keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Äitienpäiväkorttia ja Zoyan Sunshineä

Olin eilen taas lähikaupungin Suomalaisen kirjakaupan askartelukerhossa. Aika kivaa puuhaa oli porukassa tehdä kortteja. Moni teki siellä aivan upeita kortteja. Ja mikäs sen mukavampaa kuin päästä rakkaan ystävän kanssa sinne yhdessä askartelemaan. Kesälle olikin jo puhetta, että ystäväiseni kanssa pidettäisiin joskus askartelu/koruilutyöpajoja.


Tässä kuvassa näkyykin sitte päivän tuotos. Tohon olisi tarkoitus vielä väkästää koru kaveriksi. Korun materiaalina ei tule olemaan klassinen helmi, vaikka kaunista helmi onkin. Vaan hopea ja swarovski-kristalli. Keskellä oleva The Rubber Stamp Tapestryn settillä leimattu kranssi on kohotarrapaloilla kiinni. Ajatuksena on laittaa koru sitten sen kranssin ympärille pienillä teipinpaloilla kiinni.

Materiaaleina ja työvälineinä on Suomalaisen A4 kartonki, Distressinkin musteita, X-cutin perhosleikkuri Fiskarsin kukkaleikkurit (S ja M), papermania pikkuinen sydänstrassi X-cutin viininlehden mallinen lehtileikkuri. Lisäksi pieni pätkä aikanaan Paperellasta ostamaani nauhaa.

Eilen lakkailin kynnet Zoyan sunshine kokoelman Revalla. Kynsien leimaukset kuitenkin epäonnistui niin pahasti, että kuvaa kynsistä ei ole luvassa. Sen sijaan lakkailin lakat tänä aamuna kiekoille.

Tässä on yksi kerros lakkaa ja kuva salamalla. Lakkojen järjestys vasemmalta: Kimmy, Reva, Rica, Tanzy, Faye ja Apple. Kuten näkyy, niin Kimmy ja Reva peittivät jo ensimmäisellä kerroksella. Revaa kun kokeilin sormille, niin ensimmäinen kerros oli viileämpi pinkki ja toisen kerroksen jälkeen sävy ikäänkuin lämpeni.

Tässä vielä se yksi kerros ja ilman salamaa.

Kaksi kerrosta salamalla.

Vielä se kaksi kerrosta ilman salamaa.

Tykkään näistä lakoista kyllä tosi paljon! Mitäs te tykkäätte näistä sävyistä? Zoya on kyllä yksi lempparimerkeistä. Kahdeksi mieluisammaksi merkiksi voisin mainita Nfu-Ohin eli tuttavallisemmin Nufun ja sitten tämän Zoyan. Jokaisella kunnon kynsilakkafriikillä kannattaa olla joku tämmöinen upea, auringossa välkehtivä Zoya ja ainakin yksi upea Nufun holo kaapissa :) .

6 kommenttia:

 1. Kiitos, Suvi! Tuolla aijemmassa postauksessa mainitsinkin sen, että sen kivojen värien lisäksi nää on DBP:ttomia, Formalhydenittömiä ja Toluenittomia. Eli vähentää vähän kemikaalikuormaa :) .

  VastaaPoista
 2. Todella ihanan näköisiä!

  Innostuin näistä sun vinkistä niin paljon, että tilasin tuon saman Sunshine-kokoelman sieltä Nail etc:stä. Erittäin kiva myös, jos niissä on vähemmän myrkkyjä kuin muissa.

  Mulla ei olekaan aiemmmin vielä yhtään Zoyan kynsilakkaa. Kiitos siis hyvästä suosituksesta! Vielä puuttuu se Nufun holokin! :)

  VastaaPoista
 3. Pupupupu, kiitos :) ! Kiva kuulla, että näistä omista höpinöistä on ollut hyötyäkin. Nufusta tehtyjä mani löytyy täältä: http://vauhtimammanmatkassa.blogspot.com/2011_02_01_archive.html ja kynsitikulle koristeltua nufua löytyy täältä: http://vauhtimammanmatkassa.blogspot.com/2011/04/geelauskokeiluja-ja-tikkutelineen-uudet.html . Tuolta siis tuo vappumanikyyri. Vielä tän lisäksi löytyy yks nufu. Tarvis tehdäkkin sillä kynnet joku päivä ja laittaa nufut ihan omalle tunnisteelle, kun ne on niitä lakkojen jumalattaria pulloa myöden.

  VastaaPoista
 4. On tosi kauniita lakkoja! Semmosia mitä itellä ei taida löytyäkkään korvaavia vielä :) *kade*

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !