maanantai 6. kesäkuuta 2011

Jääkukkasia

Wild&Crazyn Pink Bikini pääsi tänään kynsille. Mietiskelin kuumeisesti koristeluideoita. Ensin mietin koko kynnen konadointia. Mutta lopulta päätin sitten tehdä vähän vähemmän viimeaikoina käytössä ollut koristelutekniikkaa eli 3D:tä.
Ensiksi maalasin akryylivärillä oksia ja lehtiä kynnelle. Sitten otin läpikuultavaa pinkkiä akryylipuuteria ja muotoilin siitä kukkasen. Maalasin kynnen akryylimaalilla. Pinkin maalin sekoitin itse valkoisesta ja punaisesta. Vielä lopuksi kukan keskelle laitoin kirkkaalla akryylillä mikrohelmiä. Muille kynsille laitoin keskelle tippirajaan viuhkasiveltimen avulla hopeista irtoglitteriä.

Näistä tykkään oikeastaan aika paljon. Nämä menisivät vaikkapa juhlakynsinä.

4 kommenttia:

  1. Ihana tausta nuo syreeninkukat noille kynsille! Kiva kun puutarhaa näkyy myös täällä blogissa, tulee niin kesäinen olo sun kuvista! Nyt on muutenkin niin kaunista kun syreenit taas kukkivat, ihanaa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Pumpulipupu! Nyt on kyllä aivan valtavan kaunis aika vuodesta. Kaikki on puhkeamassa kukkaan. Syreenin lisäksi kohta on lumipalloheisi kukassaan ja pian on juhannus ja juhannusruusut kukkii.

    VastaaPoista
  3. Nämäkin on taas kyllä niin kauniit kynnet, todella tyylikkäät!

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !