lauantai 18. kesäkuuta 2011

Raitoja&kukkasia

Tänään olisi tarkoitus pyörähtää yksissä valmistujaisissa. Aloin eilen itelleni tosi myöhään duunata uusia kynsiä.

Idea sinänsä ois voinut olla ihan toimiva. Halusin käyttää sitä suhteellisen uutta La Femmen Cosmosta. Se on niin haalean vaalea ja läpikuultava, että siitä ei oikein muuta saa kuin ranskislakan tai kuorrutuslakan. No päädyin ensiksi mainittuun.

Tämmöiset tuli. No periaatteessa nää ois ihan kivat kotikynnet. Mutta En oikein tiedä onko nää juhlakynnet kuitenkaan. Tuo ikivanha valkoinen lakka ei peitä riittävästi näin kirkasta glitteriä. Ja toisekseenkin alla olevan glitterin takia kärjet jäi epätasaisiksi. Nuo värikkäät viivatkaan ei mun mielestä oo riittävän tasaiset. Kukista tuli ihan kohtuulliset ja ne kelpuuttaisin.

Mietiskelen tässä nyt jonkun aikaa, että mitä teen. Luultavasti päädyn poistamaan nämä ja menemään sitten sitä kautta, mistä rima on matalin. Eli joko Color Clubin Fashion Addict. Tai sitten joku Zoyan sunshine kokoelmasta kynsille. Plus sitten helpot konadoinnit tai kynsitarroja. Eilen läpikäydessäni tota mun kynsitarvikelaatikkoani huomasin siellä aivan ihania metallisia kynsitarroja, jotka olin unohtanut. Siellä oli sekä ruusuja että perhosia. Ne vois olla nättejä jonkun upeesti hohtavan kynsilakan kanssa.

Päivitystä nyt tuohon Nailetc hommeliin :) . Eli eilen saapui edellisestä sohlauksesta korvaus ja sain vielä minikokoisen Seche Viten pikakuivattajan hyvityksenä. Ja tuohon edellisen tilauksen totaaliseen mokaukseen liittyen ovat maksamassa palautuspostarit. Tähän mennessä siis jäänyt kuitenkin ihan positiivinen kuva niiden reklamaation hoidosta.

Mutta se edellisessä postauksessa mainitsemani lastenvaatteita myyvä nettifirma ei ole vieläkään palauttanut rahoja. Eli maanantaina soitto sinne ja otan heiltä tarvittavat tiedot ylös ja sanon, että jollei vuorokauden sisällä rahat näy tililläni, niin sitten poliisi hoitaa siitä eteenpäin asiaa. Oon kyllä tosi pettynyt siihen firmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !