantai 9. syyskuuta 2011

Punainen Päivä

Suurin osa varmasti tietääkin, että tänään on Pukeudu punaiseen päivä. Siinä muistutetaan naisten sydänterveydestä.

Lähdetään ensiksi kynsistä liikkeelle:
Punaista suloisten rusettien kera päätyi kynsille. Pohjalla on Mavalan Rococo Red ja leimaukset on laatasta m59.

Punaista ja tehosteena valkoista. Hiukan ehkä jopa merimieshenkeä havaittavissa. Yläosa toimisi hienosti myös valkoisten suorien housujen kanssa. Mutta koska tänään on tiedossa casualimpaa menoa (Korkeasaaren Kissojen Yö), niin päädyin näihin harmaisiin tregginseihin.

Päivän kengät

Koska asussa oli melko maskuliinisiakin piirteitä, niin halusin jatkaa tyyliä taakse pompulalle vedetyllä tukalla ja tummalla silmämeikillä. Naisellisuutta tuo pienet helmikorvikset.

Pienten lasten äidin on hyvin vaikea löytää usein aikaa liikkumiseen. Oli sitten töissä tai kotona lasten kanssa, niin arjessa ei liikaa vapaahetkiä ole. Joten ajattelin jakaa hiukan vinkkejä lasten ehdoilla liikkumiseen.

Vauvojen äideille on tarjolla hurjasti erilaisia jumppia. On vauvatanssia, kantoliinatanssia ja erilaisia muita vauvan ja äidin yhteisiä tunteja. Minulle ehkä kuitenkin paras on ollut kuntoilupelit. Kaikille uudemmille pelikonsoleille on saatavilla erilaisia. Niissä yleensä on personaltrainer toiminto, jolloin voit vain syöttää tiedot ja ohjelma laskee sinulle valmiiksi harjoitusohjelman.

Minulla on aika montakin erilaista peliä Wiille. Välillä otan kuukauden tehokuurin EA Sports Activen kanssa. Se on oikeasti rankkaa liikuntaa ja sanoisin, että käy teholiikkujillekkin.

Kiiressä aivan oiva on 10 minute solution KnockOut Body. Se on myös hyvä keino purkaa paineita jos sattuu olemaan stressiä jostain syystä.

My Fitness Coach: Dance Workout on ehkä hauskin peli. Mutta niinuksena se, että en ole tyytyväinen ollenkaan personaltraineriin tässä pelissä. Kuntokuuri on liian lyhyt. Teenkin näitä mieluummin yksittäisinä harjoituksina.

Ehkä paras ostos liikuntaa ajatellen pienten lasten kanssa on ollut kolmipyöräiset rattaat. Meillä on Phil&teds Vibet. Nämä ovat myös tuplat, joten näiden kanssa pääsee kivasti lenkkeilemään kummankin lapsen kanssa.

Ja yksi tehokas stressin poistovinkki :) . Rentoutusmusiikkia ja MP3-soitin on aika kiva yhdistelmä, jos joku perheen pienistä on harvinaisen pahalla tuulella. Tavallisten nappikuulokkeiden läpi kuuluu kyllä huuto ja karjuminen, mutta suurimman terän se siitä taittaa pois. Äiti pysyy paljon rauhallisempana. Pienikin stressaantuminen lapsen uhmakohtauksen aikana mun omien kokemusten mukaan vaan pahentaa tilannetta. Joten tämä keino on monta kertaa pelastanut meidän toisen pienen päivän. Samassa huoneessa jaksaa olla paljon rakentavampana vanhempana tukemassa lasta vaikeiden tunteiden keskellä. Näitä tilanteita varten mulla on ladattuna soittimelle Tony O'Connoria.

Mutta aurikoista Punaista Päivää teille kaikille. Minä lähden perheeni kanssa hienoja petoja katselemaan Korkeasaareen.

3 kommenttia:

 1. Sulla o nniin upee kroppa! Että mielellään sulta ottaakin liikunta vinksuja :)
  Ja vähnkö noi kengät ON hiiiiinot !!

  VastaaPoista
 2. Nyt mä punastun. Iso kiitos RvaM. !

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä! En ole varmaan koskaan tehnyt mitään ostopäätöstä näin nopeesti kuin nyt! Tuon 10 minute knock-out pelin tilasin. CDON.comissa on postimaksuvapaa viikonloppu ja mietinkin mitä peliä laittaisin itselleni tulemaan :)

  Minullakin on tuo Dance Workout. Vähän petyin kun siinä oli vain latinalaistansseja. Just Dancejä tulee pelattua enemmän, kun lapsetkin tykkää ottaa kisaa :)

  Niin ja aivan upeat kengät!

  Olipa kiva, että läksin tänä iltana etsimään uusia blogeja. Paljon lisää löytynyt lukemistoon.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !