torstai 7. heinäkuuta 2011

Halpislakkailun toinen äänestys: Viileitä sävyjä

Seuraavaksi vuorossa on sekalainen seurakunta sinisiä, vihreitä ja mahtuupa joukkoon musta ja harmaakin. Tämä taitaa olla äänestyksistä se suurin lakkamäärän puolesta.

Turkoosit ja vihreä

Äänestysnumero 1: Wet'n Wild Caribean Frost . Aivan upea, vielä kynnelle testaamaton turkoosi. Shimmerilakka.

Järjestys ylhäältä alaspäin. Äänestysnumero 2: H&M U Must Have This. Ei kovin kiiltävä perus creme. Todella kirkas, viileän turkoosi. Äänestysnumero 3: H&M Moody Model. Jonkun silmissä tämä voi olla selkeä vihreä, mutta itse näen tämän tummana turkoosin vihreänä. Kiiltävämpi kuin U Must Have This.

Äänestysnumero 4: Yves Rocher Vert Charmeur. Todella vanha myös, mutta koostumus moitteettomassa kunnossa. Melko himmeästi, melkein satiinimaisesti hohteleva keskivihreä.

Muut värit

Äänestysnumero 5: Fräuleinin musta, himmeästi kiiltelevä lakka. Äänestysnumero 6: Golden Rosen Holographic 119. Ei älyttömän holo, kun on halpis. Mutta ihanan metallinen, harmaa ja ihan nätisti valoa taittava.

Äänestysnumero 7 Wild&Crazy Ciudad Victoria. Tumman sininen lakka, joka sisältää vähän todella pientä shimmeriä. Uskomattoman upea kynsillä.

Äänestysnumero 8 Wild&Crazy Kilimanjaro. Koostumus kuten edellisellä äänestysnumerolla olevalla lakalla. Väriltään kauniin vaalean sininen.

Äänestys päättyy tiistaina 12.7. klo 00:00. Tähän alle kommentoimalla voi äänestää. Äänestyshän sisältää myös kisan, johon tarkemmat osallistumisohjeet löydät täältä. Muistakaa myös, että lauantaihin kello kymmeneen asti on mahdollisuus saada kaikki tähän teemakuukauteen liittyvät arvat. Ensimmäiseen arvontaan pääset osallistumaan täällä.

Sen verran palkinnosta vielä, että pidän palkinnon auki, koska tästä lähi-Seppälästä ei saa niitä lakkoja, mitä olen kaavaillut palkinnoksi. Palkintona tulee olemaan uusia kynsitarvikkeita. Lakkoja, joiden laadusta olen täysin epävarma, ei palkinnoksi tule. Vaan näitä, joissa laatu on kohtuullista. Lakkauksissa saatan käyttää myös kalliimpia laatulakkoja, mutta pyrin siihen, että pääosassa on aina äänestyksessä voittanut lakka.

3 kommenttia:

  1. Äänestän numeroa 8! On sen verran ihana väri (:

    ine_91@msn.com

    VastaaPoista
  2. Näistäkin oli taas todella vaikea päättää. :)

    Mutta valitsen numeron 4, koska en ole koskaan nähnyt Yves Rocherin kynsilakkaa in action. Myös mielipiteesi ko. merkistä kiinnostaa kovasti. :)

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !