tiistai 14. kesäkuuta 2011

Tippiständi

Eilen saapui postin mukana hiukan nail art harjoitteluun tarkoitettua välineistöä. Näköjään tämä bloggeri pätkii huolella, joten tätä tekstiä on korjattu jälkikäteen.

Tämmöinen vaahtomuovipalapeliä muistuttava palikka. Tunnetaan paremmin nimellä tippiständi. Mullahan on airbrushauksia varten nyt olemassa kompura. Tulossa postista on vileä siihen airbrush pyssyt. Ja vielä täytyy hommata jostain kivat sabluunat ja airbrush värit. Mä olen tottunut airbrush sabluunoita kutsumaan stencileiksi, mikä on enkun kielinen termimuunnos niille.


Noiden tarrojen avulla tähän siis saa helposti tipit kiinni, jolloin niitä on helppo harjoitukseksi lakkailla, airbrushailla tai vaikkapa geelailla. Harjoitushan tekee mestarin. Joten suosittelen kaikkia aloittelivia nail artistoja ja miksei kokeneempiakin, jotka haluavat kehittyä, hommamaan laatikollisen tippejä ebaystä edullisesti ja tämmöisen tippiständin. Kokonaiskustannukset sillä satsauksella ei ole montaa euroa. Tipeistä kannattaa valita värittömät tai valkoiset tipit harjoitustipeiksi.

Lakkauksia varten toinen hyvä harjoitusväline on color pops teline. Täältä vanhasta postauksesta löytyy siitä juttua.

Hellimmätkin kynsilakan poistoaineet kuivattavat kynsinauhoja, joten jos olen epävarma jonkun uuden idean toimivuudesta, niin ensiksi kokeilen sitä tipille ja sitten vasta, kun saan homman toimimaan tipillä alan sitä toteuttaa kynsille.

2 kommenttia:

 1. What is this?
  Sorry, don't understand your langauge *blushing*

  VastaaPoista
 2. Shirley, don't be shamed that you don't understand finish. Finish is quite difficult language.

  This is tip stand. You can show your nail art with this or use it for practicing. It is made from some kind of foam. This is where I bought it: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190542127474

  And I found very good pictures from google also: http://www.google.com/search?hl=fi&rls=com.microsoft:fi:IE-SearchBox&rlz=1I7ADFA_fi&q=nail+tip+stand&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1203&bih=567&wrapid=tlif130812337634310&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

  I think I'm going to use it for practicing. Practicing for airbrushing and practicing for gel nail art.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !