torstai 9. kesäkuuta 2011

O.P.I. Avojuice

Älkää ihmetelkö, kun äsken julkaisin tekstin, mutta se ei näykkään. Tässä on siis sama teksti, mutta meidän neiti kävi painamassa julkaisunappia ennen kuin teksti oli valmis :D . En tiedä mitenkä se kyseisessä operaatiossa onnistui, mutta näköjään onnistui kuitenkin.

Ihan mahtava päivä ollut tänään. Ehkä jopa vähän turhan kuuma rannalle, mutta sitäkin enemmän vietetty sitten aikaa tuossa metsän siimeksessä tämän meidän talon varjossa. Siellä meillä on lapsille hiekkalaatikko ja keinut. Myöskin olen mietiskellyt sinne jossain kohtaa rakennettavaksi jotain pientä liukumäkitornia. Mutta hiekkiksestä ja keinuista jo riittää hupia. Ja kivetyksellä pääsee kivasti ajelemaan pyörällä ja erilaisilla muovisilla potku-/polkuvempaimilla. Meidän perheen isoveli on hienosti nyt parissa kuukaudessa oppinut ajamaan ilman apupyöriä ja viiletteleekin pihatien mäkeä tuon tuostakin pyörällä alas. Menoa ja meininkiä ei puutu arjesta tuolla pihallakaan.


Avojuicet on päässeet testiin. Tykkään ihan tosi paljon. Tuoksut ovat oikein hedelmäisiä. Pienikin määrä riittää kosteuttamaan kummatkin kädet ja tuote imeytyy todella nopeasti.

Tuo kynsinauhaöljykynä ei kuulu settiin, vaan se on ostettu settinä Bornpretty storesta. Kuitenkin käytössä oleva öljykynä mahtuu tuohon niin kätevästi, että säilytän sitä tuossa paketissa. Ja paketti on tietokonepöydän vieressä. Tietokone meillä on meillä aika keskeisellä paikalla taloa, ja siitä löytyy niin korkea hylly, että kätevästi saan siitä aina tarpeen vaatiessa napattua käsille kosteutusta.

Tässä näkyy tulokset. Jo yhden päivän käytön jälkeen kuivat on poissa ja vanhatkin arvet näyttävät tykkäävän kunnon kosteutuksesta eivätkä aukeile uudestaan.

Näitä uskallan suositella, jos kuivumisongelmaa on. Eivät ole luomua, mutta hyvälaatuista kosmetiikkaa kuitenkin. Suomesta näitä saa ainakin Sokokselta noin viiden euron hintaa per pullo. Vastaavan setin saa jenkkilästä e-tailereilta(ainakin Nail de Royale ja Nail etc) näitä saa halvemmalla. Tämmöinen setti maksaa noin 6-11€ riippuen hiukan myyjästä plus postikulut. Omankin tilasin lakkojen mukana.

2 kommenttia:

Kiitos, että jätät kommentin :) !