keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Shoppailua

Eilen iltasella päästiin pikkutyttösen kanssa pyörähtämään lähikaupungissa. Valtavan kiva tilanne, kun kaupoissa on sekä aletuotteita, että uutta syksykautta. Kesämallistoistakin saattaa toisinaan löytyä kivoja juttuja syksykautta silmälläpitäen.

Tässä näkyy kokonaiskuva löydöistä. Keinonahkainen jakku, laukku, asusteita ja kolme kynsilakkaa.

Kävin ruokakaupan puolelta hakemassa hiukan evästä pikkuselleni ja laukku oli ihan sattumanlöytö, kun kiersin asustepuolen. Tämä oli -40% ja vastaavia siellä oli syksymallistossa. Tämä on siis Citymarketista. Cittarista olen yllättävän kivoja ja edullisia laukkuja usein löytänyt ja monet kengät myös. Siellä mallisto on mielestäni melko aikuista sisältäen kuitenkin jonkun naisellisen jujun yleensä.

KappAhlissa oli aleasusteissa ota kolme maksa kaksi. Ostin aleasusteista tuommoisen ihan syksyväreissä olevan ruusun, joka käy sekä rintakukaksi että hiuskoristeeksi. Ohimolle tuo on mielestäni liian massiivinen, mutta pompulan päälle käy kivasti. Lisäksi aleasusteista löytyi tuommoinen sormus ja kaulakoru. Normaalihinnalla ostin isot korvarenkaat. Isot korvarenkaat on kuuluneet tyyliini teini-ikäisestä asti. Niiden ulkonäkö on vaihdellut muodin mukaan. Millon klassisia ohuita sileitä, milloin kreoleja ja toisinaan taas ollut helmillä varustettuja etnohenkisiä. Olen shoppailut niitä halpiksina, niin sillon niitä on voinut päivittää todella useinkin.

Tätä menin hakemaan. Näin toisessa Seppälässä aijemmin ihan täydellisesti minun mallisen keinonahkajakun. Näin jo ensisilmäyksellä, että tuo istuu minulle täydellisesti ja on tyyliltään just sitä, mitä haen. Kuitenkin jos kyseessä on normaalihintainen tuote, niin suosin mieluummin lähiseudun liikettä. Täällä on ihan hyvällä valikoimalla varustettu Seppälä. Niinpä hain sen täältä. Himoitsen tätä kyllä myös valkoisena, mutta saa nähdä, että täytyykö se jossain vaiheessa senkin värisenä ostaa. Ostin myös ensimmäisessä kuvassa näkyvän mustan vyön, mutta se minun täytyy vielä vaihtaa, joten siitä ei tarkempaa kuvaa. Tulin vahingoissa ostaneeksi liian ison. Metrinen menee melkein tuplakiepille oman vyötäröni ympärille :D .

Pakkohan sitä oli testata päälle vaikka hirmuinen helle on. Istuvuus täysi kymppi, mikä on melko harvinaista, kun olen vartalon mallilta kuitenkin aika syvä vaikkakin hoikka tiimalasi.

Kynsilakkojakin tarttui mukaan kolme kappaletta omiin tarpeisiin. OPI Yodel Me On My Cell, Golden Rose Holographic 103 ja Wet'n Wild Halucinate.

Vinkkinä kaikille ruusujen rakastajille vielä, että tuommoinen jaloruusu tuntuu viihtyvän reilun kokoisessa amppelissa tosi kivasti. Koko kesän toukokuusta asti kukkinut yhtä parin viikon taukoa lukuunottamatta, jolloin se keräsi voimia uuteen kukintaan ja pamahti ihan täyteen nuppuja. Ja kesän lopuksi ajattelin kaivaa sen meidän kukkapenkkiin.

Aivan mahtavat helteet! Näistä nautitaan!

4 kommenttia:

 1. Mistä kaupasta tuo OPI kynsilakka on, näyttää olevan 20 prosenttia alessa? :O

  VastaaPoista
 2. Tuossa lähikaupungissa (Forssassa) on Sokos Emotion liike, missä oli alessa tuo koko Swiss kokoelma -20 % :) .

  VastaaPoista
 3. Tuo nahkatakkihan istuu kuin hansikas, sopii todella hyvin sulle! :) Ja tuo kukka sopii kyllä uuteen ruskeaan hiusväriisi loistavasti, sulla on selvästi kyllä silmää näille! :)

  Ja kivaa kun laitoit kuvan siitä jaloruususta, kiitos. Aika pieni on amppeli, joten varmaan viihtyisi meidän parvekkeellakin, kun mulla on varmaan kolme kertaa isompi ruukku. Heti ensi keväänä kyllä kokeilen, nyt taitaa jo olla liian myöhäistä. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Pumpulipupu! Pukeutuminen on yksi mun intohimoista, mutta en ole hirveästi esitellyt sitä täällä, koska en kauheasti panosta merkkituotteisiin ihan inhimmillisistä syistä, koska olen kotihoidon tuella. Vaatteissa merkkijutut maksaa aika paljon enemmän kuin kynsissä :D . Välillä tulee onnistuneempia asukokonaisuuksia ja välillä huteja kuten meille kaikille. Toukokuussa paikallisen kukkakaupan myyjä suositteli tota amppeliin ja sanoi, että myöhemmin saa istutettua maahan. On kohtuullisen kylmänkestäväkin. Varmasti isossa amppelissa viihtyy parhaiten :) . Ja keväällä ennen äitienpäivää on kaikista parhaiten ruusuja myynnissä.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !