keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Arvonta suoritettu

Tässä on sitten palkinto. Eli Wild&Crazy Madriel, Wild&Crazy Pink Bikini ja Wet&Wild Halucimate. Lisäksi vielä minitarra-arkkeja neljä kappaletta. Pink Bikini multa iteltä löytyykin ja Halucimaten nappasin samalla toisena kappaleena itsellekkin. Madrielia en tällä kertaa itelle ostanut, mutta se jäi himotuslistalle, sen verran herkun värinen kulta oli. Nämä kaikki ovat siis uusia ja käyttämättömiä.

Laitoin osallistujat taulukolle koneelle. Numeroin arvat.

Numerot kirjoitin lapuille (ja pienen uteliaan varpaatkin kuvaan päässeet)...

... laput taiteltiin nelin kerroin esikoisen Burtonin Cappiin ja sekoitettiin huolellisesti.

Jännitys tiivistyy.

Arvonnan voitti arpalippu numero 7. eli Pulilakka. Paljon onnea voitosta! Otan sinuun yhteyttä parin päivän sisällä sähköpostitse.

6 kommenttia:

 1. Mulla on näköjään niin huono tuuri että ihan naurattaa :D

  VastaaPoista
 2. Ine, puolet arvoista meni sulle, joten sulla todennäköisyys voittaa oli todella ilmeinen. Mutta jostain syystä nyt kuitenkin näin kävi. Nyt on 20 lukijaa täynnä (tällä hetkellä luku 22), joten koitan tässä syksyn/talven aikana jossain kohtaa järjestää isomman arvonnan, jossa enemmän voittomahdollisuuksia. Toivotaan, että siellä sitten lykästäis sua :) !

  VastaaPoista
 3. Haha (: En mä kyllä ole yhtään katkera! Pikemminkin oikeasti naurattaa nuo todennäköisyydet ja miten kävi :D Kohtalon oikkuja.

  VastaaPoista
 4. Näinpä. Meillä pojalla oli kumma onnetarkäsi sinä päivänä, kun todennäköisyydet ei osuneet kohdalle :D .

  VastaaPoista
 5. Voi että mä olen puusilmä! Nyt vasta huomasin/tajusin että olen voittanut, kun kävin sähköpostin lukemassa. Kuitenkin tän postauksen olen "lukenut" jo heti sunnuntaina kun mökiltä kotiuduin.. :D

  VastaaPoista
 6. Näitä sattuu aina välillä :) . Meinasinkin, että jos ei ois susta parin päivän sisällä alkanut kuulua, niin oisin huhuillut sua sun blogin kommenttiboksissa. Tällä viikolla en enää ehdi postittelemaan, mutta koitan ens viikolla päästä :) .

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !