torstai 16. kesäkuuta 2011

Stormy nails

Meillä on ollut ihan kiva päivä tänään. Vaikka ehkä kynsien synkästä asusta voisi muuta päätelläkkin :D .
Sitten kuitenkin taivas alkoi näyttää tältä:

Siitä inspiroituneena aloin toteuttaa jo jonkin aikaa päässä muhinutta lakkausideaa.

Muutama viikko sitten taisinkin vihjailla, että lisää freehandiä on tulossa. Olen odottanut tänne kesän ekaa ukkosta. Naapurikunnissa on kyllä rytissyt ja täälläkin kauempaa kuulunut. Mutta eipä ole kunnon jyrinöitä vielä tullut. Viime aikoina on kovasti ollut simppeleitä kynsitaiteiluja, niin nyt tällä kertaa vähän räväkämpää linjaa vaihteeksi.

Aluslakkoina on Konadin Harder ja Konadin Base coat. Värillisenä lakkana on Wild&Crazyn Ciudad Victoria (Seppälästä). Maalaukset on maalailtu Bornpretty storen akryylimaaleilla. Käytin kahta eri pensseliä. Toinen tuli akryylimaalien mukana ja toinen on tuommoinen viistopäinen mun freehand-kynsien maalailusetistä. Päällä on taas jälleen kerran OPIn start-to-finish.

Nettishoppailuissa viime aikoina ollut todella huonoa tuuria. Maanantaiksi on sovittu, että kaveri tulee mulle geelikynsien laittoon. Geeli ei ole vieläkään mulle saapunut, vaikka tilattu melkeen kolme viikkoa sitten. Normaalisti tavarat Briteistä saapuneet mulle semmoisessa viikossa.

Meidän esikoiselle tilasin Suomesta ulkoilupuvun viime kuussa. Ollessani ekan kerran yhteydessä sen myyneeseen firmaan siellä sanottiin olevan ruuhkaa. Maksun tila tilauksessa ei siis päivittynyt maksetuksi, vaikka olin sen jo yli viikko sitten maksanut ja pankkiyhteyskin oli sama kuin myyjäfirmalla. Siellä kerrottiin olevan ruuhkaa. Odottelin kolme viikkoa eikä tilausta kuulunut. Nyt sitten sovittuna on kaupan purku. Odottelen rahoja puvusta tilalle ja sama ulkoilupuku on muualta hommattu esikoiselle. Parin päivän päästä on kuukausi kulunut siitä, kun tilaus laitettiin vireille ja pikkuhiljaa alkaa oma kärsivällisyys olla loppu. Joten saapas nähdä pääsenkö ensi viikolla elämäni ensimmäistä kertaa tekemään rikosilmoitusta nettikauppojen johdosta vai näkyykö rahapalautus ennen sitä.

Sitten Nailetc oli jo toisen kerran tässä vähän ajan sisällä toimittanut väärin mun tilauksen. Tällä kertaa Princess Rulen tilalla olikin La paz-itevely hot. Kyseessä oli tilauksen ainut lakka ja lakkakin on täysin eri värinen kuin Princess Rule, joten ihmettelen suuresti, että miten moka on ollut mahdollista. Kaiken kukkuraksi nyt sain reklamaatiosähköpostiin vastauksen, että tuo lakka täytyy palauttaa. Mutta siinä tapauksessa myyjäfirma saa kyllä maksaa postikulut täältä Suomesta jenkkilään, koska moka ei ole omani.

Sen sijaan sitten Hong Kong tilaukset on tulleet nyt supernopeasti mulle. Melkein kaikki ihan viikossa-parissa. Vau! Nopeasta toimituksesta ei ole ikinä haittaa.

Näitä aurinkoisia päiviä toivon kovasti lisää :) . Niin kiva, kun saa puuhattua monenlaista myös pihalla.

2 kommenttia:

  1. Kurjaa kun sulla on ollut nyt ongelmia tuon Nail etc:n kanssa. Se melkein nousi jo suosikkinettikaupakseni sen Zoya Sunshine -kokoelman tilauksen yhteydessä, kun kaikki meni niin hyvin. Tuotteetkin oli niin huolellisesti pakattuja.

    Mä puolestaan en suosittele 8ty8 Beautya. Tuotteet tuli sieltä todella huonosti pakattuina sanomalehteen, ja yksi kynsilakka (Color Club Space Case) puuttui kokonaan. Olisin tosi paljon halunnut sen, mutta eivät suostuneet lähettämään sitä yksinään. :( Rahatkin on vielä palauttamatta. :(

    Mutta tosi tyhmää toi, että joudut lähettämään sen Paz-itively Hotin takaisin, vaikka on heidän virheensä. Sekin on ihan kiva väri, mutta niin on kyllä Princesses Rulekin! :)

    VastaaPoista
  2. Katsotaan tosiaan mitä vastaavat. Viimeksi ei joutunut mitään lähettämään takaisin, mutta nyt sitten täytyisi lähettää. Jos muuten makselit Visalta, niin puuttuvan tuotteet saa sitä kautta perittyä. 8ty8beautystä olen joskus aijemminkin kuullut huonoa. Mulle ei sinänsä väliä tuon lakan kanssa, että joutuuko sen lähettämään takaisin vai ei, kun pullossa ainakin lakka näyttää vähän sille, etten ole varma onko ihan oma väri. Mutta siitä pidän kiinni, että lakka ei lähde takaisin heille ennen kuin ovat maksaneet mulle takaisinlähetyksen postituskulut :) .

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !