lauantai 14. toukokuuta 2011

Pohdintaa bloggauksesta

Googletin tässä yksi päivä yhtä blogia, jota luen (Kaunis pieni elämä). Muistin väärin päin nuo nimen ekat sanat ja päädyin johonkin foorumien keskusteluihin kyseisestä blogista. Niissä blogia haukuttiin teennäiseksi.

Positiivisuuden voima usein unohtuu meiltä suomalaisilta. Me mieluummin retostellaan kaikella kurjalla ja samaistutaan mieluummin niihin negatiivisiin asioihin. Tositeevee ohjelmat ovat huippusuosittuja. Kyllä sitä kieltämättä välillä itsekkin on kiva kuulla, että muuallakin lapset kiukuttelee ja joskus aikuisetkin menettää hermot ja saattaa korottaa ääntä. Se on arkea.

Mutta itsellekkin tämä blogi on ensisijaisesti positiivisten pohdintojen paikka. Täälläkin arki on hieman silotellumpaa. En minä läheisille ystävilleni elämääni silottele. Ja joskus saatan ihan yleisestikkin tuskailla vaikeaa päivää uhmaikäisen kanssa. Ei ole ongelmaa tunnustaa, jos on huono päivä. Mutta pyrkimykseni kuitenkin on aina olla mahdollisimman positiivinen ihminen ja persoona.

Ei se aina onnistu, kun en ole mikään äiti teresa. Välillä arki on yhtä kaaosta ja kaikki perheemme neljä jäsentä kiukuttelee keskenään. Mutta hei, se on elämää.

Se mitä haluan teille jakaa on niitä positiivisia osia arjestani. Haluan jakaa ripauksen hyvää mieltä ja aurinkoista energiaa. Haluan jakaa ripauksen arkeni rakkaudesta. Rakkaushan on valtavan suureksi kasvanut elementti, kun olen siunattu kahdella ihanaisella lapsella, joita rakastan eniten maailmassa (kuten kaikki muutkin vanhemmat).

Yksi pieni asia taas eiliseltä, josta nautin ihan suunnattomasti:
Photobucket
Keittiön ikkuna sai ihan uuden sisustuksen. Ei mitään uutta, vaan kaikki osaset koostui vanhoista sisustustavaroista.

Luumupuun kukat ovat ihan avautumaisillaan. Nyt toivon kovasti, että pian tulisi aurinkoista, jotta saataisiin pörriäisiä ne pölyttämään. Päärynäpuussa kasvaneet jutut todella ovat kukkia. Ja Suomikin pärjännyt hienosti jääkiekossa! Suunnitelmissa olevista kynsistä paljastan sen verran, että ne olisivat kannustuskynnet Suomelle.

Pidetään kaikki peukkuja, että Suomi saisi vihdoin kultaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !