keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Witchy nails

Mä lupasin olla postaamatta kynsikuvia ennen kun kynsinauhat kunnossa. Mutta kuika sitten kävikään... Inspiraatio iski ja syntyi uudet kynnet. Enkä malta olla lykkäämättä niitä tänne. Koittakaa kestää halkeilevia ja paikoin ruvella olevia kynsinauhoja :) .


Onkos nää enemmän Halloween kynnet, vai gootti kynnet vai vaan jotkut noita-akka kynnet? Mä en oo päässyt selvyyteen. Mutta tyttömäiseen henkeen toteutetut hämäkkikynnet siis kyseessä.

Käytetyt lakat näkyy tässä. Pohjalle Konadin kovettaja ja Konadin aluslakka. Pohjan päällä kaksi kerrosta Wet'n Wildin lakkaa sävyssä Night Prowl (Seppälästä). Tuo lakka on tosi tumma luumu täynnä aivan ihanaa pikkuglitteriä. Oikein oiva lakka pimenevään syksyyn ja toimii myös varmasti oivasti loppuvuoden juhlissa ja pikkujouluissa.

Pohjalakan päälle on leimattu Konadin valkoisella kukkakuviot laatasta M36. Vaalealla Konadin pinkillä on leimattu hämähäkkejä laatoista M28 ja M1. Hämähäkkejä korostin Wet'n Wildin Halucinatella ja laittamalla strassin (Ebaystä) jokaisen päälle. Puolestaan kukkien päälle lisäsin glitteriä Konadin hopeisella nail art penillä. Lopuksi päälle vielä Konadin kirkasta Top Coatia.

Kannattaa muuten nyt tilailla tuolta Cesarsilta, jos on vaille leimailutarvikkeita. Siellä näyttää olevan pientä alea tuotteissa.

Nää kynnet valmistu tosi myöhään eilen.

Sain tälläisen tunnustuksen Nail Slaven Rva M:ltä. Iso kiitos! En jaa tätä nyt eteenpäin, kun olen saanut saman tunnustuksen pari kuukautta sitten ja jaoin sen silloin eteenpäin. Tämän saa tästä kuitekin napata, jos niin haluaa :) . Kannattaa muuten käydä kurkkimassa tuota Nail Slave -blogia. Todella hienoja kynsiä ja blogin takaa löytyy vielä tosi mahtava persoona.

Täällä on nyt tämmöinen kahvipäivä taas käynnissä. Väsy vaivaa kummasti. Mutta jos mä vaikka tänään saisin aikaseksi hilattua itteni aikasin nukkumaan. Eilen napsuttelin itelleni hippamekon joulua ajatellen ja pari päivää sitten napsuttelin jakun. Ebaystä uusia tuotteita kummatkin. Ja saapuipa mulle pari päivää sitten Barbie lasheja, jotka on tummia ja kiiltäviä ripsipidennyksiä. En ole vielä saanut aikaiseksi koittaa niitä. Meillä tuo mun toinen puoliskoni lupas viedä mut nyt syksyn aikana jossain vaiheessa Akvaariolinnaan. Sitten olen taas vähän viisaampi koko merivesiakvaarioprojektin suhteen. Ja kyllähän sitä päivittäin tulee tavattua noita netissä olevia perustamismanuaaleja. Nyt kyllä tuntuu olevan joku suvantovaihe projektien suhteen. Mutta kuhan saan aikaiseksi hommattua kirkasvalolampun, niin eiköhän mustakin ala löytyä taas puhtia :) .

6 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Kiva nähdä tälläisiä synkempiä kynsiä ja on aina virkistävää nähdä muitakin kun aina söpöjä ja yltiö tyttömäisiä. :) Minna diggaa!!!

  VastaaPoista
 2. Upeet kynnet :). Ai on sulla kynsinauhoissa jotain vikaa :O... enpäs taida näyttää omiani ;).

  VastaaPoista
 3. Kitos sulle <3
  Nää on niin ihanaat kynnet! Itsellä ajatuksena tehdä kans mustalle pohjalle mutta väriä enemmän. Jo näihin nysiin nyt mahtuu mitään.. Tilipäivää odotellessa että saa geelit taas kynsiin :)

  VastaaPoista
 4. Minna, iso kiitos! Mä olen niin vaalean ystävä, että täytyy kyllä välillä usuttaa itseään hiukan totutusta pois.

  Tanja, kiitos! No myönnettäköön, että ennen tätä kuvaa liottelin näitä käpäliä öljykylvyssä ja käytin kynsinauhaleikkureita. Tilanne siis oli pahempi. Mutta äitien osahan se on, että kädet helposti kuivaa.

  RvaM. Kiitos myös sulle! Tää väri on muuten itse asiassa tosi tumma luumu. Vaikka näyttääkin mustalle kuvassa. Tummat kynnet kuuluu kyllä olennaisena osana syksyyn.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !