torstai 26. toukokuuta 2011

The fairy garden

Tein eilen yöllä pitkään kynsiä. Vaikka idea oli yksinkertainen, niin yllättävästi vaan aikaa hurahti kyseiseen operaatioon. Lueskelin Trendiä tuolla pehmoisessa sohvanurkassa ja samalla nautin hiljaisuudesta ympärillä samalla, kun sain rauhassa kunnostaa kynsiä uuteen uskoon.


Tällä kertaa oikeen tyttömäistä. Koko kynnellä on kaksi kerrosta Wild&Crazyn Ticklish Toesia. Kärkeen töpöttelin sienellä Color Clubin Fashion Addictia. Leimat on pääosin laatasta M36. Ruusukiekura kyseisestä laatasta on leimattu pohjalle roosalla Konadin leimauslakalla. Ruusukuvion päälle leimasin valkoisella kiekuran, jossa ei ole kukkia. Osaan kynsistä vielä perhosia samasta laatasta valkoisella.


Oikean käden peukkuun päätyi vielä laatasta M35 tuommoinen keiju. Lopuksi viimeistelin kynnet laittamalla oikean pikkurillin perhosen päälle lilan pienen strassin ja laitoin Konadin hopeaglitteristä päällyslakkaa.

Ihan ilman mokia ei selvitty. Ensin lähdin kokeilemaan Wild&Crazyn glitterlakkaa tähän päälle muutamaan sormeen. Ne sormet meni uusiksi, kun se glitterlakka oli niin peittävää, että pilasi nämä kynnet. Sitten, kun olin päällyslakat lisännyt, niin tärväsin oikean käden peukun ja se kynsi meni uusiksi. Lakkaukseen tuli kunnon kolo. Lopuksi, kun olin saanut kaikki tehtyä ja kynnet alkoi olla kuivat, niin laitoin välineitä pois. Kun laitoin Konadin salkkuun niitä Super Image Plateja, niin niiden reunat raapaisi vasemman käden etusormea. Tuli pieni lovi lakkaukseen, mutta enää en jaksanut alkaa uusimaan.

Kokonaisuudessaan tykkään näistä ihan tosi paljon. Tosi paljon ollut freehandiä viime aikoina, niin nyt vaihteeksi sitten leimausta. Mutta mulla taas muhii pari freehand ideaa päässä, joten en jätä teitä rauhaan niiden freehandejen osalta kovin pitkäksi aikaa :) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !