lauantai 9. heinäkuuta 2011

Halpislakkailua: Hot summer kynnet

Ensimmäisessä äänestyksessä voittajaksi selviytyi Wild&Crazyn Orange. Wild&Crazyjähän myy Seppälät Suomessa. Wild&Crazyllä on myös oma nettikauppa.

Eilenkin oli tarkoitus tekaista kynnet, mutta nämä meidän perheen pienimmäiset on pitäneet minut niin kiireisenä, etten ole millään ehtinyt. Avopuoliskoni on ollut vuorokauden reissussa ja minä sitten koittanut pitää arkea itsekseni lasten kanssa pystyssä :D . Tipin eilen kerkesin maalata, mutta jätän idean tuonnemmaksi myöhemmin esiteltäväksi.

Meillä on tänään ukkostellut aika kovin. Sähköt oli poikki pari tuntia. Sen takia meillä ruokakin on pari tuntia myöhässä ja pikkuriikki pääsi päikkäreille vasta pari tuntia normaaliaikaa myöhemmin, kun ei voinut oikein sitä pihalle nukuttaa, kun sen verran lähellä jyrisi. Kuuden aikaan sähköt oli olleet takaisin vajaan tunnin. Ja siinä kohtaa kerkesin suurimman osan tästä postauksesta kirjotella, mutta sitten taas tuli ukkonen lähelle ja laitteet oli pakko pistää kiinni.

Kun tänään iltapäivällä sain pikkuriikin päikkäreille aloin miettiä, että mitäköhän ihmettä keksisin kynsille, kun sähköjen ollessa pois ei voi pyykkiäkään pyörittää eikä ruokaa tehdä.

Tuo Orange on todella neon oranssi. Kuva ei tee täysin oikeutta värille. Miinuksena mainittakoon heikko peittävyys ja usein epätasainen tulos. Mietinkin, että mitä teen tuolle lakalle. Itsessään siitä ei tule mikään huippuihana jälki.

Aloin tippiä maalailla. Päädyin lopulta liukuvärjäilyyn. Leimailun jälkeen tulos näytti tältä:Ja samalla tyylillä sitten omille kynsille.


Vasuri ei ihan niin onnistunut ole, kuin oikea.


Liukuvärjäyksen tein Konadin omilla lakoilla. Ensin koitin W&C:n Twilightiä tämän päälle, mutta sen pigmentti ei riittänyt. Eli pohjalakaksi W&C:n orangea kaksi kerrosta ja liukuvärjäyslevylle leimauslakat viiruiksi. Ja pienellä taloussienen päällä töpöttelin lakat. Lisäksi kuvassa on leimauksessa käytetty Konadin Red .

Noiden muiden tarkkoja nimiä en lähde arvailemaan. Keltainen ja tuommoinen koralli oli liukujärjäyksessä. Läpinäkyvää glitteriä laitoin vielä liukuvärjäyksen päälle sekä päällyslakkaa kerroksen, jotta glitter tasoittuisi.

Punaisen lisäksi leimauksessa oli White pearl. White pearlia käytän yleensä, kun teen vaaleita leimauksia pohjaksi. Siitä tulee hailakampi jälki kuin perusvalkoisesta Konadista.

Köynnökset on Konadin laatasta M32 ja aurinko Bundlemonsterin ekan erän laattakokoelmasta (BM01). Vasemman käden perhonen on laatasta M21 ja sudenkorento on laatasta M5. M5 on yksi mun kolmesta ensimmäisestä Konadista. Oikean käden perhonen on laatasta M20.

Oli kiva, kun äänestitte niin ahkerasti ekassa äänestyksessä. Muistakaahan äänestellä toisessa äänestyksessä myös. Jossa aikaa on äänestää siis tiistaihin keskiyöhön asti. Ensi viikolla kynsille asti pääsee kolme eniten ääniä saanutta lakkaa.

3 kommenttia:

 1. Ihanan kesäiset ja lämpimät.
  Wild&Crazya saa myös ainakin Häijään Säästömarketista, joten voi olla että muistakin "halpismarketeista" yms saattaa löytyä ;)

  VastaaPoista
 2. Upeat tuli! Oikein aistii sen lämmön ja hehkun!

  Tämä on niin kiva tämä äänestysjuttu, jännityksellä odotan jo seuraavia voittajakynsiä! :)

  VastaaPoista
 3. Pulilakka, tuo olikin hyvä tieto. Täällä seudulla en ole muualla nähnyt kuin Seppälöissä.

  Kiitos, Pumpulipupu! Kiva, että tykkäät tästä äänestyssysteemistä. Minäkin jännityksellä odotan, että mitä äänestelette, niin pääsen suunnittelemaan seuraavia kynsiä :) .

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !