keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Halpislakkailua: Tecnic meets Opi ja kesäelämää

Toinen äänestämänne lakka tämän viikkoisista on Technic Cactus Flower.

Cactus Flower on tuommoinen läpikuultava syklaamin pinkki lakka. Paljon pieniä mikrohippusia, joiden ansiosta sisältää sinisen flashin. Tämän lakan olen ostanut Prismasta.
Jopas oli vaikeat kynnet kuvata. Sen takia kolme kuvaa kynsistä. Lakkoina on äänestämänne Techic Cactus Flower ja sen yhdistin OPIn Teenage Dreamiin. Teenage Dreamnin laitoin vinottain kynnelle ja rajaan vihreää rajausteippiä. Keskisormeen vielä maalasin vapaalla kädellä tuommoisen hassun, pienen kukkasen.

Ihana, ihana kesä! Nautin aivan valtavasti lämpimistä ilmoista.

Mulle tulee aina ihan kesäloma/mökki fiilis siitä, kun pääsee pyykkinarulle ripustamaan pyykit tai vaippapyykin kuivamaan. Tähänkin on muuten suunniteltuna pieni oleskelupaikka. Sen jälkeen jos tähänkin laitetaan oleskelupaikka, niin pihalla on jo kolme istuma-aluetta. Omppupuutkin ovat jo ihan oksat riipallaan omppujen painosta. Nämä puut muuten tekevät tosi hyviä omppuja :-P . Syksyn omppupiirakkaa odotellessa...

Strassit alkaa olla irtoilleet varpaista, mutta hyvin muuten lakat kestäneet. Mikään ei ole niin ihanaa kuin lilluttaa varpaita helteillä tuossa meidän pienen uimalammen vedessä. Vesi on täysin kirkasta siinä olevien lähteiden ansiosta ja se houkuttelee monia eläimiä kesäisin.Istumapaikka leikkipaikan läheisyyteen on nyt laitettu valmiiksi. Vielä täytyisi jotain kesäkukkasia siihen saada. Leikkipaikalla on nyt keinut ja hiekkalaatikko. Liukumäkitornia olen katsellut. Katsotaan saadaanko vielä syksyn aikana semmoinen pystyyn, vai jääkö ensi vuoden hommiksi.

Ukkosia taas luvattu. Mä alan olla aika kypsä jo ukkosiin. Pari kertaa ollut jo sähköt poikki pari tuntia. Toivotaan, ettei tänne tule. Olisi niin paljon kivempi, kun ei tarvi kytätä taivasta päivisin. Muutama viikko sitten lähdin meidän pikkulikan kanssa rataslenkille. Kattelin tummia pilviä kauempana ja ajattelin, että tuskin ne päälle tulee. En päässyt kilometriäkään, kun pilvet alkoi tulla uhkaavasti kohti ja salamoida ja jytistä. Rattaathan on pelkkää rautaa ja muovia, niin hyi hitsi, kun pelkäsin tyttösen puolesta. Onneksi oltiin kotona ennen kuin ukkonen oli päällä. Tie kotiin kulkee vielä mäen laidalta ja avarilta paikoilta.

Maikkarissa oli muuten hyviä ohjeita ukkoselta suojautumiseen. Näitä ajattelin käydä läpi myös meidän kohta viis veen kanssa. Kuitenkin se sen reviiri tulee väistämättä tulevina vuosina laajenemaan pitkällekkin kodista, missä ei välttämättä ole niitä sisätilojen suojia lähellä.

Nauttikaa kaikki aurinkoisista säistä. Mutta muistakaa myös hyvä suojautuminen auringolta.

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen lähiaikoina ostanut Prismasta tuollaisen Technicin merkkisen kynsilakan, värinä "Kool kiwi". On kyllä hyvänlaatuinen lakka mielestäni :) Ja tuo oli ihanan värinen!

    VastaaPoista
  2. Olen muutaman muunkin kynsifriikin kuullut kehuvan Techinicejä :) . Olen ajatellut niitä hommata lisää omaan kynsilakkalaatikkoon. Tämä tuli ostettua sillon, kun nämä lakat rantautui Prismoihin. Tai en ihan varma ole rantautuivatko sillon kaikkiin Prismoihin, mutta paikallisessa ainakin olivat ihan uusi tuttavuus.

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !