tiistai 24. toukokuuta 2011

KMMMM -haaste

Sain Passion for nailsin Suvilta tämmöisen hauskan haasteen. Tehdäänpäs heti tänään sitten pois alta.

Kuka?
Täältä koneen takaa löytyy 26 v (iso kääk!) kahden lapsen kotiäiti. Ainakin kesän vielä olen ihan puhtaasti kotiäiti. Mutta katsotaan, että laitanko jo ensi keväänä hakupaperit menemään, että pääsisin joskus unelma-ammattiini.Mitä?
Nykyään blogin paino taitaa olla kynsissä. Alkuaikoina blogi oli puhtaasti käsityöblogi. Mutta loppukesästä 2010 hurahdin kynsiin. Lifestylen puolella aika paljon mennään. Kuvissa vilahtelee nail artia, rakennekynsiä, ompeluksia, neulomuksia ja askarteluja pääosin.Missä?
Kotona, Lounais-Hämeessä.Millä?
HP:n kohta kuus vuotta vanha pöytäkone. Ei enää mikään huippukone, mutta toimii sen verran kuin tällä hetkellä tarvitaan. Kuvausvehkeissäkään ei hurraamista ole. Samsung Digimax U-CA 5 peruspokkari.


Milloin?
Vähän milloin sattuu olemaan aikaa päivitykseen tai jotain päivitettävää. Useimmiten päivällä tai pikkukakkosen aikaan. Mutta keskellä yötä tehdyt päivityksetkään eivät ole mitenkään harvinaisia :) . Sen jälkeen vaan kuluu seuraavana päivänä cappucinoa vähän enemmän :D .


Haastan:
Nasty nailsin Rouva M:n, Business Womanin ja Hopeaseitin Tanjan

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Otan ilolla vastaan, mutta pienellä viiveellä. Mikäpä kiire täällä blogimaailmassa on yhtikäs mihinkään;) Ja mukava nähdä sun kuva!

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä vaan! Tämä blogger on taas tosi huonosti toiminut tämän päivän eikä anna kommentoida mitään blogia kirjautuneena.

  T: Vauhtimamma anonyyminä

  VastaaPoista
 3. Vasta huomasin tämän :O... Kiitos haasteesta :), vastailen lähipäivinä ;).

  VastaaPoista
 4. Mä en vielä käynyt sulle huuteleen, kun edelleen ongelmia kirjautumisessa. Vieläkään ei anna omaan blogiin ja useampaan muuhun kommentoida kirjautuneena.

  Vauhtimamma

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !