perjantai 1. heinäkuuta 2011

Halpislakkailua

Pitkästä aikaa. Mulla on vähän bloggeri-motivaatio jäissä, kun netti pätkii koko ajan. Mokkula ei vaan täällä toimi mitenkään päin. Joten ei kannata ihmetellä blogihiljaisuutta ja kommentointihiljaisuutta. Myös miehellä on loma, joten tulee liikuttua hiukan tavallista enemmän eikä oltua yhtä paljon kotona.

Hennesiltä saapui vähän lakkoja. Vasemmalta: Moody Model, U Must Have This, Midnight Passion ja Blue Wave. Vielä en ole testannut näistä kuin yhtä lakkaa. Moody Modelia tulee varmaan syksyllä käytettyä enemmän. Se on semmoinen syksyinen turkoosi. Blue Wave ja U Must Have This on enemmän kesälakkoja. Midnight Passion on just sitä, mitä oon hakenut vähän aikaa. Tän postauksen lopussa sillon mainitsinkin etsiväni tiettyä tuommoista tosi vampia punaista Lady Gagan videosta inspiroituneena.

Eka kokeilin Blue Wavea. Tuskatuttavan hitaasti kuivuva lakka. Pikakuivattajan kanssakin meni osa kynsistä ruttuun.

Tässä näkyy vähän paremmin leimaukset. Tuommoista retrokukkaa Konadin laatasta M64. Tässä jo lakkaukset vähän kuluneet kärjistä. Leimauslakka on joko Sky pearl tai Pastel Blue. En ole varma, kun melkein kaikki leimauslakat on tulleet siinä Salon Pro salkussa.

Seuraavaan postaukseen voisin vähän vilauttaa noita lastenvaateshoppailuja. Mutta nyt toivotan aurinkoista viikonlopun alkua ja menen nauttimaan ulkoilmasta :) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !