torstai 5. toukokuuta 2011

Toukokuun taikaa ja äitienpäivän tunnelmia

Nyt se on valmis. Rannekoru. Ihan ensimmäinen koru, jonka olen tehnyt. Paljon koruilleet varmasti näkevät tässä virheitä. Renkaat on hopeaa ja riipus on aitoa swarowskia. Tarkoitus on vielä vähän kiristellä noita renkaita.

Joku vastaavan tyyppinen koru tulee tänne arvontaan kuhan bloggerin kautta tulee 20 lukijaa täyteen.

Näin ajattelin korun asetella. Mallia olen ottanut asetteluun The Rubber Stamp Tapestryn blogista . Tämä menee siis lasten mummille äitienpäivälahjaksi.

Sen tiedän, että tänä vuonna ekan kerran tulee esikoiselta jotain ihanaa, mitä ovat kerhossa tehneet <3 . Pikkuiseni sanoi, että äiti ei saa mennä kerhoreppuun, koska siellä on yllätys. Voi, miten maltan olla sunnuntaihin asti. Marsipaaniruusuja täytyisi tehdä kakun päälle. Ajattelin tehdä myös marsipaanilaatan, johon kirjoitan, että kaikille rakkailleni. Sen verran pinnallinen olen, että jännitän mitä saan lahjaksi. Joskus olen saanut sisustustarviketta. Joskus taas mies sanonut, että saan itse valita mitä haluan. Valtavan ihana juttu olisi jotain sisustus- tai puutarhatarviketta saada taas. Tai joku ihan bling bling paita mitä rakastan. Tai suklaata tai kukkia. Tai joku Color Clubin lakkakokoelma. Verhot vaihtuu pinkkiin viikonlopuksi. Kynttilät vaihtuu myös pinkiksi. Lauantain olenkin yhdessä lapsiin liittyvässä koulutuksessa MLL:n puolesta. Aivan upea päivä tänään pilvisyysjaksoja lukuunottamatta.

Pian päästään varmaan viettämään meidän pihalammen rantaan rantaelämää.


Tässä on meidän rantaelämää huhtikuulta 2008

Kesää odotellessa <3 !

5 kommenttia:

 1. Tosi nätti toi koru!! :) Katkeroidun täällä :D

  VastaaPoista
 2. Suvi, kiitos! Tosiaan mä laitan tommosen korun jossain kohtaa arvontaan kuhan tulee tuo lukijamäärä täyteen. Enää 8 lukijaa lisää, niin sitten alan järkkäillä arvontaa. Ja teille vanhoille entuudestaan paljon kommentoineille lukijoille annan lisäarpalippuja arvontaan.

  VastaaPoista
 3. Sä oot kyllä mahdottoman taitava!!! Sulta onnistuu kaikki mahdollinen kädentaitoa vaativa juttu!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Business Woman! Ihan nolostun näistä kehuista.

  VastaaPoista
 5. Huomsin puusilmänä vasta nyt, että alimman kuvatekstin alle oli hiipinyt väärä vuosiluku :D . No nyt korjattu.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !