perjantai 20. toukokuuta 2011

Hard rock leopard

Älkää välittäkö kynsinauhoista. Ne on aivan karseassa kunnossa, kun on tullut siivoiltua aika paljon. Nämä kynnet nähdessä, varmaan mietitte, että mitä toi hard rock tossa otsikossa tekee, kun kynnet on aika perus leopardit. Mutta vilkaiskaapa uudelleen noita häikäisevän kokoisia rokahtavia rhinestoneja.

Rhinestonet on Born pretty storesta saatu.

Pohjalla on taas mun luotto ranskis-lakkani. Eli OPIn Pink of Hearts. Kärjissä on Wild&Crazyn Ticklish toes (ostettu Seppälästä). Leimaukset on laatasta M57 ja leimattu konadin omalla lakalla. En ota selvää onko lakan sävy enemmän viininpunainen vaiko ruskea, kun kyseessä on niin tumma sävy. Pilkkujen keskelle on dottin toolilla laitettu pisteitä Dependin sävyllä 136 (Kicksistä). Ja päällä vielä Konadin oma Hopeinen glitterpäällyslakka.

Tässä näkyy mun huomisen juhla-asuni, johon nuo käpälät halusin mätsäävän. Korut ja neuletakki on vielä mietinnän alla, että mitä laitan.

Mulle saapui vihdoin akryylivärit. Nekin on Born pretty storesta ja saapuivat samassa paketissa kuin nuo rhinestonet. Tässä tuo vaaleampi on toteutetty kynsilakoin ja tummempi puolestaan akryyliväreillä. Kummastako tykkäätte enemmän?

Kynsissä on ollut viimeaikoina vähän hiljaista. Tarvis varmaan tilata lisää lakkoja, niin tulis taas inspistä niitä tehdä. Mutta askarteluprojekteja on nyt tuloillaan tänne.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. jos saan vähän korjata, niin toi leopardikuvio on laatasta m57, eikä m54 :--D

    VastaaPoista
  2. Hups, täytyy näköjään korjata :D . Mulla kun on noi isot image platet, niin on varmaan kiireessä rivit hyppineet silmissä :DD .

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !