keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Halpislakkailun ensimmäinen äänestys: Lämpimiä sävyjä

Ensimmäiset osallistuvat lakat on nyt mietittynä. Pitkään olen himoinnut polttavia oransseja kuten aina tähän aikaan vuodesta. Äänestykseen pääsevät hedelmäiset sävyt ja lämmin hiekan sävy.

Oranssit nokitusten. Vasemmalta: Äänestysnumero 1. Wild&Crazy Orange, äänestysnumero 2 La Femmen Ultra orange


Äänestysnumero 3 Wild&Crazyn Twilight . Eli keltainen.

Äänestysnumero 4: Vanha vanha Maybellinen Ultra Lasting sävyssä Silver Beige. Ihme kyllä edelleen erittäin hyvässä iskussa oleva lakka.

Tämän postauksen alle pääsee äänestämään. Ja äänestyksessä teiltä eniten ääniä saanut lakka päätyy lauantaina kynsille. Äänestysaika päättyy lauantaina klo 10. Tämä äänestyshän on samalla arvonta. Arvonnan tarkemmat ohjeet löytyy täältä.

Toivotaan oikein paljon aurinkoisia kelejä!

5 kommenttia:

 1. Äänestän kolmosta eli Twilightiä (: Kesäistä olla pitää!

  ine_91@msn.com

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaapa kivalta tämä äänestys/arvonta! Vähän erilainenkin kuin yleensä.

  Mä en vain nyt oikein tajunnut noita äänestyssääntöjä, vaikka luin pariinkin kertaan. Mutta vika ei todellakaan ole sun selityksen vaan olen vain VÄHÄN blondi. Mutta ei se varmaan mitään haittaa, äänestelen sitten vähän miten sattuu, kun en voi osallistua tuohon arvontaankaan kun en ole lukijasi bloggerin kautta, vaan luen vain ihan oman blogini listauksen kautta. Mutta aivan innoissani luen joka tapauksessa! :)

  Eli tässä tulee se mun väärinymmärrys: luulin, että saan äänestää tästä kolmea lakkaa, kun kaikki on minusta niin ihania. Elikkä olisin äänestänyt 1, 2 ja 4 kun en osaa päättää niistä. Mutta jos ymmärsin oikein, niin yksi mun olisi noista valittava, joten valitsen numeron 1, koska jaan sun himon polttaviin oransseihin. Mutta myös persikat ja hiekansävyt on ihania. :)

  VastaaPoista
 3. Pumpulipupu, tosiaan ite koitin tekstiäni moneen kertaan tavata. Tosiaan yhtä lakkaa jokainen saa äänestää ja kolme eniten ääniä saanutta valitaan kynsille. Paitsi poikkeuksena tämä viikko, josta vain yksi päätyy kynsille, koska viikko on jo puolessa välissä. Tälle viikolle siis siksi näin vähän lakkoja. Ensi viikon äänestyksen pistän pystyyn osaksi ristiin tämän vanhan äänestyksen kanssa, jotta saadaan riittävästi osallistumispäiviä.

  Ennen tätäkin on tulossa tänne yhdet hyvin polttavan väriset kynnet, joista mulle tulee mieleen intian basaari. Ovat tällä hetkellä työn alla, mutta eivät siis ole halpislakkailua, vaan Zoyaa.

  VastaaPoista
 4. Hei! Sori vastaus vähän myöhään.. Mutta ehdottomasti minunkin suosikki on nro 1.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vielä selvennyksestä, eli ymmärsinkin siis ihan oikein ja vain yhtä sain tässä äänestää. MUTTA: haluaisinkin vaihtaa ääneni tässä numeroon 2, kun se jäikin vähän kaduttamaan minua. Ja varsinkin, jos poltettua väriä on jo kohta tulossa Zoyan kanssa. :)

  Aivan mahtava kyllä tämä äänestys, tämä on minusta niin kivaa! :)

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !